Eyal Seminar פורסם דצמבר 20, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 חברים, אני מזכיר- היום האירוע, מקווה שעברתם על המדריכים של האזמים. טיסות בטוחות.
Yuval Fishler פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 כמה דברים אחרונים לפניי האירוע.. 1. התוכנית טיסה המתוקנת: LLIB Road 90 Road 767 corss izrael buble Road 65 Road 2 Hashron a buble 2.במשך הטיסה אליכם להיות בקשר כל הזמן עם הבקר האזורי (ככל הנראה יעלה פלוטו), אלא ואם פלוטו ביקש ממכם להמשיך בטיסה עצמאית. 3. מעל ישובים שתעברו (למשל- טבריה, חדרה, עפולה) עליכם לעקוף אותם(אין לטוס מעל מקומות מיושבים) ולדווח לבקר. 4. בSB כדיי לבחור מטוס עלייכם לבחור במטוס general ultralight. 5. במידה ותטסו ב-FSX השתמשו בסינרי ששחרר השבוע דור שי ואביב קרבל: http://lsa-virtual.co.il/download/Hbonim.zip 6. כרגע המפתחים שאמרו שיפתחו AFCAD ל-FS9 לא חזרו אליי כך שכרגע ניתן לנחות במנחת Z15C הדיפולטי של הסימולטור. עד כאן, במידה ויש שאלות אשמח לענות עליהם בשרשור הזה עד לאירוע. מקווה שעברתם על המדריכים והחוקה באתר LSA-VIRTUAL, והכנו בשבילכם כמעט הכל.. כל מה שנשאר זה לבוא לטוס. נראה אותכם בשמיים!
dorshay פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 קישור זמני לדפיות: השימוש לסימולטור בלבד! נכתב ע"י אמיר אביטן, נערך ע"י דור שי http://uhqixw.bay.livefilestore.com/y1p ... 99%D7%9D(1).pdf?download
Gilad Brutman פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 היי חברים, לאחר יום קשה ומפרך, לא הצלחנו להכין אפקד משביע רצון, היינו מאוד פרפקציוניסטים על המיקום ולכן הסינרי של מנחת הבונים לFS9 לא ישוחרר לצערי עד להודעה חדשה. מצטער על אי הנעימות! טיסה נעימה.
rotemelal פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 יש לכם בלבול, z15c הוא מנחת חירום שנמצא בתוך כביש החוף. מנחת הבונים לא מופיע בסימולטור (בינתיים ) מדובר במנחת כפר גלים. הוא לא ממש פעיל לדיעתכם . כדי לנחות בוא צריך תקלת חירום ותאום עם הרבה גורמים כדי שיסגרו את הכביש
Yuval Fishler פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 כן רותם, המטרה הייתה שיהיה אפקד לבונים, אבל כרגע אין אז ננחת ב- Z15C. לא נורא
yuvalshtark פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 תקשיבו הסינרי שרודוי בנה לבונים הוא מספיק לאירוע!!!!!! באתיד תכינו משהו יותר טוב אבל להיום חייבים את מה שבניתם. יש לי אותו והוא בסדר לעכשיו בבקשה להעלות
Ben Bezalel פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 עדיין חסר לי ת''א, מי שיכול לעלות נא ליצור קשר.. תודה ושיהיה לכולנו אירוע מהנה!!
Mark163 פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 כן אתם בטח חושבים עוד פעם אני כל הזמן מתלונן אין מה לעשות יש אירוע אז מצפים לפיקוח השעה 6:20 יש רק אילת :cry:
Ben Bezalel פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 כן אתם בטח חושבים עוד פעם אני כל הזמן מתלונן אין מה לעשות יש אירוע אז מצפים לפיקוח השעה 6:20 יש רק אילת :cry: האירוע מתחיל בשעה 1700 זולו=19:00 שעון מקומי. יש עוד 40 דקות!
אורח פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 כן אתם בטח חושבים עוד פעם אני כל הזמן מתלונן אין מה לעשות יש אירוע אז מצפים לפיקוח השעה 6:20 יש רק אילת :cry: שים לב הארוע מתחיל ב17 Z , לא ב 1620 זולו
Gilad Brutman פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 שימו לב!! אני שמח להציג את HBonim for FS9 By Gilad Brutman העלתי את האפקד, בעית הגובה נפתרה מעט, אני מקווה שלא יהיו בעיות, http://cid-2566026f8c109d21.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/llbo-habonim.zip הלינק למעלה בשביל להתקין יש להוריד את הZIP לחלץ אותו לתקיית ADDON SCENERY,לאחר מכן להיכנס לסימולטור, ולהוסיף את התקייה- LLBO-HABONIM לרשימה. היות והייתה בעיה עם החניות, יש להיכנס לשדה בACTIVE RUNWAY ולזוז בעזרת Y הצידה (כמובן לפני הכניסה לרשת!!) תודה ליובל שטרק, ובר רודוי על העזרה. ד"א מצטער על חוסר המקצועיות, זהו דבר לא הולם אך קורה.
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 תודה רבה גלעד!! לצערי לא אטוס איתכם, אך בארוע כן למנחת הבונים אבל עם 152
dorshay פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 שלום מספר נהלים לפני הטיסה: אז ככה נוהל QNH : אם הפקח אומר לנו" 200 מעפ"ש QNH מירבי 1000" זה אומר שגם אם אפני הקרקע בגובה 900 רגל מעל פני הים לא נעבור את גובה 1000 לפי QNH מכוון
אורח פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 מי שהוריד את האפקד למנחת הבונים בטח שם לב שהוא "מעפן" אל דאגה, האפקד שוחרר רק מתוך לחץ לאירוע הזה כדי לתת למטוסים באירוע הזה לנחות, הוא מש עוד לא גמור ומתוכננן סינרי שלם למנחת הבונים ל2004
Yuval Fishler פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 סיימתי את הטיסה, היה מאוד נחמד.. כרגע אני רואה 16 אולטרה לייטים באוויר- כל הכבוד למי שבא לטוס. אירוע הפתיחה היה כדיי לתת לכם "פוש" ולהכיר לכם את עולם האז"מים, הפעם אנחנו נתנו לכם נתיב והכנו בשבילכם הכל, אבל הכיף האמיתי הוא לשבת עם מפה ולתכנן נתיב יפה, לעלות לרשת ולטוס נמוך!!
Yarin_l10 פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 גילעד,אכן תנועה יפה וגדולה,הנה הסרב אינפו נכון ל-2100 מקומי שלנו. בהצלחה לאירגון בהמשך הדרך! מקווה להצטרף מתישהו ד"א: אפשר גם לפתוח קורס אזמי"ם ב-IFS לא? אני מאמין שזה יביא את טיסות האזמ"ים בארץ לרמות מתקדמות ביותר
Shireto Shahar פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 אני כבר מתייבש בסוכה אחלה אירוע בנתיים, כל הכבוד לכל מי ששבר את השגרה וטס קצת אזמ. אני מזכיר, הארגון רק נפתח. מחכות עוד כמה הפתעות. וזהו רק אירוע הפתתיחה, יהיו עוד כל מיני אירועים ספורטיביים בהמשך.
dorshay פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 ממש נהנתי היה מדהים כול הכבוד לכולם אל תיבשו את שחר אבל אני חייב לזוז. רק תזכורת ממה הכול התחיל... http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 8%E0%E5%E9
Idan Traub פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 היה נפלא טיסה מדימה אין כמו להכניס רגל ולמשוך תסטיק כי יש עץ וישוב בעוד 50 מטר וואחד הפתעה דור סידר לנו בשדה
אורח פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 היה מצוין היום , פעם ראשונה שיוצא לי לפקח על כזאת כמות בראש פינה ועם סוג מטוסים שונה יחסית , עקב עזרתו המהוללת של גושלימון על פלוטו יצאנו בלי הרוגים חח סתם, בהחלט שהיה מצוין , אני מצפה להתחיל לראות את האזמים בספונטניות מתחילים לטוס ברשת, כנ"ל גם מסוקים שלא יצא לי לפקח עליהם הרבה (להק - 1 אנחנו בריחוף לרמב"ם עם פצוע על הסוק) וכל מיני כאלה, יוסיפו כלכך הרבה. לסיכום נהנהתי ואת דברי כבר אמרתי
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 מסיבות אישיות לא יכלתי להצטרף לחגיגה, ונאלצתי לסגור את הסימולטור. לא חשוב, נבצע את הנתיב בשבוע הקרוב באחד מימי החד"ב
Ben Bezalel פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 סיכום קצר שלי.. ובכן היה אירוע מצוין היום ופתיחה מצויינת לארגון. יותר משלושים אז''מים באו למלא את שמי הצפון וזהו מחזה שכיף לראות. אני טסתי מהרצליה לחיפה עם נגיעה במנחת הבונים,הייתה טיסה מעולה וכייפית עם ה- FOXBAT כמה חסרונות שאני לוקח מהאירוע: 1.העינות של הפקחים לא הייתה גבוהה במיוחד,היו חסרות כמה עמדות במהלך האירוע. 2.השעה 10:25,זה עדיין בתחום שעות האירוע ואני רואה שרק ראש פינה מחובר,וזאת לא פעם ראשונה,חבל. אז שיהיה המון בהצלחה לאירגון האז''מים, ושבוע טוב!