Idan Traub פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 במקרה של גשם נתחבא בילו חחחח צריך לבדוק בכל זאת זה מדינת ישראל ולא אירופה ככה שיש מצב שיצאו תמונות חורף לתחרות :mrgreen: וגם שישי בבוקר עד בסביבות 4 יש תנועה לא רעה בכלל פשוט מ4 יש הפסקה של איזה חצי שעה עם אולי מטוס אחד של ח"א ועז דלתא וכבר אל-על דוחפים למיטה .
lior oren פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 מה אנשים לא שווה אני רוצה משהו שאפשר לשים בו דלק ואז הוא יעוף ויעשה רעש.....קרבל!אתם צודקים ה ILS הוא מפגש חברתי הרבה יותר מאשר המטוסים תעשו את זה בתאריך שיהיה לכולם הכי נוח מטוסים נצלם בפעם אחרת מסכים מקסימום נצלם בפלאפון
dorshay פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 במקרה של גשם נתחבא בילו חחחחצריך לבדוק בכל זאת זה מדינת ישראל ולא אירופה ככה שיש מצב שיצאו תמונות חורף לתחרות :mrgreen: וגם שישי בבוקר עד בסביבות 4 יש תנועה לא רעה בכלל פשוט מ4 יש הפסקה של איזה חצי שעה עם אולי מטוס אחד של ח"א ועז דלתא וכבר אל-על דוחפים למיטה . לא ילו אלה סונול, באחת הפעמים ראינו שם את המנהל של האוזר משהו פעם הבאה שנראה אותו נבקש מפרסת ספוטינגת הששארנו שם הרבה כסף על בורקסים קוראסונים שוקו ומוקה.... או ימי הקיץ
Gilad Brutman פורסם דצמבר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 חח.. שרצינו לבדוק המראות מהמחשב שלו..=]
FlightHut פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 במקרה של גשם נתחבא בילו חחחחצריך לבדוק בכל זאת זה מדינת ישראל ולא אירופה ככה שיש מצב שיצאו תמונות חורף לתחרות :mrgreen: וגם שישי בבוקר עד בסביבות 4 יש תנועה לא רעה בכלל פשוט מ4 יש הפסקה של איזה חצי שעה עם אולי מטוס אחד של ח"א ועז דלתא וכבר אל-על דוחפים למיטה . לא ילו אלה סונול, באחת הפעמים ראינו שם את המנהל של האוזר משהו פעם הבאה שנראה אותו נבקש מפרסת ספוטינגת הששארנו שם הרבה כסף על בורקסים קוראסונים שוקו ומוקה.... או ימי הקיץ אחשלו מה עבר עליך שכתבת את זה? מה לקחת? :shock:
moshe1321 פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אם זה יוצא בחנוכה בחופש , אני בסבבה! אני אבוא עם שחר ומטוס =]
Zemer Itshak פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אמ... מישהו מוכן לפרט ככה בקצרה מה זה ILS ולמי מותר להגיע?
aviadch פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אמ...מישהו מוכן לפרט ככה בקצרה מה זה ILS ולמי מותר להגיע? זה נקודת מפגש שלנו. בדיעבד זה אם אני לא טועה בקצה הדרום מזרחי של אור יהודה. הנקודה הזו היא נקודת תצפית שלנו על מטוסים. בעיקר בגלל המיקום שלה (מסלול הנחיתה 12 ומסלול ההמראה 26 נמצאים עשרות מטרים ספורים. אין שום הגבלה למי שמגיע. כל אחד יכול להגיע, אם הוא רוצה מומלץ עם מצלמה.
Zemer Itshak פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 אוקיי... הבנתי פחות או יותר סוג של ספוטינג לא?? מישהו יודע איזה קו צריכים לקחת מב''ש?? או שאולי יש מישהו מב''ש שנוסע שאפשר להסדיר איתו משהו??
Eldar Sella פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 מה נסגר איתכם, שכחתם שיש חיילים בפורום?ממתי קובעים מפגש שהוא לא ביום חמישי אחה"צ \ שישי-שבת ?? :!:
lior oren פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 זמר אני נוסע מבאר שבע דבר איתי בפרטי נו אז איזה יום בסוף חברים
Gilad Brutman פורסם דצמבר 20, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 חברים, נחכה עד הערב ואז נתאם הכל..
Avichai Koor פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 מה נסגר איתכם, שכחתם שיש חיילים בפורום?ממתי קובעים מפגש שהוא לא ביום חמישי אחה"צ \ שישי-שבת ?? :!: חמשוש יש חדב...שבוע אחרי זה תעשו מפגש חיילים...מה אני אגיד לכם.. לנו יש לימודים..ולמי שתוהה הלימודים מתחדשים ביום שלישי ה30 לחודש
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 20, 2008 דיווח פורסם דצמבר 20, 2008 טוב חברה סגרנו על יום א' שעה תפורסם בהמשך
OmriSoudry פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 מה נסגר איתכם, שכחתם שיש חיילים בפורום?ממתי קובעים מפגש שהוא לא ביום חמישי אחה"צ \ שישי-שבת ?? :!: חמשוש יש חדב...quote] נו ו? אתה מתכוון לפקח\לטוס נונסטופ? גם עם חד"ב אפשר לעשות מפגש של 3-4 שעות...אגב, זה אפילו לא כ"כ רחוק מהחד"ב. אבל איך שתרצו...
lior oren פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 טוב חברה סגרנו על יום א' שעה תפורסם בהמשך אני יגיע לשם
Shireto Shahar פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 אני מציע לפתוח את זה מ8 בבוקר עד 6 בערב. כל אחד יגיע כשנוח לו, אם נרצה נוכל לאסוף כסף מאנשים וללכת לקנות סנדוויצ'ים לכולם בתחנת דלק.
Waheb פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 חברים אם אתם רוצים שיהיה מסודר תעשו רשימה של כמה אנשים באים ... וככה גם אפשר לארגן זמני הגעה ושתיה וכל הדברים שנלווים ..
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 חברה המפגש יתחיל בשעה 9 בבוקר עד שעה 17:00 (מעבר לזה מתחיל כבר חושך..) אני מבקש על מנת שאני אקבל אינדיקציה שכל מי שיכול לבוא שישלח לי הודעה פרטית בפורום ואני אעשה רשימה מסודרת... על גבי הפורום של כל מי שיבוא.. אני אשמח גם לראות את צוות ההנהלה שם מגיעים למפגש: שחר חזקלביץ' בר לוי יואב חכמו דוד בן דוד עמית דורון יוסי רסקין גלעד ברוטמן אביעד חמלניק שחר שירטו ליאור אורן רותם גנץ משה ארגמן רז מטוס אביב קנבל דור שי יובל שטרק תומר כהן אביב קרבל אביחי קור יוני צוקרמן איציק ליכטנשטיין זמר יצחק תודה מראש
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 מה נסגר איתכם, שכחתם שיש חיילים בפורום?ממתי קובעים מפגש שהוא לא ביום חמישי אחה"צ \ שישי-שבת ?? :!: חמשוש יש חדב...שבוע אחרי זה תעשו מפגש חיילים...מה אני אגיד לכם.. לנו יש לימודים..ולמי שתוהה הלימודים מתחדשים ביום שלישי ה30 לחודש יאללה מי מגיע למפגש חיילים ? 4/1 , המסדר יתחיל בשעה 9, כניסת המפקד בשעה 9:15
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 21, 2008 דיווח פורסם דצמבר 21, 2008 כמה זמן זה מבאר שעב לשם ובאיזה שעה לצאת? כנס לאתר של הרכבת תברר מה נסגר איתך?