E.Z פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 שלום לאחרונה למי שלא שם לב מופעל פיקוח במרחב הישראלי של IVAO על ידי פקחים שהם חברים ב- VATIL .אני ידגיש מספר דברים לפני העניין 1. אין שום דבר פסול בלהיות חבר בשתי הרשתות ולפעול בהם גם כפקחים וגם כטייסים 2. שתי הרשתות ידועות כמתחרות זו לזו ואתר VATIL נועד לחברי VATSIM. 3. אחת הדוגמאות להפרדה ברשתות היא האיסור להיות חבר צוות בשתי הרשתות במקביל. ב- IVAO לא קיימת חטיבה פעילה של ישראל ואין לנו שום עניין בפעילות שם כחטיבה\ארגון כל הפקחים שפעילים שם פעילים על דעת עצמם וללא חסותנו וכל היוצא בזאת, לכן אין זה ראוי שפקחים שפעילים ב- IVAO יפעלו על חשבוננו על ידי פרסום האתרים שלנו. לאחר התייעצות קלה עם אילן מין הראוי כאן לבקש מאותם פקחים שהם חברי VATIL להפסיק להשתמש במקורות שלנו. אנחנו לא עבדנו כאן ימים ולילות על מערכת שלמה כדי שרשת אחרת תוכל להשתמש בה ובעיקר שמדובר בחברים ב- VATIL מן המניין. כרגע אנחנו מבקשים רק להפסיק את השימוש באתר בעתיד ייבדקו הליכים משמעתיים. שבוע טוב לכולם
Itay Zecharia פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אז מי שרוצה שימשיך לפקח... אך לא יכתוב את השורה הזו: For Charts and Info www.vatil.org זהו... :wink:
OmriSoudry פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 שמע אלעד, אתה ואילן וכולם צודקים ב-100%. ישנה תחרות. אז הנה אני אומר: אני מבקש מכל טייס ישראלי בחטיבת VATIL שישאר נאמן לחטיבה ולא יבוא לטוס ב-IVAO. בכל זאת, יש איזה שהוא אירוע לישראל עולמי ב-IVAO וכולה התנסינו קצת בפיקוח. כמה טייסים דווקא הודיעו לי שהם נכנסו לאתר, ואפילו נרשמו לואטסים וטסו בישראל בפעם הראשונה. חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את VATIL. את האמת, חשבתי ש-IVAO יכעסו עליי... אנחנו לא מנסים להתחרות איתכם ואני בחיים לא יבגוד או יעשה משהו נגד החטיבה שלי.. :!: רק רצינו להתנסות בפיקוח. לא להיות פקחים בישראל עם כל האחריות, אלא להתנסות בזה. אם פגענו במישהו אז סליחה... יום טוב.
Eliran-VFS1 פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אז מי שרוצה שימשיך לפקח... אך לא יכתוב את השורה הזו:For Charts and Info www.vatil.org זהו... :wink: צודק מאוד! אבל לא כדאי שאותם אנשים "יתאמנו" על הרשת הזאת כדי להשתפר בפיקוח ברשת שלנו?
gal_d פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 רגע אני לא הבנתי אנחנו נוכל להמשיך לפקח בivao ועדיין לטוס ברשת vatsim בתנאי שנוריד את השורה הבאה? for charts and scenery www.vatil.org.
OmriSoudry פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 ) אז מי שרוצה שימשיך לפקח... אך לא יכתוב את השורה הזו:For Charts and Info www.vatil.org זהו... :wink: צודק מאוד! אבל לא כדאי שאותם אנשים "יתאמנו" על הרשת הזאת כדי להשתפר בפיקוח ברשת שלנו? זה בדיוק מה שחלק מהפקחים עושים. קח לדוגמא את עופר בן-פרץ. פקח תותח (הוא שילם לי על זה ) שמפקח איתנו ב-IVAO ועומד לעבור לואטסים...
Ilan Jonas פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אין איסור על חברות בשתי הרשתות. אני לא מת על זה שחברה שלנו מפקחים ברשת השניה - זה נותן רושם מוטעה על הרשת השניה (כאילו יש פעילות ישראלית שם), זה לא חלק מתכנית ההדרכה שלנו וככלל זה לא נראה לי מכובד. מה שאלעד אמר הוא בודאי ובודאי הוראה מוחלטת - אני לא מוכן שתהיה הפניה מהרשת השניה אלינו - זה לא הוגן לא כלפינו ולא כלפיהם. מעבר לזה, שכל אחד ינהג לפי מצפונו שלו. אותי תמצאו בואטסים אילן
gal_d פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אילן הבהרת לי את הדברים תודה ואני למשל יכול לשים קישור של אופה במקום של ואטיל בשביל דפיות?
Oren Geva פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 לא לדבר על זה שבמקום לשבת שם על עמדות שאתם לא מנוסים בהן תחברו לואטסים ותפקחו בעמדות שלכם, תצברו שעות לקידום, ותגרמו לישראל להיות יותר עמוסה בואטסים.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 שמעתי שפקחים לא מנוסים נכנסים לשם לעמדות כמו פיקוח תל-אביב וגישה בן גוריון. חוץ מלעשות שטויות שם אני לא רואה סיבה להתחבר. מי שמעוניין להתאמן ולצבור ניסיון ימצא את זה ברשת כאן איפה שיש אנשים מבינים שתוכלו לשאול, וטייסים רבים שישמחו לקבל את שירותי הפיקוח שלכם. בתור מישהו שמשקיע מזמנו בעבודות באתר ובפורום, אני מתאכזב מזה שבמקום לפרסם את אתר החטיבה לחברי ואטסים השונים בעולם שיבואו לטוס גם בישראל , אתם הולכים ומפרסמים את זה במקום הכי לא נכון. תחשבו על זה ותסיקו את המסקנות שלכם. בסוף זה כל אחד והבחירה שלו. הבחירה שלי היא ואטסים !
nimig פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 תודה לחברי צוות VATIL שנותנים שעות על גבי שעות מזמנם הפנוי לקידום החטיבה ברשת וגם לכל אותם פקחים וטייסים שמתחברים אליה ומייצגים את החטיבה בכבוד. לכל החברים שפנו לאחרונה לIVAO, בואו לVATIL תעברו את ההכשרה המתאימה ותפקחו על טייסים מהארץ והעולם ותייצגו בכבוד את החטיבה הישראלית היחידה כיום ברשת התעופה הוירטואלית, ותתקדמו איתה בסולם הדרגות
gal_d פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 לפי דעתי היא תישאר היחידה מאותה סיבה שאלעד אמר שלא מעוניינים לפתוח בivao חטיבה ישראלית.
Oren Geva פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 למה לפתוח? למה לפזר את הכח שלנו על שתי רשתות נפרדות? עדיף שיהיו כאן כמה שיותר פקחים. ובעתיד נוכל לאייש את תל אביב פלוטו וחגב, עם כל המגדלים והגישה. וכשלא יהיה מקום, אז אולי יש מקום להסמיך עוד ישראלים בניקוסיה (זה גם אינטרנס שלהם!) ואולי נגיע גם לתורכיה ויוון כפקחים אורחים ויהיה לנו מרחב עמוס ומאוייש כמו המרחב שבין אנגליה -הולנד-גרמניה-סקנדינביה.
hagay פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 למה לפתוח? למה לפזר את הכח שלנו על שתי רשתות נפרדות?עדיף שיהיו כאן כמה שיותר פקחים. ובעתיד נוכל לאייש את תל אביב פלוטו וחגב, עם כל המגדלים והגישה. וכשלא יהיה מקום, אז אולי יש מקום להסמיך עוד ישראלים בניקוסיה (זה גם אינטרנס שלהם!) ואולי נגיע גם לתורכיה ויוון כפקחים אורחים ויהיה לנו מרחב עמוס ומאוייש כמו המרחב שבין אנגליה -הולנד-גרמניה-סקנדינביה. אני הייתי מתרכז כאן בפיקוח מלא ואח"כ עובר למעבר לים.
Oren Geva פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 זה בדיוק מה שהתכוונתי. אבל אם החברה הולכים לפקח ב-IVAO אז הם מקשים על יצירת מצב של פיקוח מלא כאן.
hagay פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 זה בדיוק מה שהתכוונתי.אבל אם החברה הולכים לפקח ב-IVAO אז הם מקשים על יצירת מצב של פיקוח מלא כאן. איתך לאורך כל הדרך. :wink:
Eliran-VFS1 פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 הבעיה חברים היא שקשה להשיג מבחן בפיקוח! כמעט בכול פעם שאנטולי מחובר אז הוא בוחן מישהו ואי אפשר להפריע ואי אפשר לכתוב לו איזה מכתב ושהוא יקבע לך איזה תאריך למבחן! וככה אנשים שלא מספיק עקשנים מעדיפים להנות מהדבר היפה שנקרא לפקח ברשת השנייה! חוץ מזה אני באמת מסכים שצריך להשאר עם רשת אחת שבא יש חוקים והכול בא מסודר ומושקע על ידי אנשים ולא לעבור לשני רשתות המתחרות אחד בשני!
אורח פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 הבעיה חברים היא שקשה להשיג מבחן בפיקוח! כמעט בכול פעם שאנטולי מחובר אז הוא בוחן מישהו ואי אפשר להפריע ואי אפשר לכתוב לו איזה מכתב ושהוא יקבע לך איזה תאריך למבחן! וככה אנשים שלא מספיק עקשנים מעדיפים להנות מהדבר היפה שנקרא לפקח ברשת השנייה! הסבלנות משתלמת .... אני מסכים, מאוד קשה לתפוס את אנטולי פנוי ותאמין שאתמול בנרות חיפשנו אותו. אבל זה מה יש, ממתינים בסבלנות ובסוף זה מגיע. הדרך לפיקוח קשה וטוב שהיא קשה, כי היא מכינה אותנו טוב יותר, אנחנו מגיעים מוכנים ועם רמה מקצועית גבוהה. אני מאמין שאחרי הסבב הקרוב שיהיה של הכנת פקחים חדשים לכל המגדלים הראשים של הארץ, הלחץ מאנטולי ואמיר ירד ואז יהיה יותר קל להגיע לבחינה המיוחלת. לגבי IVAO הפיקוח שם הרבה יותר קל, אין CVFR בכלל (לפי מה שראיתי) והכל שם זה טיסות לחול ומחול כך שזה לא נורא כלכך וגם כמות התעבורה לא גבוהה במיוחד. אבל מצד שני זה כמעט ולא מכין אתכם למה שקורה ב VATSIM. סופ"ש רגיל ב VATIL שיש CTR פעיל עם כל נתב"ג על הרגלים + איזה מגדל משנה או שניים ויש לנו בקלות כמה עשרות של מטוסים באויר לכל הכיוונים. זה ב IVAO אין. בהצלחה לכולם, תודה לאילן, אנטולי ואמיר על כל המאמץ והזמן שהם משקיעים בנו והכנתו כפקחים. אני רוצה במיוחד להודות לגדול מכולם, איציק, בלעדיו (התיווך שלו :wink: ) לא היתי מגיע ל LLET_TWR ולאילן על שזרק אותי לבור הבטחון :wink: אני עם החטיבה ורק עם החטיבה ותודה שטסתם VATIL. (שאדי גנבתי לך את הפינגווין, ד"א אהבתי את ההוא עם האוזניות ומקירופון ).
Noam פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני רק מקווה שמי שמפקח באיוואו לא יבוא אחרי זה לאחרים אצלנו וינסה לקחת את זה כיתרון בסגנון של "יש לי ניסיון של איוואו אז תוותר לי על חלק מן הדברים". מי שרוצה לצבור ניסיון, שיעשה את זה פה.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 (שאדי גנבתי לך את הפינגווין, ד"א אהבתי את ההוא עם האוזניות ומקירופון ). מחקתי בטעות מהשרת איפה שאיחסנתי אותו :cry: אבל אוליי אעשה אותו עוד פעם בקרוב...
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 תכלס... אם הייתי מתחשב רק בפיקוח הייתי עובר לשם.. למה שם חופשי אפשר לפקח אבל פה זה האתגר.. לעבור את המבחנים עם אנאטולי.. (ההשגחה מעצבנת אבל חפיף.. איתי בשבילך!) אגב חלק מהאתגר זה באמת להשיג אותו אנטולי אנחנו מתים עליך תשאר ככה אני אוהב את הקטע של להתקדם לאט לאט ולא בבום.... מי שרוצה להיות שם מברוק... אני נשאר בואטסים גם אני פילחתי את הפינגוין