Leon פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 שלום לכולם . סתם רציתי לערות לכם אתר נחמד שיש בו כולמני שדות תעופה מסוכנם שידגדגו לכם את העצבים . יש גם באתר תמונות של המקומות ,דפיות גישה ובחלק גם קישורים ל סנריי של אותו שדה תהנו. :wink: בהצלחה. http://www.dangerous-airports.com/ נחמד אם תספרו גם על חויות שלכם של נחתות מוצלחות וגם פחות מצלחות .
Itay Zecharia פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 האמת... עוד לא הגעתי לאף שדה... אבל עכשיו יש הזמדנות להוכיח את הכשרונות שלי... :wink:
Oren Geva פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אגב, השדה שנחתתי בו כאן: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=1409 הוא אחד השדות המפורסמים מהרשימה הזו. נסו את ההליך הזה, זה מאוד נחמד ומאתגר. אולי אני אנסה את זה שוב עכשיו עם הסנרי של שוויץ.
mickey lip פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אחלה אתר לבון אני מכיר אותו הרבה זמן ובאמת יש שם הרבה שדות מאתגרים מומלץ לכולם לנסות
Ohad Shalev פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אגב שאלה... הגישה באילת מעל הקניון שם ובין כל המלונות.. לא נחשבת מסוכנת?
Or Netzer פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 לצערנו בארץ השדות מסוכנים בגלל טרור לא משהו אחר כן אילת מסוכנת.. רק אם הטייס לא מכיר את האזור כל כך
GILG פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 הגישה לשדה התעופה בחיפה נראת לי די "נחמדה" ביחס לגשיות שהראו פה...
Oren Geva פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 היא לא מסוכנת - אפילו לא מעניינת. הקפה ונחיתה. כן, עוברים מעל הקניון. גם במקומות אחרים עוברים מעל בניינים. כמובן שעדיף לעבור מעל ולא מתחת, אבל זה הכל. תסתכל על הגישה הזאת למשל (ENRA בדאטהבייס) - לוקלייזר שלא מיושר עם המסלול, ואח"כ מעקב אחרי אורות על הקרקע לגישה תוך כדי פניה! או זאת (BIIS): לוקלייזר לא מיושר עם המסלול לגישה בתוך העמק - אח"כ פניה על NDB והמשך לנחיתה ויזואלי. קחו בחשבון ששתי הגישות למעלה הן גישות מכשירים. זה נחמד לבצע אותן באור יום, אבל אילו גישות בשדות בגרינלנד ובנורבגיה באיזורים מושלגים שהקשר שלהם עם העולם בחורף בזמני סופות שחוסמות את הדרכים ומקפיאות את הים הוא דרך האוויר. ומטוסים נוחתים בגישות האלה בתנאי IFR עם ראות נמוכה.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 ממש מדהים אורן! פעם ניסת לעשות את הגישות האלה? ואיזה מטוס יכול לנחות שם!?
Danm פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 לא היה לי זמן לבדוק את האתר אבל למקרה שהשדה לא נמצא שם תנסו את KAI TAK שדה התעופה הישן של הונג קונג זהו השדה הכי מסוכן בעולם מלא מטוסים איבדו שם מנועים בפגישה עם המסלול כיום הוא סגור ונפתח לא רחוק משם השדה החדש אבל אתם עדיין יכולים למצוא אותו