חן מ פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 היי אני מעוניין לדעת איזה פרסומות היו לאלעל עד היום,ואם אפשר גם מה רואים בפרסומת(זה לא חייב אם אתם לא רוצים לחשוב כל מיני דברים עליי ) נוסף לזה,אני מבקש לדעת באיזה דרכים אלעל עושה קידום מכירות ויחסי ציבור תודה רבה ותודה לעונים!!!!
David Bendavid פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 הייאני מעוניין לדעת איזה פרסומות היו לאלעל עד היום,ואם אפשר גם מה רואים בפרסומת(זה לא חייב אם אתם לא רוצים לחשוב כל מיני דברים עליי ) נוסף לזה,אני מבקש לדעת באיזה דרכים אלעל עושה קידום מכירות ויחסי ציבור תודה רבה ותודה לעונים!!!! חן שלום, אתה שאלת את השאלות האלה בעבר, ונענה לך כבר, שכאן זה לא אל על אלא VATIL. את התשובות האלה תוכל לקבל בצורה הכי מדוייקת, נכונה וטובה דרך אל על עצמה. יום טוב.
Chen Cohen פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 הייאני מעוניין לדעת איזה פרסומות היו לאלעל עד היום,ואם אפשר גם מה רואים בפרסומת(זה לא חייב אם אתם לא רוצים לחשוב כל מיני דברים עליי ) נוסף לזה,אני מבקש לדעת באיזה דרכים אלעל עושה קידום מכירות ויחסי ציבור תודה רבה ותודה לעונים!!!! :-s
Tal Elmishali פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 הייאני מעוניין לדעת איזה פרסומות היו לאלעל עד היום,ואם אפשר גם מה רואים בפרסומת(זה לא חייב אם אתם לא רוצים לחשוב כל מיני דברים עליי ) נוסף לזה,אני מבקש לדעת באיזה דרכים אלעל עושה קידום מכירות ויחסי ציבור תודה רבה ותודה לעונים!!!! חן שלום, אתה שאלת את השאלות האלה בעבר, ונענה לך כבר, שכאן זה לא אל על אלא VATIL. את התשובות האלה תוכל לקבל בצורה הכי מדוייקת, נכונה וטובה דרך אל על עצמה. יום טוב. :!:
moshe elbaz פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 אחד הדברים היפים באלעל שהיא פונה לכל שכבות האוכלסיה בישראל. נתחיל מהמגזר העסקי: אלעל מתכננת את טיסותיה בשעות שיהיו נוחות ע"מ שבנאדם שרוצה להגיע לעבודה בארצות הברית לדוגמא יעלה על טיסה ב0100 שעון ישראל וינחת ב0600 שעון ארה"ב כנ"ל לגבי טורנטו יוהנסבורג ובומבאי. החברה דואגת לקונקשנים, ומועדי טיסה שיתאימו לקונקשים של נוסעי המגזר העיסקי. מועדון הנוסע המתמיד על כל רמותיו נועד לשדרג את איכות הטיסה של אנשים המרבים לטוס עם אלעל. מגזר דתי: אלעל מציעה מנות כשרות ומחויבת לא לטוס בשבת מה שמקנה לה גישה ישירה לציבור חרדי. סוג של קידום מכירות הוא קשר ישיר עם רבני הציבור החרדי. אלעל פותחת בכל ראש השנה טיסות המכונות "מבצע חסדים" שבו עשרות אלפי אנשים חרדים טסים לאומן בתקופה של שבוע. שכבות אוכלסיה נמוכות: פיתוח של חברת סאן דור וטיסות שכר מוזלות למגוון יעדים באירופה. וכמובן מעמד בניים האנשים הרגילים כמוני כמוך שיושבים במחלקת תיריים מכל מני סיבות שונות ומשונות.