Ido Rosenthal פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 בקשי, אני מקווה שפינקלס לא שפך עליך את התה עם הבאז הזה
Amir Paz פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אגב, התקרית היתה מבויימת? שיחקנו אותה!!!!! כתבה מדהימה, אני משוכנע שזה ימשוך חברים רבים לעסק עניין התקרית היה מבוים לגמרי - באמת הזנקנו בזים ובאמת הייתה תנועה אזרחית... שחקנים: -פינקלס רן -ליפ מיקי -טרנר אורן -וטייס הצופית שאני לא יודע מי זה... אבל כמובן שהכל היה מתוכנן.. חל איסור מוחלט לבצע דברים כאלו ברשת שלא במסגרת. כן מותר במידה ואתה במסגרת חיל אוויר וירטואללי רשום ברשת וגם אז בתאום מלא עם מטוסי החוליה. אני הולך להכין תיק...
mickey lip פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 בקשי, אני מקווה שפינקלס לא שפך עליך את התה עם הבאז הזה אמממ זה הייתי אני, פינקלס דפק להם תקפה איזה יופי יצא הסרט והבאז במיוחד , יונש, נראה אותך מוחק את החיוך הטיפשי לי מהפרצוף.........
Izik Bakshi פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 "ערב טוב, מי ביירוט?" כתבה מדהימה! ואכן תודה לכל מי שלקח בה חלק. מישל דור הכתב כבר הצטרף לרשת ואני מניח שאנחנו לפני גל של מצטרפים חדשים ולכן חשוב שכל אחד מאיתנו יהיה שגריר של VATIL. באתר החטיבה כבר מפורסם קישור לחברים חדשים שמוביל לשרשור המעולה של אדם, חשוב שתפנו חברים חדשים שאתם מזהים לאותו שרשור ותיתנו להם סיוע ראשוני. קצת השלמה לדברים של אמיר, החברים ברשת היו: מיקי ליפ ורן פינקלס היו בוסטון וגומל. יובל אדם היה צוקית וטרנר היה המטוס שלא עונה מעניין אם מישהו זיהה את הקול של אוהד שליו בחלק מהפעמים במקום בוסטון . למי שלא זיהה בכתבה, אז הבחור המבוגר שנותן את הקלירנס באנגלית זה ניסים שובל התותח. בצד השני של אמיר ישב דני היימן התותח על מגדל ב"ג. עטר, אפשר חתימה? :mrgreen: תודה לכל מי שלקח חלק בכתבה, גם אני מסתובב עם חיוך טפשי על הפנים כבר כמה שעות אמיר, הזינזאנה למטה... :mrgreen:
Tal Elmishali פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אהבתי.. הכתבה לא ממש משקפת כל מה שבאמת קרוא פה בפורום אני מקווה שיהיו עוד כתבות כאלה.
Amir Paz פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אהבתי..הכתבה לא ממש משקפת כל מה שבאמת קרוא פה בפורום אני מקווה שיהיו עוד כתבות כאלה. הכתבה הבאה תהיה על פורום VATIL... מנהלים לדורותיהם.. סיכולים, ובעיקר הרבה הרבה מור"קים :wink: אחי מה הקשר בין הכתבה לפורום..
Amir Paz פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 מישל כתב YNET דיבר איתי לפני כמה דקות בטלפון, הוא בדרכו לדרום.. מבקש למסור לכולנו כאן כמה הוא מעריך את החטיבה ואת העשייה.. כמה הוא השקיע בכתבה וכפי שהוא מכנה זאת "קראש על הכתבה" אין ספק שההעריכה הייתה מקצועית מאוד - נוסיף על זאת את הPUSH לשים כתוביות ולתרגם אותם לשפה ברורה - אדיר! אז שוב, תודה ענקית בשמו.. ויאללה לכו לטוס (את זה אני אומר)
אורח פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 BOSTON מגיש מחאה לאונרא שמונרא ואום רש רש ... מה פתאום דיבבו אותי כתבה ענקית, תודה לאהוד קינן ומישל דור יונש שחקת אותה :wink: עריכה מצויינת, אחת הטובות ביותר לדעתי שיצא מבית YNET. תודה לפקחים ולצוות שולט על האפשרות להשתתף באחת הגיחות המהנות ביותר שעשיתי אי פעם ברשת. שלוש שעות טיסה משוגעות ביותר. חבל רק שלא תפסו את הגישה הראשונה עם ה 400. ישבתי לו על הכנף כל הדרך. פעם הבאה חברים FSINN, יראה הרבה יותר טוב וגם הבאז לא יהיה עם הגלגלים למטה תודה אחרונה לגר(גומל) ליפי, אין עליו כ Ghost Rider Wing Man פעם הבאה נקווה שרמון יהיו על הירוט :wink: עשיתם לי את הסופ"ש. Boston :mrgreen:
Yarin_l10 פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 חח אהבתי "איציק תל אביב בקשי" חח בוסטון בדיוק נכנס לשטח האווירי של ישראל כשעליתי להקפות בהרצליה... איזה לחץ היה בקשר :shock: ,זה באמת אנדרנלין! אבל - אין מילים-כתבה מדהימה! (ולחשוב שאני רק מתחיל פה)
Adam Waiser פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אני פתרתי את הבעיה של הווידיאו על ידי זה שנשמתי לYNET בקשר לכתבה לכל המשתתפים ייצגתם אותנו בכבוד הרגשתי גאווה אמיתית לראות את עצמי (4X-ADM ) פה ושם בהופעות אורח... יישר כח לכל העושים במלאכה:wink:
itzikl2 פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3590441,00.html גם לחובבי הרדיו יש כתבה נחמדה מקווה שאחרי שאני אנצח שוב בתחרות ה World wide contcst היו גם אצלי כתבים אני כחובב רדיו מרוצה
Tal Elmishali פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 אהבתי..הכתבה לא ממש משקפת כל מה שבאמת קרוא פה בפורום אני מקווה שיהיו עוד כתבות כאלה. הכתבה הבאה תהיה על פורום VATIL... מנהלים לדורותיהם.. סיכולים, ובעיקר הרבה הרבה מור"קים :wink: אחי מה הקשר בין הכתבה לפורום.. תיקון.. בכללי כל מה שקורה זה ניראה כאילו בשער השנה שאין תחד"ב לא עושים פה כלום.. מה עם כל הארועים שהולכים פה? ויש עוד הרבה.
Aviran פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 מישהו הצליח לראות תוידאו בכתבה?למה רק 500 חברים ( בפורום רשומים פי 10)? אנשים חשוב שתגיבו שם..חשוב שיהיה עניין בכתבה. הנתון האמיתי הוא הנתון שרשום בשרתים של VATSIM ולא בפורום, מה שאתה רואה בפורום זה רישומים של ספאמרים שממליצים לך על טיפול קוסמטי באיבר ללא שם :mrgreen: לפחות שזה היה עוזר כל הכבוד על הכתבה חברים! במיוחד למר. תל אביב, יונש, מיקי, טייס ה-F15 (זה שאין להגיד את שמו ) וכל מי שלקח חלק! יצא מדהים :shock:
Yoav Hahamo פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 יצאה כתבה מדהימה!! וידיאו מדהים!! גם אצלי חיוך עלה על פניי כשהוידיאו התחיל ושמעו את DZD, אותי
mickey lip פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 מישהו הצליח לראות תוידאו בכתבה?למה רק 500 חברים ( בפורום רשומים פי 10)? אנשים חשוב שתגיבו שם..חשוב שיהיה עניין בכתבה. הנתון האמיתי הוא הנתון שרשום בשרתים של VATSIM ולא בפורום, מה שאתה רואה בפורום זה רישומים של ספאמרים שממליצים לך על טיפול קוסמטי באיבר ללא שם :mrgreen: לפחות שזה היה עוזר כל הכבוד על הכתבה חברים! במיוחד למר. תל אביב, יונש, מיקי, טייס ה-F15 (זה שאין להגיד את שמו ) וכל מי שלקח חלק! יצא מדהים :shock: לטייס הF15 השני קוראים רן פינקלס :wink:
zvi rodes פורסם ינואר 9, 2009 דיווח פורסם ינואר 9, 2009 עכשיו אני מבין למה הייתי תקוע רבע שעה בחיפה ,כמה דלק הלך לי ,כמה כסף נשרף ,הנוסע "ברח" לי מהמטוס לשירותים ולא חזר לטיסה וגם לא שילם ,למה ? כי עשו כתבה על ואטיל ,אולי יעשו כתבה על הטיסה שלא יצאה ועל הטייס שחזר הביתה בלי פרוטה? וואלה שחקתם אותה חברים העלתם את VATIL לראש שמחתי.כבר שלחתי את הכתבה במייל לכל חבריי. =D> =D> =D>