Adam Waiser פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 חברי ואטיל היקרים שלום לאור המצב הלא פשוט אשר נתונים בו תושבי ערים לא מעטות בישובי עוטף עזה וחבל לכיש עקב המצב הבטחוני, וכחלק מהעשייה של קהילת ואטיל למען החברה והקהילה בישראל הוחלט בצוות ואטיל להרתם למען הילדים והנוער הנמצאים תחת איום הטילים. בשל כך אנו מעוניינים להציע לכם חברי הקהילה לקחת חלק פעיל במאמץ ולארח במידת יכולתכם ילדים ונערים בני גילכם* (ולבוגרים שבינינו גם בני גילכם כמובן) מאיזור שדרות, עוטף עזה והסביבה. מיותר לציין כמובן שלא נכעס אם במהלך שהותם אצלכם, תכירו להם ותחשפו בפניהם את נפלאות הטיסה הווירטואלית וכך נצא נשכרים פעמיים :wink: וברצינות, חשוב להבין שאפילו שהיה של כמה ימים באזור שאינו מאויים, רחוק מהאזעקות, החרדות והדי הפיצוצים, יחד עם פעילויות שונות שעוזרות להסיח קצת את הדעת יכולה לתרום ולסייע במידה רבה מאד לאלו ששגרת חייהם הפכה לא פשוטה עם תחילתו של המבצע בעזה. *לצעירים מתחת לגיל 18 נבקש את הסכמת ההורים ללינה אצל המארח. צוות החטיבה לקח על עצמו את יצירת הקשר עם ראשי המועצות והערים הרלוונטיות לצורך העניין, אבל לפני הכל אנו צריכים לדעת כמה מכם מעוניינים לקחת חלק. אז נכון לעכשיו כל שעליכם לעשות הוא לציין כאן או בכתובת המייל שלי: VATIL8@VATIL.ORG האם אתם מעוניינים לארח, כמה אנשים אתם מעוניינים לארח ובאיזה טווח גילאים וכמובן דרכי יצירת קשר. נשמח מאד לעזרתכם ואנו בטוחים שיותר מכך גם ילדי עוטף עזה וישובי הסביבה.
Adam Waiser פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 יוזמה מבורכת גם תושבי באר שבע יכולים?? איזו שאלה? כל אחד שמעוניין להשתתף בפרויקט מוזמן. אני מודע לכך שיש איזה חשש שבאר שבע תיכנס לטווח אך כל עוד בבאר שבע יש שגרה (וכולנו תקווה שכך ישאר) אז בוודאי שתוכל לארח.
lior oren פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אדם התכוונתי שעם אני יכניס לטווח הקסאמים אז יכולו לארח אותי?
Liav Nefesh פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אדם התכוונתי שעם אני יכניס לטווח הקסאמים אז יכולו לארח אותי? לפי הדקה האחרונה, כבר נכנסת... :roll:
Adam Waiser פורסם דצמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 אדם התכוונתי שעם אני יכניס לטווח הקסאמים אז יכולו לארח אותי? והתשובה היא ברור שכן!
lior oren פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 נכנסו איזה פחדדד חברים אימללההה איזה פחדדדדדדדדדדד :!: