עבור לתוכן
Ilan Jonas

דוד רוזנפלד שחרר בטא של סנרי אילת!

Recommended Posts

פורסם

עבודה מאד יפה ... אם זאת רק גרסת בטא, אז יש לנו למה לצפות בעתיד!

התקנתי את הסינרי ב 2002 ואני מקבל גרפיקה חלקה ללא בעיות . אצלי זה תמיד נעול על 20 פריימים לשנייה, ובאילת קיבלתי את כל ה 20 ... (עם כל האופציות הגרפיות מלאות)

בנתיים, לראות את בתי המלון עם הלגונה באמצע, מזכיר לי שאני צריך חופשה דחוף :) אז הנה לי עוד משהו לדאוג לו עכשיו... מישהו מצטרף ? :rainbow1:

פורסם

לדוד כל הכבוד !!! "שאפו" עבודה יפה ומדויקת. עוד סיבה לטוס בישראל.

(במאמר מוסגר, קו החשמל על כביש הכניסה הראשי לאילת עולה על הכביש :wink: )

תמשיך,

אבי

פורסם

בכלל לא מכביד את הטיסה באיזור, נראה מצויין!

ראיתי באג מסויים - לפחות ב 2004, כשמתחילים בחלק מהחניות, זה עובד בסדר כמה שניות ואז מתקבלת הודעת Building Crash

אחרי כן אי אפשר לחזור לאותה נקודה.

אבל זה נראה מצוין, ואני בטוח שהבעיה הקטנה תתוקן. בכל מקרה אפשר להתחיל בחניה ומייד להתקדם ולהתרחק קצת מהבניינים וזה עובד בסדר.

שמתי כמה תמונות בגלריה של ישראל איירליינס, הסנרי ממש נראה טוב!

http://www.israelairlines.org/gallery/

פורסם

הסינרי נראה מצוין, אני אתקין אותו אולי מחר על ה-2002 ונראה איך זה מסתדר אצלי גם מבחינת הפריימים (אני צריך בכלל להתקין את הסימולטור מחדש, צריך לנקות קצת זבל מתוכו).

הסיבה היחידה אגב שאני עדיין לא עובד עם ה-2004 זה בגלל הפאנלים של פיניקס ופיק, קצת קשה לי לוותר עליהם.

פורסם

פי אס אס לא הולכים לעדכן את 747 ו 777 ל 2004. זה רשמי מהפורום שלהם.

פיק לא הוציאו הודעה רשמית, אבל קשה לי לראות אותם מעדכנים ל 2004.

אין מה לעשות, חלף עידן...

מה שכן, אני מצאתי כבר תחליף ברמה גבוהה ל - 2004. ה PMDG737NG, אחרי הפאץ' שהם הוציאו בשבוע שעבר, עובד בצורה מצויינת על ה-2004, והוא לא נופל ברמתו משום מטוס שהכרנו ב 2002.

פורסם

זה פשוט יהיה מוצר חדש שיעלה כסף שוב...

לא שאני לא אקנה את זה, אני מת על ה 747 וה - 777 שלהם

אבל זה מעצבן.

בכל מקרה ה-PMDG מצויין. תבדוק אותו.

אפשר להוריד אותו לנסיון 10 ימים לפני שאתה מחליט לקנות.

ממש אחלה מטוס.

פורסם

ברכות על היוזמה לפתוח את מגדל אילת השבת, אם רוצים לפתח טיסה פנים ארצית זה פתרון מצוין.

לצערי אין לי זמן כרגע לטוס לאילת למרות שתכננתי, לכל מי שנמצא כרגע בארוע- טיסה נעימה ושבת שלום.

פורסם

מגזין הסימולטורים המודפס PC PILOT של ינואר/פברואר 2004 צירף את הסינירי של אילת לתוך הדיסק המצורף למהדורה :squarewink: (תמונה ושם בעמוד 67)

עוד הזדמנות לברך את דוד רוזנפלד על העבודה המצויינת 8)

פורסם

לרגל פתיחת אילת ביום שבת, אתם מוזמנים להוריד מעמוד "צי המטוסים" שלנו את ההתקנה של הססנה 172 בצבעי "עיט תעופה" מהאתר:

www.ait-air.co.nr

דפיות של אילת גם נמצאות בעמוד הדפיות ועד יום שבת תושלם מערכת הכנסת הטיסות, כך שטייסינו יוכלו לדווח על טיסותיהם. כמו כן, עמוד הגלריה ייפתח עד ליום שבת ואתם מוזמנים לשתף אותנו בטיסה שלכם.

פורסם
  Oren-IAL4 כתב:
אפשר להוריד אותו לנסיון 10 ימים לפני שאתה מחליט לקנות.

ממש אחלה מטוס.

מהיכן מורידים את המטוס עם 10 ימי ניסיון, אני שחיפשתי מצאתי רק עם תשלום מיידי,

אתה יכול בבקשה לתת לינק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...