Ido Rosenthal פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 קרבל ואנוכי החלטנו להקים את קבוצת הפיתוח הזו שתעבוד ביחד כדי לפתח את הסינרים הישראליים בFSX. את העבודות ששוחררו ומידע על פרוייקטים שבפיתוח תוכלו למצוא באתר שלנו שהוקם וינוהל ע"י דויד בן דויד (תודה רבה!). בעתיד יהיה גם NEWSLETTER שתוכלו להרשם אליו ולקבל עדכונים ישירים בדואר. שווה להציץ שם כי אנחנו בתקופה הקרובה נוציא עוד כמה עדכונים ותמונות מהסינרי של חיפה. www.ait-aviation.org/ISP כמו כן אם אתם רוצים להצטרף ולעזור בפיתוח מודלים תלת מימדיים או ביצירת טקסטורות (כל תותחי הפוטושופ שבניכם) אז נשמח אם תשלחו לנו הודעה דרך האתר.
rovenroven פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 כל הכבוד!!!! =D> =D> אני מתכנן להתחיל ללמוד את הGMAX בקרוב,אז אם איכשהו אני אוכל לעזור אני אשמח. rovenroven1@hotmail.com
Moshe Bensal פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 יפה מאד כל הכבוד על ההשקעה, שיהיה בהצלחה, ותודה על השיתוף.
Yoni פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 בהצלחה בהמשך וכל הכבוד! אשמח לסייע בהמשך הדרך, כאשר אדע כיצד ליצור סינרים.
lior oren פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 כל הכבוד אבל חלק מהסינרים לא עובדים למשל בן גוריון ר אש פינה וחיפה
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 אין שם בן גוריון בכלל... ראש פינה וחיפה לFS9 זמין להורדה ראש פינה וחיפה לFSX מופיעים בPREVIEW משמע עדיין לא קיים. בשבוע הקרוב יעלו לשם תמונות מהסינרי של חיפה כדי שתוכלו להתרשם מעבודת הקודש של קרבל
zvi rodes פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 עידו וכל החברים בצוות הפיתוח ,יישר כח לכם ,בזכות עבודתכם המסורה ורבת ההפתעות אנו זוכים להרבה נחת,שאו ברכה מפרי עמלכם,בהצלחה לכם.
Doron_Angel פורסם דצמבר 27, 2008 דיווח פורסם דצמבר 27, 2008 מעולה ושפו (Chapeoux) :multi: סוף סוף מתחילה זריחתו של ה-FSX בארץ הקודש... כל הכבוד לצוות :!: (אשמח לסייע בבדיקת התוצרים טרם שיחרורם לשימוש הכלל). בברכה ובהצלחה,
אורח פורסם דצמבר 28, 2008 דיווח פורסם דצמבר 28, 2008 אז קדימה חברה, תתחילו לקרוא שמה ואל תופתעו לגלות שאפילו יש עוד עידכון חדש ללאנדקלאס ולטקסטורות
Tomer Haim פורסם דצמבר 28, 2008 דיווח פורסם דצמבר 28, 2008 פשוט מדהים, כל הכבוד לכם חברי ISP, השקעה מבורכת!
dash-7 פורסם דצמבר 28, 2008 דיווח פורסם דצמבר 28, 2008 כל הכבוד! סוף סוף מתפתחים סינרים לFSX מתי השדה תעופה הכי יפה בארץ,אילת?
armageddon aviator פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה, האם שוחררו Landclass Objects חדשים בנוסף ל-Landclass החדש ( v 1.0.3 ) ? זה לא ממש ברור באתר, אבל נראה לי שה- Landclass Objects שמופיעים שם שונים מאלו ששוחררו במקור עם פרויקט ה-Landclass של FSX . תודה מראש על העזרה אלון
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אכן הם השתנו מהגירסא הראשונה, אנחנו לא משחררים כל חלק בנפרד אלה את המכלול ביחד.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 שלום לכולם,יש לי שאלה קטנה, האם שוחררו Landclass Objects חדשים בנוסף ל-Landclass החדש ( v 1.0.3 ) ? זה לא ממש ברור באתר, אבל נראה לי שה- Landclass Objects שמופיעים שם שונים מאלו ששוחררו במקור עם פרויקט ה-Landclass של FSX . תודה מראש על העזרה אלון התוספות הן מספר אובייקטים, לדוגמא תחנת הכח רידינג שנעשתה ע"י מקס, חממות בבצרה מספר מבנים על חוף השרון שנעשו ע"י דויד רוזנפלד ועוד. בנוסף יש מספר תיקוני לאנדקלאס, למשל גילינו שהטקסטורה באזור חיפה הופכת למדבר חום בחורף, זה תוקן בקובץ הBASE TEXTURE החדש.
armageddon aviator פורסם דצמבר 31, 2008 דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 קודם כל תודה עבור התשובה. אם הבנתי נכון, עלי להתקין את הקבצים הבאים: 1. Israeli Landclass X v1.03 2. Base Textures v1.01 האם אני צודק ?
armageddon aviator פורסם דצמבר 31, 2008 דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 כן האם צריך למחוק \ להסיר משהו מתוך קבצי ה-Landclass הקודמים ? וגם הצעה קטנה: לשנות את שם הקובץ של ה-Scenery Objects ל- 1.0.3 (זהה לקובץ ה-FSX החדש) כדי למנוע בלבול. כמו כן, נפלה טעות בשם הקובץ של מנחת הבונים: זה אמור להיות Habonim ולא Hbonim תודה רבה עבור הנופים הנהדרים שהנכם מפיקים עבורנו - אני מאד מעריך את זה ! שנה טובה אלון
אורח פורסם דצמבר 31, 2008 דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 כן האם צריך למחוק \ להסיר משהו מתוך קבצי ה-Landclass הקודמים ? וגם הצעה קטנה: לשנות את שם הקובץ של ה-Scenery Objects ל- 1.0.3 (זהה לקובץ ה-FSX החדש) כדי למנוע בלבול. כמו כן, נפלה טעות בשם הקובץ של מנחת הבונים: זה אמור להיות Habonim ולא Hbonim תודה רבה עבור הנופים הנהדרים שהנכם מפיקים עבורנו - אני מאד מעריך את זה ! שנה טובה אלון שנה אזרחית טובה, ואלון קרא את הריד מי , רשום שם בפרוש מה לעשות עם הקבצים הקודמים
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 31, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 כן האם צריך למחוק \ להסיר משהו מתוך קבצי ה-Landclass הקודמים ? וגם הצעה קטנה: לשנות את שם הקובץ של ה-Scenery Objects ל- 1.0.3 (זהה לקובץ ה-FSX החדש) כדי למנוע בלבול. כמו כן, נפלה טעות בשם הקובץ של מנחת הבונים: זה אמור להיות Habonim ולא Hbonim תודה רבה עבור הנופים הנהדרים שהנכם מפיקים עבורנו - אני מאד מעריך את זה ! שנה טובה אלון לא הבנתי את למה לשנות את השם... לספריה של הסינרי?