Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 תראו סיפור מדהים על טייסת ללא ידיים! פשוט מדהים!
4x-amr פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 טוב נו....אין תירוצים אההה!!!!! תראו מה כתוב לה החולצה...לוק מאמי נו הנדס......
תומר עינבר פורסם דצמבר 7, 2008 דיווח פורסם דצמבר 7, 2008 שמעתי עליה, פשוט מדהים מה אדם יכול לעשות.. אני יכול עם טלטל מהגבה להנחית מסוק.
razmatus פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 מדהים!!!לא הבנתי איך היא שולטת בהגה הכיוון לא בעיה, היא משנה בהגדרות לautorudder. פשוט מדהים!
אורח פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 לפי מה שקראתי בפורום ת"ק זה מעין AUTORUDDER. יש חיבור מכני בין היוק לפדלים, כך שבעצם נוצר מעין מצב של Autorudder כמו ב FS ללא ספק מדהים, רק לא בטוח שהיתי רוצה שהיא תיהיה הטייסת שלי.
Ben Cohen פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 באמת מדהים. כל הכבוד, אני מתאר לעצמי כמה קשיים ניצבו בפנייה, ולא רק במובן של ההטסה עצמה אלא יותר במובן של התמודדות מול הרשויות, זה צעד ענק מצדה, ומצד כל מי שאיפשר לה לטוס כך, לקראת אנשים עם מוגבליות, אפילו קשות כשלה. רן אני חושב שזה בגלל שאתה לא רגיל לבצע פעולות מוטריות ברגליים ובאצבעות הרגליים אז קשה לך להבין אין זה קורה ואתה חסר אמונה ביכולת שלה. אני דווקא מאוד מאמין וזה גם נראה כך, שהיא מאוד מיומנת ברגליים וגם מאוד גמישה מה שמאפשר לה לשלוט בקלות במטוס. הבעייה לדעתי יכולה להיות בנושא של חירום. יש כ"כ הרבה דברים שצדריך לעשות ולפעמים הכוחות שפועלים על המטוס לא מאפשרים טווח תזוזה רחב כמו שהיא צריכה על מנת לתפעל המטוס וזו בהחלט יכולה להיות מגבלה. אני חושב שאסור לה להטיס נוסעים בנוסף.