אורח פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 רציתי לדעת מה כדאי למתחיל על כבדים, האם יש הבדל גדול בין ה73 הקטן ל76? כי גם באלעל שואלים מה מעדיפים לטייסים חדשים 76 או 73.
אורח פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 ההבדל היחידי שתמצא, תפעול מעט שונה, משקלים גדולים יותר ל76 כמובן וטיסות ארוכות יותר ל 76. שני מהטוסים בסימולטור, ה PMDG וה LDS הם ברמות גבוהות ביותר ... כמובן שה LDS עדיף שניהם מגיעים עם מדריכים מצויינים, של ה LDS יותר טובים ויותר מדוייקים. ה PMDG מגיע עם מדריך חי צמוד בשם ליפ :mrgreen:
David Bendavid פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 אני אישית כבר מכור לLDS, מודל מעולה. ה767 מטוס מעולה, מגיע למרחקים קצרים וארוכים בלי שום בעיות. אני ממליץ לך להתחיל עם הLevel-D.
תומר עינבר פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 ראה, 737 יותר מתאים למתחילים מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לתפעול, ולא מעלה בעיות רבות (תלוי בדגם), אני ממליץ שתתחיל עם ה-737 יחד עם המדריך של יובל אלבז, ותתקדם ותראה אם מתאים לך להמשיך, אם לא, יש לך שתי אפשרויות, אחד: לחזור לקלים (סילוניים אם בא לך), או להתחיל מטוס כבד אחר, מבין סדרת הבואינגים. בהצלחה!
אורח פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 התחלתי קצת עם ה73, אבל ה76 יותר מושך אותי ובמיוחד שאפשר לעשות את המרג' עם ה75 שגם אותו אני מאוד אוהב
Gilad Brutman פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 לדעתי, יותר שווה לך קודם 737 ולאחר מכן 76, ה73 יותר פשוט מבחינת מערכות, ולדעתי יותר כיפי.. לאחר מכן אתה יכול לעבוד ל76..
DUDU2231 פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 737 לדעתי עדיף יותר למתחילים...הוא יותר קטן אפשר לצאת ל"גיחות קצרות" ולרכוש נסיון .. בעיקרון כל המטוסים בנויים על פחות או יותר אותן מערכות ,ומעבר מ73 ל76 הוא קל יחסית. בהצלחה :!:
Mark163 פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 73 כמו שאמרו פה יותר קל לתפעול גם הוא קטן יותר ( לא בטוח שזה קשור) בתכלס תעשה מה שבה לך תנסה את שתיהם ותבחר מה יותר כייף לך
אורח פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 שטויות במיץ. ה 767 בגלל הגודל שלו, הרבה יותר קל להטסה ופחות רגיש למז"א. מודל ההטסה שלו הרבה יותר מדוייק משל ה 73 ולא באשמתו. בכל זאת המודל של PMDG הוא מהראשונים שיצאו ל FS9.
Ben Cohen פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 מה זה יותר קל לתפעול??? זה שהוא מטוס קטן לא אומר בהכרח שהוא קל לתפעול. יש מספיק ג'טים רוסיים קטנים, שיש בהם קברניט, קצין ראשון, מהנדס טיסה, אלחוטן ונווט. אם אני לא טועה אחד כזה התנגש עם 74 באיזשהו נתיב באפריקה או הודו, אני לא זוכר בבירור. ההגיון אמנם אומר להתחיל מקטן ולהתקדם לגדול, אבל אני חושב שמבחינת הסימולטור זה לא משנה כ"כ. הקוקפיטים של בואינג דומים מבחינת החלוקה שלהם ושמות המתגים, כך שלא משנה מאיפה תתחיל אתה תמיד תוכל לעשות "הסבה" למטוסי בואינג אחרים בקלות. כל מטוס הוא מערכת מורכבת, אבל אני לא מוצא הבדלים רבים בין ה73 ל76. אני התחלתי ו737 מהסיבה הפשוטה שהיה מדריך מעולה של יובל אלבז. בכל מטוס שתבחר, שב, תלמד את המערכות מתוך התעניינות. אם זה לא מעניין אותך אתה מוזמן להתחיל היישר before start proceduers ולהנות מההטסה.
Idan Traub פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 זה היה בהודו נדמה לי ביציאה ממומבאי . וכמו שבן אמר יש לא מעט מטוסים שהם קטנים בגודל אבל עם צוות של מפרשית .
E.Z פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 כמו שנכתב כאן רוב מטוסי הבואינג מאוד דומים במקרה של 76 73 מאוד דומה האוטומצינ של ה 73 טיפה יותר מתקדמת בעיקר בכל נושא ניהול כוח המנוע אבל אם נעשה קפיצה לסימולטור יש שיקול מכריע והוא המודל: המודל של ה 76 (LDS) מבחינת דיוק ואייכות כמה רמות מ 73 ....את השתיקים והטריקים ש LDS אפשר לראות רק ב 744 של PMDG הנדסת האנוש שעשו למודל ב LDS וקלות התפעול של הפאנל הרבה הרבה יותר נוחה וטובה מ 73. בכל מקרה במציאות אם נקח את אלעל כדוגמא אין הבדל מאיזה מטוס מתחילים שיש קורס אותם טייסים עם אותם אייכויות מפוצלים בין 73 76 ו 742 וזה אחריי שרובם בחיים לא הטיסו בואינג...גג F16 מצו'קמק
mickey lip פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו. יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תיקון קל לאלעד. ה 742 הוא המטוס הקשה ביותר להטסה באלעל. מאוד מורכב, הכל רץ מהר ואם אתה לא משיג אותו, אתה חוטף ממנו בראש וחזק.
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו.יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........ יחסית ל 742 זה כמו להטיס ססנה אם משווים ל 76, זה לעבור לקינג איר
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תיקון קל לאלעד.ה 742 הוא המטוס הקשה ביותר להטסה באלעל. מאוד מורכב, הכל רץ מהר ואם אתה לא משיג אותו, אתה חוטף ממנו בראש וחזק. גם היה פעם קונסטליישן שזה בכלל.. היית צריך להצטרף לטיסה של אתמול כדי להשיג אותו
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו.יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........ יחסית ל 742 זה כמו להטיס ססנה אם משווים ל 76, זה לעבור לקינג איר סתם דרך אגב, עובדה עצובה: בתאונה שהיתה לא מכבר בחיפה עם בוננזה נהרג גם קברניט 76 באלעל שלפי השמועות גם התערב בהטסה ובקבלת ההחלטות. מסקנה: כשאתה בא מלמעלה מהכבדים ומתייחס בקלות ראש לקלים, זה עלול להיגמר לא טוב. כל מטוס מכל סוג יכול להיות כלי שקל וכיף לתפעל. עם כל מטוס מכל סוג אפשר גם להסיתבך ולהיקלע למצבים בלתי אפשריים ומסוכנים. היחוד של מטוסים לעומת כלי תחבורה אחרים: זה בשמיים, זה לא עוצר, זה יכול ליפול אם זה לא עובד, כל טעות עלולה להיות הטעות האחרונה. מהבחינה הזאת סימולטור קצת מקהה את התחושה הזאת - ויש עם זה בעיה :!:
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו.יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........ יחסית ל 742 זה כמו להטיס ססנה אם משווים ל 76, זה לעבור לקינג איר סתם דרך אגב, עובדה עצובה: בתאונה שהיתה לא מכבר בחיפה עם בוננזה נהרג גם קברניט 76 באלעל שלפי השמועות גם התערב בהטסה ובקבלת ההחלטות. מסקנה: כשאתה בא מלמעלה מהכבדים ומתייחס בקלות ראש לקלים, זה עלול להיגמר לא טוב. כל מטוס מכל סוג יכול להיות כלי שקל וכיף לתפעל. עם כל מטוס מכל סוג אפשר גם להסיתבך ולהיקלע למצבים בלתי אפשריים ומסוכנים. היחוד של מטוסים לעומת כלי תחבורה אחרים: זה בשמיים, זה לא עוצר, זה יכול ליפול אם זה לא עובד, כל טעות עלולה להיות הטעות האחרונה. מהבחינה הזאת סימולטור קצת מקהה את התחושה הזאת - ויש עם זה בעיה :!: קברניט 777 ומאחר ולאף אחד אין מושג מה הלך בתא בזמן התאונה, תשאיר את השמועות במקום אחר. בגדול אתה צודק לגבי הסימולטור. אבל מטוסים כגון ה DF727 וה RFP V2 מראים שגם בסימולטור ניתן להזיע יופי וזה בלי לזוז מילימטר מהקרקע. כשאומרים קל לתפעול הכוונה היא שלא צריך לשבת חצי שעה רק להניע את ה APU, לא צריך לעשות בזמן הרמת אף בערך 10 פעולות שונות וזאת תוך כדי הטסה ידנית (מה שב 737 המחשב עושה לבד) וב 742 עושים קברניט, קצין ראשון ומהנדס הטיסה ביחד ובסימולטור זה טייס וירטואלי בודד ויחיד בזמן המגרש. קפיש :wink:
E.Z פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו.יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........ יחסית ל 742 זה כמו להטיס ססנה אם משווים ל 76, זה לעבור לקינג איר סתם דרך אגב, עובדה עצובה: בתאונה שהיתה לא מכבר בחיפה עם בוננזה נהרג גם קברניט 76 באלעל שלפי השמועות גם התערב בהטסה ובקבלת ההחלטות. מסקנה: כשאתה בא מלמעלה מהכבדים ומתייחס בקלות ראש לקלים, זה עלול להיגמר לא טוב. כל מטוס מכל סוג יכול להיות כלי שקל וכיף לתפעל. עם כל מטוס מכל סוג אפשר גם להסיתבך ולהיקלע למצבים בלתי אפשריים ומסוכנים. היחוד של מטוסים לעומת כלי תחבורה אחרים: זה בשמיים, זה לא עוצר, זה יכול ליפול אם זה לא עובד, כל טעות עלולה להיות הטעות האחרונה. מהבחינה הזאת סימולטור קצת מקהה את התחושה הזאת - ויש עם זה בעיה :!: קברניט 777 ומאחר ולאף אחד אין מושג מה הלך בתא בזמן התאונה, תשאיר את השמועות במקום אחר. בגדול אתה צודק לגבי הסימולטור. אבל מטוסים כגון ה DF727 וה RFP V2 מראים שגם בסימולטור ניתן להזיע יופי וזה בלי לזוז מילימטר מהקרקע. כשאומרים קל לתפעול הכוונה היא שלא צריך לשבת חצי שעה רק להניע את ה APU, לא צריך לעשות בזמן הרמת אף בערך 10 פעולות שונות וזאת תוך כדי הטסה ידנית (מה שב 737 המחשב עושה לבד) וב 742 עושים קברניט, קצין ראשון ומהנדס הטיסה ביחד ובסימולטור זה טייס וירטואלי בודד ויחיד בזמן המגרש. קפיש :wink: זאת בדיוק הבעיה שאף פעם לא נכנסתי אליו.....אנחנו מתעסקים ב... As real As... לעשות עבודה של 3 אנשים בתנאים סבביתיים מגבילים (סימולטור) זה יפה , זה קרבי, אולי אפילו תורם לכל נושא חלוקת הקשב אבל בהחלט בהחלט לא ריאלי במטוסי הגלאס זה ריאלי...אבל על הקצה בקלים כמובן שזה ריאלי כי רובם תוכננו במציאות לתפעול על ידי בנאדאם אחד..מבחינתי כבר יותר ריאלי לטוס עם FSNAV
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 אפשר לעשות ריאלתי בסגנון השרדות בטיסה על ה RFP. מדי פעם לאתגר את עצמיך בטיסת אקסטרים (742 ריק ממטען למשל ששקול לF16 בגיחת ירוט) מאשר LNAV VNAV קפה דיילת. :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 737 פשוט לתפעול? אמממ או קיי, מוזמנים לחטוף ממני שיעור טיסה, נראה איך תצאו.יש כאן כמה חברים שיכולים לספר לכם איך זה לחשוב שהם יודעים ,ואז נפגשים איתי ועם עוזרי הנאמן קברניט פינקלס לשיעור טיסה........ יחסית ל 742 זה כמו להטיס ססנה אם משווים ל 76, זה לעבור לקינג איר סתם דרך אגב, עובדה עצובה: בתאונה שהיתה לא מכבר בחיפה עם בוננזה נהרג גם קברניט 76 באלעל שלפי השמועות גם התערב בהטסה ובקבלת ההחלטות. מסקנה: כשאתה בא מלמעלה מהכבדים ומתייחס בקלות ראש לקלים, זה עלול להיגמר לא טוב. כל מטוס מכל סוג יכול להיות כלי שקל וכיף לתפעל. עם כל מטוס מכל סוג אפשר גם להסיתבך ולהיקלע למצבים בלתי אפשריים ומסוכנים. היחוד של מטוסים לעומת כלי תחבורה אחרים: זה בשמיים, זה לא עוצר, זה יכול ליפול אם זה לא עובד, כל טעות עלולה להיות הטעות האחרונה. מהבחינה הזאת סימולטור קצת מקהה את התחושה הזאת - ויש עם זה בעיה :!: קברניט 777 ומאחר ולאף אחד אין מושג מה הלך בתא בזמן התאונה, תשאיר את השמועות במקום אחר. בגדול אתה צודק לגבי הסימולטור. אבל מטוסים כגון ה DF727 וה RFP V2 מראים שגם בסימולטור ניתן להזיע יופי וזה בלי לזוז מילימטר מהקרקע. כשאומרים קל לתפעול הכוונה היא שלא צריך לשבת חצי שעה רק להניע את ה APU, לא צריך לעשות בזמן הרמת אף בערך 10 פעולות שונות וזאת תוך כדי הטסה ידנית (מה שב 737 המחשב עושה לבד) וב 742 עושים קברניט, קצין ראשון ומהנדס הטיסה ביחד ובסימולטור זה טייס וירטואלי בודד ויחיד בזמן המגרש. קפיש :wink: זאת בדיוק הבעיה שאף פעם לא נכנסתי אליו.....אנחנו מתעסקים ב... As real As... לעשות עבודה של 3 אנשים בתנאים סבביתיים מגבילים (סימולטור) זה יפה , זה קרבי, אולי אפילו תורם לכל נושא חלוקת הקשב אבל בהחלט בהחלט לא ריאלי במטוסי הגלאס זה ריאלי...אבל על הקצה בקלים כמובן שזה ריאלי כי רובם תוכננו במציאות לתפעול על ידי בנאדאם אחד..מבחינתי כבר יותר ריאלי לטוס עם FSNAV אז זהו שהמושג AS REAL AS IT GETS בתרגום חופשי זה הכי קרוב למציאות ... שאפשר - ולא הכל אפשר, לא תמיד בכל אופן. דוגמא טובה לזה היא באמת נושא של עבודת צוות. מה שלא תמיד מתאפשר בסימולטור - יוצא דופן ראוי לציון זה הדוגמא של מיקי ורן. אבל לא לכולנו יוצא לקבוע אצל מישהו יום בשבוע ולטוס כצוות. מצד שני, אם תעשה לבד פעולה של 3 אנשים ותפספס משהו, אולי תתחרבש לך הטיסה והמטוס יקדים אותך אבל אפחד לא ימות מזה. במציאות אי אפשר לתת לזה לקרות. אם אני זוכר נכון בMANUAL של B200 (שקיטלגתם אותו כמטוס קל...) כתוב בפירוש שטיסות IFR - חובה 2 אנשי צוות. (יאללה מי בא לטוס איתי IFR ב B200 ?)
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 לגבי ה B200 יש לי אחלה פתרון בשבילך מיקי ואני עושים הרבה טיסות ניווט IFR איתו. כל אחד במטוסו הוא וניווט במקביל. טיסה במבנה לרוב כך שתמיד יש ביקורת אחד של השני לגבי הניווט. שתי ציפורים במכה אחת :wink:
E.Z פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 אפשר לעשות ריאלתי בסגנון השרדות בטיסה על ה RFP.מדי פעם לאתגר את עצמיך בטיסת אקסטרים (742 ריק ממטען למשל ששקול לF16 בגיחת ירוט) מאשר LNAV VNAV קפה דיילת. :mrgreen: הישרדות גם יכול להיות אש במנוע שמאל בפראג בפיינל עם 600 מטר ראות קרה לי אתמול ואפשרי עם בנאדאם אחד :mrgreen:
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 אפשר לעשות ריאלתי בסגנון השרדות בטיסה על ה RFP.מדי פעם לאתגר את עצמיך בטיסת אקסטרים (742 ריק ממטען למשל ששקול לF16 בגיחת ירוט) מאשר LNAV VNAV קפה דיילת. :mrgreen: הישרדות גם יכול להיות אש במנוע שמאל בפראג בפיינל עם 600 מטר ראות קרה לי אתמול ואפשרי עם בנאדאם אחד :mrgreen: הישרדות זה כיבוי פתאומי שני מנועים בטיפוס לגובה שיוט כשאתה מפוצץ במטען ודלק.