רועי ברונשטיין פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 שלום אני חדש פה ושמי רועי ברונשטיין. אם מישהו יוכל לעזור לי ללמוד טיסה אני יודה לו מאוד... rb20004@walla.co.il- מסנג'ר
רפאל פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 שלום לך רועי! כדי ללמוד לטוס אתה צריך מס' תוכנות אשר ניתנות להורדה מהאתר, ואת הסימולטור של מיקרוסופט Microsoft Filght Simulator 2004. אם יש לך את זה נשמח לעזור לך. אני בידיוק גם עכשיו לומד לטוס, שיהיה בהצלחה לשנינו! רפאל מנצור.
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 קודם כל שלום לך, אני מברך אותך על הצטרפותך לחטיבה ומקווה שתתקדם בה והכי חשוב שתהנה... אם תוכל לפרט יותר על מה שברצונך ללמוד אני בטוח שאנשים יוכלו לעזור... כרגע (לפי מה שהבנתי מההודעה שלך) אתה בכלל לא יודע כלום על טיס ורוצה להתחיל ללמוד... זה לא נראה לי המצב... אולי אתה מתכוון לזה שאתה רוצה לדעת לטוס ברשת... או שאולי אני טועה... בכל מקרה בבקשה תפרט יותר ובכיף נוכל לעזור לך... שוב ברוך הבא לחטיבה ומאחל לך בהצלחה...
רועי ברונשטיין פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 המצב שלי הוא שאני יודע לטוס בסימולטור עם מטוסים קטנים כמו ססנה אבל לא עם בואינגים ואני גם לא יודע הליכים. יש לי את הסימולטור ואת כל התוכנות הדרושות!
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 יפה, עכשיו ידוע לנו קצת יותר על מצבך... בסדר גמור... אני קודם כל מציע לך ללמוד איך להטיס מטוסים כבדים כמו בואינגים... שאת זה (עד כמה שידוע לי) אפשר לבקש בקשה להדרכתך... דבר שני... לקרוא את כל הדרכת הטייסים באתר זה (וואטיל-VATIL)... יש כאן אחלה מדריכים שיקדמו אותך מאוד... בקשר ללימוד הטסת המטוסים הכבדים איני יודע כל כך איפה אפשר לארגן לך את זה.... אולי מישהו אחר יכול לעזור... אבל הצעה חמה ממני... תקרא את כל אגף- הדרכת הטייסים באתר הזה... יש שם את כל ההליכים לטיסה ברשת ובכלל... מקווה שעזרתי ואם אתה צריך עוד משהו.... שאלות אולי... תשאל ונענה לך בכיף...
mickey lip פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 רועי שלום צור קשר ננסה לעזור לך lipmn@yahoo.com מיקי
guyishai פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני מציע לך וגם לכל טייס חדש שבא פשוט לעבור את הקורס שבסימולטור, הוא מלמד את כל הבסיסים של הניווט והטיסה, ואחריו כבר קל הרבה יותר להמשיך הלאה. אז אם אתה לא יודע הליכים פשוט תשלים את כל השיעורים של ה-instrument rating. זה עדיף במובן מסוים מהחומר הכתוב באתר החטיבה לפי דעתי, כי יש ממש מדריך שאומר מה הטעויות ובסוף מבחן כדי שתראה אם הבנת את העסק. אם אתה רוצה לשאול משהו אתה מוזמן לפנות אליי ל-ICQ :wink:
GILG פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אני מוכן להדריך אותך על כל סוג של מטוס סילון כבד אתה מוזמן לפנות אלי במספר: 334843054 שיהיה בהצלחה :wink:
רועי ברונשטיין פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 תודה רבה gilg אבל אין לי icq יש לך אולי מסנג'ר?
GILG פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 במחשב של אחותי יש אני יצור איתך קשר מחר בצהריים ו/או אחה"צ :wink:
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 dont you like the help spirit in this division? its makes you proud to be part of it.. בהצלחה אחי.. אם אתה צריך שאלות אני פה... מסנג'ר למטה תמצא בפרטים שלי
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 היי וברוך הבא לחטיבה! אני אשמח לתת לך עזרה וטיפים בצעדים הראשונים. פנה אליי בפרטים. ושיהיה לך בהצלחה!
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אור לרגע חשבתי שאתה שאדי בגלל הפינגווין החמוד הזה חפיף... שנינו בחורים נחמדים עם פינגויין.... :oops: