tsh פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 הנה אנחנו במועדי הבגרויות אז לכל מי שיש לו בגרויות, בהצלחה רבה לו!! { אני אחד מהם...ואני מבטיח לחזור לפעילות אחרי שאני אסיים עם זה כבר...לכל השואלים לאן נעלמתי } :?
Eliran-VFS1 פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 בהצלחה גם לך ידידי! בדיוק אמרתי לאלכס לשלוח לך ד"ש בשמי ובשם אחי! בהצלחה לכול התיכוניסטים שביננו! ולכול אלה שבכיתה יב' שמסיימים סוף סוף בית ספר מזל"ט!
Danm פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 באמת שומסקי אני לא הבנתי חשבתי שמי שרצח את אלכס הרג כם אותך אני כבר לא רואה אותך
Aviel פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אוי התקופה הזאת פשוט סיוט! :? כל הזמן לומדים ואין זמן לטוס ולהינות כמו פעם... בכל מקרה, בהצלחה לכל חברי הנבחנים, ושנעבור את זה כבר!!
Eliran-VFS1 פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 אוי התקופה הזאת פשוט סיוט! :? כל הזמן לומדים ואין זמן לטוס ולהינות כמו פעם... בכל מקרה, בהצלחה לכל חברי הנבחנים, ושנעבור את זה כבר!! חיבים ללמוד ובית ספר זה רק ההתחלה! אז תנסו לסדר את היום שלכם ככה - ביום לומדים בערב טסים בלילה .....
OmriSoudry פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 הייתי באתר של משרד החינוך כדי לחפש מידע על מועדי הבגרויות...(לא אני לא גולש שם בשביל הכיף ) וראיתי שם משהו שלא ידעתי בקיים אז אולי אם מישהו מכיר איפה לומדים את הנושאים הבאים שיגיד לי: - המטוס ותפעולו - המסוק ותפעולו או משהו כזה.. יש לכם מושג איפה לומדים את זה?? בגרות בזה דווקא יכול להיות נחמד...
Eliran-VFS1 פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 עומרי תביא לי קישור לזה! בבקשה בבקשה אני רוצה לראות .
Asaf Brietbard פורסם מאי 31, 2004 דיווח פורסם מאי 31, 2004 לומדים את זה בטכני של חיל האויר. מי שיצא לו לקרוא קצת עיתונים, בטח ראה שהיום יש בגרויות בכל שטות (די ג'יי, איפור וכו'). נחזור לעניין שלשמו הפורום (ואם לא, נחטוף מכות מאילן ), בטכני של חיל האויר מכשירים תיכוניסטים לתפקידים טכניים בכלל הגופים של חיל האויר (בינהם גם נ"מ). צ'או.
Ido Rosenthal פורסם יוני 1, 2004 דיווח פורסם יוני 1, 2004 הייתי באתר של משרד החינוך כדי לחפש מידע על מועדי הבגרויות...(לא אני לא גולש שם בשביל הכיף ) וראיתי שם משהו שלא ידעתי בקיים אז אולי אם מישהו מכיר איפה לומדים את הנושאים הבאים שיגיד לי: - המטוס ותפעולו - המסוק ותפעולו או משהו כזה.. יש לכם מושג איפה לומדים את זה?? בגרות בזה דווקא יכול להיות נחמד... עומרי, אני מכיר מישהו שעשה בטכני 5 יח' על F-15
Izik Bakshi פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 מתמטיקה זה עוד שטויות לעומת הבגרות של מכונות תעופה 5 יחידות, שם תידרשו לחשב הספקים, דחף, לחצים, וטמפ' במנוע כמובן כתלות בגובה ועוד לא מעט נתונים. ובסופו של דבר לקחתי את כל זה אל הפלייט ופעם עשיתי חישוב של הדחף המרבי שאני יקבל בכל גובה, והגובה שקיבלתי איתו ההיתי מבצע טיסות.
OmriSoudry פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 איציק, אתה קראת למתמטיקה "שטויות" :?: :!: :?: :!: :?: :!: