E.Z פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 דבר ראשון גיוס קל ובהצלחה ליהב שמתגייס ביום חמישי הקרוב, הייתה אחראיי פורום לתפארת צה"ל הרבה תודה ושוב בהצלחה ! וברכות לשני דינוזאורים ושמצטרפים לניהול הפורום, אמיר פז ובן צוובנר. שיהיה בהצלחה ומקווה שתשארו מחוסרי עבודה בהזדמנות זו תודה לכל מי ששלח מעומדות במכרז מי שלא נבחר אין זה מונע ממכם להגיש מועמדות בעתיד ואין זה אומר שבעתיד לא תבחרו
tomer13an פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יהב, מאחל לך גיוס כמה שיותר קל בתקופה שכזאת.. בהצלחה בתקפיד החדש אמיר פז ובן צוובנר!
David Bendavid פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 בהצלחה בצבא יהב, בהצלחה בקורס טייס, אמן תצמח לנו כטייס חיה"א ואטילניק . בהצלחה בתפקיד אמיר ובן! אני בטוח שתעשו אותו בצורה מעולה!
Ben Cohen פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 בהצלחה אמיר ובן :!: תודה יהב ובהצלחה בהמשך :!: :!:
Shoval Cohen פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יהב, שמור על עצמך :wink: אמיר ובן, בהצלחה!
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 תודה רבה יהב! שיהיה גיוס קל ושפשוף נעים. שיהיה המון בהצלחה לבן ואמיר!
Amit Doron פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 גיוס קל יהב!אמן ותעבור את הקורס בשלום! מזל טוב אמיר ובן מתאים לכם התפקיד הזה!
Moshe Bensal פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 תודה ליהב, ושיהיה לך בהצלחה בשרות הצבאי. לאמיר ובן, שיהיה לכם במזל טוב ובהצלחה.
Yoni פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 גיוס קל יהב! אני מקווה שהכל יעבור בשלום! תודה על עבודה נהדרת! לאמיר ובן, מאחל לכם עבודה מהנה ופורייה!
mickey lip פורסם ינואר 6, 2009 דיווח פורסם ינואר 6, 2009 יהב יקירי, גיוס קל, ותודה על השעות הרבות של ההשקעה בניהול הפורום. אמיר ובן, בהצלחה, ומי יתן שתישארו מחוסרי עבודה.
Adam Waiser פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 בהצלחה לבן ואמיר וליהב תודה רבה ושיהיה בהצלחה בצה"ל
zvi rodes פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 יהב ,תודה רבה והמון הצלחה בכל אשר תעשה בצבא,אמיר ובן בהצלחה בתפקידכם החדש.
Amir Paz פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 יההבב יאאאטייייס.... המון בהצלחה ינינג'ה טברינית שכמוך... תשתדל לחזור עם כנפיים וגם אם לא.. תמיד צריך לחלק לחם בקנדה המון הצלחה ושמור על עצמך.. שירות מהנה ומעניין - לא משנה לאן תגיע. אז כן עונת הרחצה החלה.. אני ובן נכנסים ללופ.. תודה לכולם על הברכות.
Almog Atar פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 יההבב יאאאטייייס....המון בהצלחה ינינג'ה טברינית שכמוך... תשתדל לחזור עם כנפיים וגם אם לא.. תמיד צריך לחלק לחם בקנדה המון הצלחה ושמור על עצמך.. שירות מהנה ומעניין - לא משנה לאן תגיע. אז כן עונת הרחצה החלה.. אני ובן נכנסים ללופ.. תודה לכולם על הברכות. מה רחצה איזה רחצה, הרחצה היחידה שתראה בקרוב זה רחצה של אוטו... יהב תודה רבה, היה כיף לעבוד איתך ובאותה הזדמנות בן ואמיר, ברוכים הבאים
Tomer Haim פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 בהצלחה יהב, שמור על עצמך בצבא בן ואמיר, מזל טוב לכניסה לתפקיד והקפידו לשמר את הפורום (הכי טוב ברשת) ולהפוך אותו למקום הביתי והחם של כלל חברי VATIL.
Yahav Barzilay פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 תודה רבה חברים אבל עזבו אתכם שטויות, שני תותחי על מצטרפים כאן למעגל הכי מושמץ בפורום :vamp: רק בשביל הפרוטוקול כי אני בטוח שלא תתקשו: שיהיה לכם בהצלחה, אתם בהחלט האנשים הראויים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם. מה שכן, התפקיד הזה קצת כפוי טובה, אבל אני סומך עליכם שתתמודדו עם זה ואני מאחל לכם כמה שפחות עבודה :mrgreen:
Aviran פורסם ינואר 7, 2009 דיווח פורסם ינואר 7, 2009 מזל טוב בן ואמיר! וליהב, בהצלחה בגיוס! ושפשוף נעים!