עבור לתוכן
Eyal Seminar

**אירוע פתיחת אירגון האזמים הוירטואלי [20.12.2008/ 17-20Z]**

Recommended Posts

פורסם

כמה דברים אחרונים לפניי האירוע..

1. התוכנית טיסה המתוקנת:

LLIB Road 90 Road 767 corss izrael buble Road 65 Road 2 Hashron a buble

2.במשך הטיסה אליכם להיות בקשר כל הזמן עם הבקר האזורי (ככל הנראה יעלה פלוטו), אלא ואם פלוטו ביקש ממכם להמשיך בטיסה עצמאית.

3. מעל ישובים שתעברו (למשל- טבריה, חדרה, עפולה) עליכם לעקוף אותם(אין לטוס מעל מקומות מיושבים) ולדווח לבקר.

4. בSB כדיי לבחור מטוס עלייכם לבחור במטוס general ultralight.

5. במידה ותטסו ב-FSX השתמשו בסינרי ששחרר השבוע דור שי ואביב קרבל:

http://lsa-virtual.co.il/download/Hbonim.zip

6. כרגע המפתחים שאמרו שיפתחו AFCAD ל-FS9 לא חזרו אליי כך שכרגע ניתן לנחות במנחת Z15C הדיפולטי של הסימולטור.

עד כאן, במידה ויש שאלות אשמח לענות עליהם בשרשור הזה עד לאירוע.

מקווה שעברתם על המדריכים והחוקה באתר LSA-VIRTUAL, והכנו בשבילכם כמעט הכל.. כל מה שנשאר זה לבוא לטוס.

נראה אותכם בשמיים!

פורסם

היי חברים, לאחר יום קשה ומפרך, לא הצלחנו להכין אפקד משביע רצון, היינו מאוד פרפקציוניסטים על המיקום ולכן הסינרי של מנחת הבונים לFS9 לא ישוחרר לצערי עד להודעה חדשה.

מצטער על אי הנעימות!

טיסה נעימה.

פורסם

יש לכם בלבול,

z15c הוא מנחת חירום שנמצא בתוך כביש החוף.

מנחת הבונים לא מופיע בסימולטור (בינתיים :D )

מדובר במנחת כפר גלים. הוא לא ממש פעיל לדיעתכם . כדי לנחות בוא צריך תקלת חירום ותאום עם הרבה גורמים כדי שיסגרו את הכביש

פורסם

תקשיבו הסינרי שרודוי בנה לבונים הוא מספיק לאירוע!!!!!!

באתיד תכינו משהו יותר טוב אבל להיום חייבים את מה שבניתם.

יש לי אותו והוא בסדר לעכשיו בבקשה להעלות

פורסם
כן אתם בטח חושבים עוד פעם אני כל הזמן מתלונן אין מה לעשות יש אירוע אז מצפים לפיקוח השעה 6:20 יש רק אילת :cry:

האירוע מתחיל בשעה 1700 זולו=19:00 שעון מקומי.

יש עוד 40 דקות!

פורסם
כן אתם בטח חושבים עוד פעם אני כל הזמן מתלונן אין מה לעשות יש אירוע אז מצפים לפיקוח השעה 6:20 יש רק אילת :cry:

שים לב הארוע מתחיל ב17 Z , לא ב 1620 זולו

פורסם

שימו לב!!

אני שמח להציג את HBonim for FS9 By Gilad Brutman

העלתי את האפקד, בעית הגובה נפתרה מעט, אני מקווה שלא יהיו בעיות,

http://cid-2566026f8c109d21.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/llbo-habonim.zip

הלינק למעלה

בשביל להתקין יש להוריד את הZIP

לחלץ אותו לתקיית ADDON SCENERY,לאחר מכן להיכנס לסימולטור, ולהוסיף את התקייה- LLBO-HABONIM לרשימה.

היות והייתה בעיה עם החניות, יש להיכנס לשדה בACTIVE RUNWAY ולזוז בעזרת Y הצידה (כמובן לפני הכניסה לרשת!!)

תודה ליובל שטרק, ובר רודוי על העזרה.

ד"א מצטער על חוסר המקצועיות, זהו דבר לא הולם אך קורה.

פורסם

שלום מספר נהלים לפני הטיסה:

אז ככה נוהל QNH : אם הפקח אומר לנו" 200 מעפ"ש QNH מירבי 1000" זה אומר שגם אם אפני הקרקע בגובה 900 רגל מעל פני הים לא נעבור את גובה 1000 לפי QNH מכוון

פורסם

מי שהוריד את האפקד למנחת הבונים בטח שם לב שהוא "מעפן" אל דאגה, האפקד שוחרר רק מתוך לחץ לאירוע הזה כדי לתת למטוסים באירוע הזה לנחות, הוא מש עוד לא גמור ומתוכננן סינרי שלם למנחת הבונים ל2004

פורסם

סיימתי את הטיסה, היה מאוד נחמד.. כרגע אני רואה 16 אולטרה לייטים באוויר- כל הכבוד למי שבא לטוס.

אירוע הפתיחה היה כדיי לתת לכם "פוש" ולהכיר לכם את עולם האז"מים, הפעם אנחנו נתנו לכם נתיב והכנו בשבילכם הכל,

אבל הכיף האמיתי הוא לשבת עם מפה ולתכנן נתיב יפה, לעלות לרשת ולטוס נמוך!!

פורסם

גילעד,אכן תנועה יפה וגדולה,הנה הסרב אינפו נכון ל-2100 מקומי שלנו.

f11a38f5.jpg

בהצלחה לאירגון בהמשך הדרך! מקווה להצטרף מתישהו

ד"א: אפשר גם לפתוח קורס אזמי"ם ב-IFS לא? אני מאמין שזה יביא את טיסות האזמ"ים בארץ לרמות מתקדמות ביותר

פורסם

אני כבר מתייבש בסוכה :P

אחלה אירוע בנתיים, כל הכבוד לכל מי ששבר את השגרה וטס קצת אזמ.

אני מזכיר,

הארגון רק נפתח. מחכות עוד כמה הפתעות.

וזהו רק אירוע הפתתיחה, יהיו עוד כל מיני אירועים ספורטיביים בהמשך.

פורסם

היה מצוין היום , פעם ראשונה שיוצא לי לפקח על כזאת כמות בראש פינה ועם סוג מטוסים שונה יחסית , עקב עזרתו המהוללת של גושלימון על פלוטו יצאנו בלי הרוגים חח סתם,

בהחלט שהיה מצוין , אני מצפה להתחיל לראות את האזמים בספונטניות מתחילים לטוס ברשת, כנ"ל גם מסוקים שלא יצא לי לפקח עליהם הרבה (להק - 1 אנחנו בריחוף לרמב"ם עם פצוע על הסוק) וכל מיני כאלה, יוסיפו כלכך הרבה.

לסיכום נהנהתי ואת דברי כבר אמרתי 8)

פורסם

סיכום קצר שלי..

ובכן היה אירוע מצוין היום ופתיחה מצויינת לארגון.

יותר משלושים אז''מים באו למלא את שמי הצפון וזהו מחזה שכיף לראות.

אני טסתי מהרצליה לחיפה עם נגיעה במנחת הבונים,הייתה טיסה מעולה וכייפית עם ה- FOXBAT

כמה חסרונות שאני לוקח מהאירוע:

1.העינות של הפקחים לא הייתה גבוהה במיוחד,היו חסרות כמה עמדות במהלך האירוע.

2.השעה 10:25,זה עדיין בתחום שעות האירוע ואני רואה שרק ראש פינה מחובר,וזאת לא פעם ראשונה,חבל.

אז שיהיה המון בהצלחה לאירגון האז''מים,

ושבוע טוב!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...