אורח פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=35540&sid=f91dd59ce4e9e84f78c7995cf14496f2
Shmulik Lin פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 עודף אוזו בוודאות, וגם הרצון לחקות את התאילנדים בהשתלטות על מגדלי פיקוח מטעמי שלום שהם...... רעיון נחמד though
uvdude פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 דווקא נראה רעיון טוב - השאלה אם הביצוע של זה יהיה מוצלח
Ben Bezalel פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 דווקא נראה רעיון טוב - השאלה אם הביצוע של זה יהיה מוצלח לפי מה ששמעתי בקשר היה די מוצלח, לדוגמא: מטוס אחד שאל מה מצב השביתה בשדה תעופה באתונה,אז הפקח ענה לו שיש רק מסלול אחד לנחיתה,וייתכנו עיכובים בגלל העומס.
Eyal Seminar פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 אצלנו גם ככה נוחתים על מסלול אחד אבל אחלה רעיון של אירוע, נתן לי מחשבה על אירוע
avigm פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 השתתפתי. היה גדול! שדות נסגרו ונפתחו, טייסים קיבלו ריתוקים בכל מיני מקומות והפניות לשדות אחרים. אני קיבלתי ריתוק מעל נקודה שאיננה על הנתיב שלי כך שהיתי חייב לפתוח דפית, לאתר את הנקודה, לטוס אליה, לרתק ולהנמיך, חבל על הזמן! הבעיה היתה שלא היתה כמות תנועה מספקת כי VATSIM עשו איזה שידרוג שך בסיסי הנתונים שלהם והמון טייסים לא הופיעו. עוד בעיה - צפויה - המון טייסים פשוט לא ידעו מה לעשות. לא הכירו את המרחב של יוון, לא ידעו לבצע ריתוקים וכו' ואז הפקחים (הנהדרים) היו שקועים בשטויות במקום בפיקוח. אני יצאתי עם מחמאות כך ש VATIL הוצגה בכבוד ממליץ שנעשה דברים דומים אצלינו, למשל סגירה פתאומית של נתבג לתנועה פרטית והפנייה לאיזה שדה דב או הרצליה כך שיווצר לחץ באיזור מסוים.
E.Z פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 זה דיי דומה ברעיון לארוע התקלות שעשינו בעבר רק קצת יותר מתקדם בהחלט רעיון יפה