YUVAL152 פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 שלום , היום תארך הטיסה הראשונה מישראל ללרנקה בשעה 20:35 בערב! LLBG-LCLK נטוס עם מטוסי הMOONEY של קארנדו או 182Q (כל אחד מה שמתאים לו) הטיסה תתחיל בשעה 21:15 עקב בעיות אישיות הטיסה תדחה!(אם למישהו יש בעיות להגיע אין לי בעיה לשנות את השעה שלכולם יתאים!) הטיסה הזאת תהייה היחידה שתהיה בטיסת IFR כייון שמשם נמשיך לטוס בVFR נתיב: DEENA-TIBBI-H2C-SOLIN-W13-VELOX-UR18-DESPO-UR19-REXAL דפיות: http://flight.sanyjo.cz/mapy/Israel/LLBG.pdf נתיב ל-GPS: (יש README מצורף שתוכלו לדעת איפה לשים את זה ) http://rapidshare.com/files/175765322/GPS.rar.html ה-GPS יכול לעזור לכם ותוכלו לראות אם אתם בנתיב הנכון! מי שלא יודע IFR יוכל לטוס לפיו! מקווה לראותכם! מי שעמוד להגיע שירשום בבקשה!(פקחים , סומך עליכם! שיהיה פיקוח אה..)
yuvalshtark פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אני כנראה אבוא אבל גם אם אני בא אני טס מחיפה.. מקווה שניפגש
Gilad Brutman פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 נתיב: DEENA-TIBBI-H2C-SOLIN-W13-VELOX-UR18-DESPO-UR19-REXAL שמע, צאו תסיד כמו שצריך, סיימו אותו בGITLA לפי הנתיב הזה: DEENA1 GITLA UW13A VELOX UR18 DESPO UR19 REXAL שיהיה תקני
David Bendavid פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 כמו כן, שימו לב, טסים בגובה זוגי. כלומר: 6,000-8,000-10,000 והלאה.
Gilad Brutman פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אנשים, זה מאוד מכעיס מה שקרה היום. אני שהייתי אמור לעשות משו בשעות אלה, עליתי לפקח בשבילכם, ואופס.. אף אחד לא הגיע. חיכיתי מ8-9:30 ולא בא אף אחד. להבא לדאוג שיבואו אנשים ושהפקחים לא יחכו סתם. לתשומת ליבכם!!
Mark163 פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אנשים, זה מאוד מכעיס מה שקרה היום.אני שהייתי אמור לעשות משו בשעות אלה, עליתי לפקח בשבילכם, ואופס.. אף אחד לא הגיע. חיכיתי מ8-9:30 ולא בא אף אחד. להבא לדאוג שיבואו אנשים ושהפקחים לא יחכו סתם. לתשומת ליבכם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............
Yuval Fishler פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אנשים, זה מאוד מכעיס מה שקרה היום.אני שהייתי אמור לעשות משו בשעות אלה, עליתי לפקח בשבילכם, ואופס.. אף אחד לא הגיע. חיכיתי מ8-9:30 ולא בא אף אחד. להבא לדאוג שיבואו אנשים ושהפקחים לא יחכו סתם. לתשומת ליבכם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... תוכל להסביר מה מצחיק? :?
Idan Traub פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אנשים, זה מאוד מכעיס מה שקרה היום.אני שהייתי אמור לעשות משו בשעות אלה, עליתי לפקח בשבילכם, ואופס.. אף אחד לא הגיע. חיכיתי מ8-9:30 ולא בא אף אחד. להבא לדאוג שיבואו אנשים ושהפקחים לא יחכו סתם. לתשומת ליבכם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... תוכל להסביר מה מצחיק? :? אני גם לא מבין מה מצחיק כל כך בזה שיש אנשים שלוקחים זמנים ברצינות כדי שאתה תוכל להנות מהפיקוח שכל כך גהרת לגביו .
Gilad Brutman פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 מרק, בתור ילד שמתלונן שאין פיקוח. התגובה שלך היתה סתמית. מה? בהתחלה אתה מתלונן שאין פיקוח, אחרי זה אתה צריך לישון ועוד תירוצים של ילד בכיתה א' ואז אתה בא בטענות שפקחים שואלים למה אתה וחברים שלך לא באים לטוס. קבעו טיסה ועליתי במיוחד, מה מצחיק בזה?! שאני מבזבז זמן מחיים שלי לעלות לפקח על כלום. תאמין לי שזה פעם אחרונה שאני עולה בשבילך לפקח או עוזר לך. ותאמין לי כדאי שתרגע אתה עולה על העצבים פה של כולם, תאמין לי שבשניה מביאים לך פה באן. קח טיפ לחיים- תפסיק להידחף לעיניינים שלא שלך.. זה היה בויכוח בין ראובן לאלעד וגם עכשיו תפסיק!!!!!!!! ודבר אחרון שיש לי להגיד לך, אתה חתיכת כפוי טובה! תחשוב טוב למה.
aviadch פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 אנשים, זה מאוד מכעיס מה שקרה היום.אני שהייתי אמור לעשות משו בשעות אלה, עליתי לפקח בשבילכם, ואופס.. אף אחד לא הגיע. חיכיתי מ8-9:30 ולא בא אף אחד. להבא לדאוג שיבואו אנשים ושהפקחים לא יחכו סתם. לתשומת ליבכם!! גלעד... היית מחובר בסביבות 9 ורבע? הם שינו את השעה. יובל (אמסילי) אין לי טענות או משהו אבל סתם להבא כדאי שלהדגיש שינויי תאריך/שעה וכדומה בשורות הראשונות. אני אישית חשבתי שזה בשעה שנקבעה (אולי כי אני עצלן שמספיק שרואה טיסה/שעה/מטוס ויעד ואני סוגר את השרשור :mrgreen: )
Mark163 פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מתעצבן גלעד אני לא צחקתי עליך צחקתי על זה שקבעו טיסה ואף אחד לא בא. ושים לב שאני כבר לא אומר ולא יגיד שום דבר יותר על פיקוח אני לא אומר יותר כלום אף פעם ואני לא התכוננתי לטיסה הזאת ושפשוט תדע, אני פה הכי רגוע אתם ואתה מתעצבנים עליי מכל תגובה שלי אולי כדאי שאני לא יביע את דעתי............
bar levy פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מתעצבן גלעד אני לא צחקתי עליך צחקתי על זה שקבעו טיסה ואף אחד לא בא. ושים לב שאני כבר לא אומר ולא יגיד שום דבר יותר על פיקוח אני לא אומר יותר כלום אף פעםואני לא התכוננתי לטיסה הזאת ושפשוט תדע, אני פה הכי רגוע אתם ואתה מתעצבנים עליי מכל תגובה שלי אולי כדאי שאני לא יביע את דעתי............ מרק זה ממש לא מצחיק לא משנה מה תחשוב לפני שאתה מגיב!
Yoni פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מתעצבן גלעד אני לא צחקתי עליך צחקתי על זה שקבעו טיסה ואף אחד לא בא. ושים לב שאני כבר לא אומר ולא יגיד שום דבר יותר על פיקוח אני לא אומר יותר כלום אף פעםואני לא התכוננתי לטיסה הזאת ושפשוט תדע, אני פה הכי רגוע אתם ואתה מתעצבנים עליי מכל תגובה שלי אולי כדאי שאני לא יביע את דעתי............ מרק שלום, ראשית לדעתי התגובה הראשונה שלך בשרשור זה לא תואמת את תקנון הפורום כמדומני. שנית, מה אתה מנסה להביע בהיותך כותב חחחח? מותר לכולם להביע דעה, אבל אני חושב שניתן להביע זאת יותר טוב, ואם זאת הבעת דעתך אולי לא כדאי בכלל להביע זאת. יוני.
Mark163 פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יוני יוני יוני... אין צורך בכזאת רשמיות ומילים גבוהות בשבילי, דבר אלי רגיל. מה שכתבתי חחחחחחחחחחח זה שזה ממש ממש הצחיק אותי שהתארגנו והביאו סינרי ודפיות ונתיבים ופתחו מלא נושאים על הטיסה ובסוף אף אחד לא בא חח זה עדיין מצחיק אותי. לא להעליב, לא התכוונתי בכלל לגלעד..........
Yoni פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יוני יוני יוני... אין צורך בכזאת רשמיות ומילים גבוהות בשבילי, דבר אלי רגיל. מה שכתבתי חחחחחחחחחחח זה שזה ממש ממש הצחיק אותי שהתארגנו והביאו סינרי ודפיות ונתיבים ופתחו מלא נושאים על הטיסה ובסוף אף אחד לא בא חח זה עדיין מצחיק אותי. לא להעליב, לא התכוונתי בכלל לגלעד.......... 1. לא רשמתי זאת בגלל שחשבתי שפנית לגלעד או ליובל או למישהו, אלא בגלל דרך הכתיבה שלך בפורום. 2. אני פונה במילים גבוהות כאשר אני כותב בפורום מפני שאני כן מכבד את הפורום, את VATIL, אותך ואותו, אולי כשונה מאחרים.
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יוני יוני יוני... אין צורך בכזאת רשמיות ומילים גבוהות בשבילי, דבר אלי רגיל. מה שכתבתי חחחחחחחחחחח זה שזה ממש ממש הצחיק אותי שהתארגנו והביאו סינרי ודפיות ונתיבים ופתחו מלא נושאים על הטיסה ובסוף אף אחד לא בא חח זה עדיין מצחיק אותי. לא להעליב, לא התכוונתי בכלל לגלעד.......... מרק היקר, קבל קצת ביקורת בונה: 1) צורת הכתיבה של יוני יכולה לשמש עבורך דוגמא יפה לכתיבה נכונה וברורה, דווקא בגלל צורת הכתיבה שלך גלעד חשב שצחקת עליו, לכן רצוי להיות יותר ברור מההתחלה במקום להתנצל אחרי זה (סוף מעשה במחשבה תחילה). 2) תתחשב בבקשה ברגשות של אנשים שאתה כותב, לפעמים מה שמצחיק אותך יכול לפגוע באחרים (בייחוד באלה שיושבים ומשקיעים עבור הכלל), ההמלצה שלי בנושא זה שלפני שאתה מקליק על "שלח" תקרא את ההודעה שלך 3 פעמים ואם צריך גם תציב את עצמך במקומם של אחרים. 3) הבעת לאחרונה את דעותיך הרבות בזה שאין פיקוח, אתה בטח מצפה שאנשים יכבדו את דעתך, ואכן פקחים כיבדו את דעתך והתחילו לעלות יותר, אתה האחרון שציפיתי ממנו לצחוק על המצב הזה, זה עלול לגרום לזה שבעתיד דעותיך יכנסו מאוזן אחת ויצאו מהשניה. כולי תקווה שבתור אחד שיודע להעביר ביקורת, תדע גם לקבל קצת.
Gilad Brutman פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 יוני יוני יוני... אין צורך בכזאת רשמיות ומילים גבוהות בשבילי, דבר אלי רגיל. מה שכתבתי חחחחחחחחחחח זה שזה ממש ממש הצחיק אותי שהתארגנו והביאו סינרי ודפיות ונתיבים ופתחו מלא נושאים על הטיסה ובסוף אף אחד לא בא חח זה עדיין מצחיק אותי. לא להעליב, לא התכוונתי בכלל לגלעד.......... אחי.. זה מצחיק אותך שאנשים לא הולך להם. אני יפול ברחוב אזאתה תצחק עלי?! תלמד להתנהג כמו בן אדם ותפסיק להספים!!! לך תלמד לטוס!
Mark163 פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 מה קשור זה הצחיק אותי שהארגנו אתה טיסה הזאת כל כך הרבה וכ'ו כבר איזה חודש מארגנים אותה בסוף אף אחד לא בא מה אתה ישר מתעצבן לא מרוצה ממה שכתבתי אל תגיב ותתעצבן חוץ מיזה שבחיים לא עזרתה לי אני תמיד שואל אם אתה עסוק אתה אומר לא אני שואל אם אתה יכול לעזור לי כל פעם אתה מביא תרוצים אחרים שאתה לא יכול לעזור ובקיצור יצא שאף פעם לא עזרתה לי בשום דבר אפילו כשביקשתי ממך לעזור לי בקונפיגורציה של הסאונד ב-VRC לא היה לך כוח אז תפסיק לצאת עליי
Gilad Brutman פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 אני יעצור את הדיון פה, כבר צעקו עלי מהמנהלים. רק בבקרה תפסיייייייק להיות ילד קטן.. תודה!
Yuval Fishler פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 מה קשור זה הצחיק אותי שהארגנו אתה טיסה הזאת כל כך הרבה וכ'ו כבר איזה חודש מארגנים אותה בסוף אף אחד לא בא מה אתה ישר מתעצבן לא מרוצה ממה שכתבתי אל תגיב ותתעצבן חוץ מיזה שבחיים לא עזרתה לי אני תמיד שואל אם אתה עסוק אתה אומר לא אני שואל אם אתה יכול לעזור לי כל פעם אתה מביא תרוצים אחרים שאתה לא יכול לעזור ובקיצור יצא שאף פעם לא עזרתה לי בשום דבר אפילו כשביקשתי ממך לעזור לי בקונפיגורציה של הסאונד ב-VRC לא היה לך כוח אז תפסיק לצאת עליי מרק, חבל שאתה ככה מתנהג ומבזה את עצמך. אף אחד לא חייב לך כלום- שילמת למישהו? מישהו עבד שלך? הכל פה הוא בהתנדבות אם הוא לא יכול או לא רוצה לעזור לך הוא ממש לא חייב. בוא תארגן אתה משהו בשביל החטיבה (לשם שינוי)- תשקיע מהזמן שלך לארגן, לחפש, לפרסם וכו' במקום לצחוק על אנשים שאירגנו משהו בשבילך. אני הבנתי בדיוק מי אתה, למה שאני עכשיו יבוא ויעזור לך? שתבוא ותצחק על מה שעשיתי? להתראות.
David Bendavid פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 מה קשור זה הצחיק אותי שהארגנו אתה טיסה הזאת כל כך הרבה וכ'ו כבר איזה חודש מארגנים אותה בסוף אף אחד לא בא מה אתה ישר מתעצבן לא מרוצה ממה שכתבתי אל תגיב ותתעצבן חוץ מיזה שבחיים לא עזרתה לי אני תמיד שואל אם אתה עסוק אתה אומר לא אני שואל אם אתה יכול לעזור לי כל פעם אתה מביא תרוצים אחרים שאתה לא יכול לעזור ובקיצור יצא שאף פעם לא עזרתה לי בשום דבר אפילו כשביקשתי ממך לעזור לי בקונפיגורציה של הסאונד ב-VRC לא היה לך כוח אז תפסיק לצאת עליי תגיד לי, אין בך טיפת בושה? גלעד חייב לך משהו? הוא לא רוצה לעזור לך - זכותו, זה שאתה משפיל את עצמך והולך אליו שוב ושוב זה בעיה שלך, לא שלו. אתה מדבר כמו בנאדם שפשוט משעמם לו, שצריך אקשן בחיים ומחפש אותו כאן בפורום, מאז שהתחלת להרבות להגיב פה יש המון מריבות וויכוחים מיותרים מאוד כאן מרק, ואני שם לב שרובם נעשים באשמתך. אז תוריד פרופיל, למה אי אפשר פשוט לגלוש בכיף, לשתף אנשים, לארגן פעילויות לחברי החטיבה וכד', בלי כל הויכוחים המיותרים האלה שלא טובים לאף אחד. אם משהו לא מתאים לך, תתעלם, לך תגיד למנהל אם אתה חושב שזה משהו שעובר עלחוקי הפורום, אל תתחיל לפתח מריבות ולקחת את התפקיד של המנהל לידיים שלך, כי ממש בלי להעליב, זה לא תפקיד שכל כך מתאים לך לפי מה שראיתי מהתגובות שלך עד כה. אני סיימתי, מקווה שתפנים את מה שכתבתי.
rovenroven פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 מרק,אני חושב שכדאי שתגיב בצורה יותר ברורה,כשמגיע אדם משקיע מהזמן שלו כדי לפקח על טיסה מאורגנת ואף אחד לא בא לי זה ממש לא נראה מצחיק. ואני מבין למה גלעד התעצבן. אולי ניסיתה להעביר מסר אחר אבל קשה להבין אותו בדרך שבה אתה כותב. בכל מקרה,אני חושב שהכי טוב זה אם תגיד "טעיתי" ותתנצל.כדי למנוע עוד מצבים כאלה בעתיד אני מציע לך לכתוב בצורה יותר ברורה.
Ben Zwebner פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 אוקיי, השירשור הזה הולך בכיוון הלא נכון ומהר מאוד. אם יש למישהו משהו נוסף למסור למרק,או אם יש למרק עוד הערות או צחוקים להעביר, יש לכם את האופצייה של הודעות פרטיות, תנצלו את זה. נכון, מרק לא בניהול הפורם אבל אני כן והפורום שלנו זה לא המקום ליישר את אלה שאנחנו רואים כעקומים. לסיכום. הערות כלפי האישיות של הבנאדם, שלחו לבנאדם אישית. לא, לא מעניין אותי מי התחיל עם זה. את זה אטפל באופן פרטי מול הגורמים עצמם. אכפת לי לאן השירשור ה זה התדרדר ולאן זה ימשיך להתדרדר אם לא נעצור את זה.
YUVAL152 פורסם ינואר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2009 אני מצטער שהטיסה בוטלה! :roll: פשוט רק טייס אחד בה.... אני מקווה שבפעם הבאה תהיה יותר היענות!