4x-amr פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 במסגרת ההודנה החטיבתית אני רוצה לציין אנשים שאני באופן אישי מתרשם מהם לטובה בכל מיני תחומים על פי כתיבתם בפורום והיכרות אישית חלקית -זה לא אומר כלום לגבי אחרים וזו רק התרשמות לטובה מהזמן האחרון ובעיקרון כולם אמורים להיות ברשימה אבל אלה שנכנסו לרשימה הזאת- יעוץ בנושאי מחשב חומרה ותוכנה - בן בצלאל ווהיב חאג' יחיא =D> . הדרכה -אביב קרבל, חן כהן, יוני בירון =D> תשוקה לתחביב ונחמדות כללית - בר לוי :lilangel: אנשים שהביאו שינוי בארועים ובפיקוח - ניסים שובל ואייל סמינר :olympic: תמיד מוכנים לעזור- עמית דורון יובל פישלר אוהד שלו :x-mas: סינרים ותוספים- ד.רוזנפלד, מקס, קרבל, ע.רוזנטל :microwave: צילום- ארז סביר :painting: דברים טובים שקרו - TFC LSA TFW ISP וארועי חטיבה בפעם הבאה יתווספו הקטגוריות הבאות : "האנשים שנעלמו" , "הדינוזאור החביב" , "המגשר הפורה ביותר", "השובב החטיבתי" (עומס רב בקטגוריה הזאת) וכמובן " תלתל השנה". זהו להפעם
Yuval Fishler פורסם ינואר 8, 2009 דיווח פורסם ינואר 8, 2009 חחחחח מעניין מאוד מי יהיה תלתל השנה? אהאמ קרבל
yuvalshtark פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אהבתי...... אני יודע מי יהיה איש העסקים הטוב של השנה אמיר
Tal Elmishali פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אני לא יודע לא ניראה לי שקרבל צריך להיות שם.. לא מגיע לו.. סתםםםםםם אחלה רעיון של אשכול וכמבון ח"ח לכל האנשים המצוינים פה
David Bendavid פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 כל הכבוד לחטיבה הקטנה והצנועה שלנו .. :wink: יום יבוא ונהיה אמפריה
Ido Rosenthal פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אמיר, שכחת לשים את המספר שצריך לשלוח אליו SMSים :mrgreen:
mickey lip פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 כל הכבוד לחטיבה הקטנה והצנועה שלנו .. :wink: יום יבוא ונהיה אמפריה צר לי לאכזב אותך, אבל מבזק חדשות קצר הגיע הרגע: VATIL כבר אימפריה ! אין עוד חטיבה עם כל כך מעט חברים וכל כך הרבה מקצוענות. פשוט אין. הפקחים הכי טובים שאני נתקלתי, ויש לי קצת שעות ברשת :wink: האירועים הכי טובים. החברות הכי טובה. חטיבה שפורצת גבולות ומהווה מודל לחיקוי לשאר החטיבות בעולם. תראה לי אתה באיזו עוד חטיבה בעולם יש שיתוף פעולה עם חברת תעופה אמיתית ,שחבריה מורשים להשתתף בשיעורי הטיסה האמיתיים , מורשים להיכנס למתחם החברה ,ומשתמשים בכיתות הדרכת צוותי האויר שלה כבשלהם? אז מי מספר אחת? ( זה התוכי אמר ,לא אני ).
rovenroven פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 חברה,זאת כבר לא הודנה,זה שלום עולמי! עכשיו רק נשאר לטפל בהתחממות הגלובלית ואנחנו 10
David Bendavid פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 כל הכבוד לחטיבה הקטנה והצנועה שלנו .. :wink: יום יבוא ונהיה אמפריה צר לי לאכזב אותך, אבל מבזק חדשות קצר הגיע הרגע: VATIL כבר אימפריה ! אין עוד חטיבה עם כל כך מעט חברים וכל כך הרבה מקצוענות. פשוט אין. הפקחים הכי טובים שאני נתקלתי, ויש לי קצת שעות ברשת :wink: האירועים הכי טובים. החברות הכי טובה. חטיבה שפורצת גבולות ומהווה מודל לחיקוי לשאר החטיבות בעולם. תראה לי אתה באיזו עוד חטיבה בעולם יש שיתוף פעולה עם חברת תעופה אמיתית ,שחבריה מורשים להשתתף בשיעורי הטיסה האמיתיים , מורשים להיכנס למתחם החברה ,ומשתמשים בכיתות הדרכת צוותי האויר שלה כבשלהם? אז מי מספר אחת? ( זה התוכי אמר ,לא אני ). שכנעת אותי VATIL החטיבה מספר אחת ברשת אגב שכחת גם שהיא פורצת אל עבר העולם האמיתי (לדוגמא: השת"פ עם אל על)
אורח פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 כל הכבוד לחטיבה הקטנה והצנועה שלנו .. :wink: יום יבוא ונהיה אמפריה צר לי לאכזב אותך, אבל מבזק חדשות קצר הגיע הרגע: VATIL כבר אימפריה ! אין עוד חטיבה עם כל כך מעט חברים וכל כך הרבה מקצוענות. פשוט אין. הפקחים הכי טובים שאני נתקלתי, ויש לי קצת שעות ברשת :wink: האירועים הכי טובים. החברות הכי טובה. חטיבה שפורצת גבולות ומהווה מודל לחיקוי לשאר החטיבות בעולם. תראה לי אתה באיזו עוד חטיבה בעולם יש שיתוף פעולה עם חברת תעופה אמיתית ,שחבריה מורשים להשתתף בשיעורי הטיסה האמיתיים , מורשים להיכנס למתחם החברה ,ומשתמשים בכיתות הדרכת צוותי האויר שלה כבשלהם? אז מי מספר אחת? ( זה התוכי אמר ,לא אני ). שכנעת אותי VATIL החטיבה מספר אחת ברשת אגב שכחת גם שהיא פורצת אל עבר העולם האמיתי (לדוגמא: השת"פ עם אל על) :roll:
Aviran פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 תלתל השנה לא יכול לזכות קרבל כי הוא עבר לתספורת כאסח
dorshay פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 ממש כול הכבוד לכולם כאן אבל אתם שוכחים שהעבודה לא נגמרה..... צריך להרבות את קרבלוביץ