אורח פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 הפקח בב"ג גישה עדיין לא עלה... כן אני יודע, איזה חסר בושה הוא :evilbat: לפעמים יש עיקובים ולא הכל הולך כפי שתוכנן.
Ido Bone פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 רשמתה בחתימה שאתה פקח בשדה דב מגדל, אתה גם בגישה של ב"ג? לא משנה... קיצר אני רוצה לטוס ככה בסביבות 10 בשדה דב.. אתה תוכל להיות? (אם אתה לא הולך להיות בב"ג גישה) *עריכה: סליחה על הדאבל :?
ohad פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 גישה מפקחת גם על שדה דוב.... אני כבר מת שגישה תעלה אני רוצה לטוס
Ido Bone פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 אם אני רוצ לעשות הקפות בשדה דב אז אני מדבר עם הגישה? אבל זה לא יהיה כלכך כיף שרק מישהו יהיה בגישה.. יהיו המון מטוסים ואי אפשר יהיה לשלוט על האזור שם...
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 23, 2009 דיווח פורסם מאי 23, 2009 לפקחים שראו אותי רק בתור OBS ושאלו למה אני לא טס, מצטער, יש איזה תקלה עם הסימולטור כרגע ולכן לא יכלתי לטוס. בהמשך צפו לתנועה :!: :mrgreen: בכל מקרה, יופי של תנועה, המון תנועות בשדה אחד!
ohad פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 אם אני רוצ לעשות הקפות בשדה דב אז אני מדבר עם הגישה? אבל זה לא יהיה כלכך כיף שרק מישהו יהיה בגישה.. יהיו המון מטוסים ואי אפשר יהיה לשלוט על האזור שם... תאמין לי שיהיה אפשר. זה רק נותן לך עוד.
Yuval Fishler פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 אם אני רוצ לעשות הקפות בשדה דב אז אני מדבר עם הגישה? אבל זה לא יהיה כלכך כיף שרק מישהו יהיה בגישה.. יהיו המון מטוסים ואי אפשר יהיה לשלוט על האזור שם... סמוך על הפקחים שלנו שהם יעמדו בעומס (:
Ido Bone פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 כתבתי את ההודעה הזאת לפני שעליתי לטוס בהרצליה, היה פקח אתמול ברצליה ועוד איזה 8 מטוסים כולל אני, והיה מאוד מאוד קשה להשטלט עליהם (הרוב היו בהקפות) היו כאלה שלא ידעו גם את הדרך לבצרה וחתכו לשם ישר אחרי ההמראה, מה שהקשה על המטוסים בהקפה או שניכנסים לעם הרוח... אז תחשוב מה זה פקח אחד שאחראי על כל אזור המרכז!
ohad פורסם מאי 24, 2009 דיווח פורסם מאי 24, 2009 כתבתי את ההודעה הזאת לפני שעליתי לטוס בהרצליה, היה פקח אתמול ברצליה ועוד איזה 8 מטוסים כולל אני, והיה מאוד מאוד קשה להשטלט עליהם (הרוב היו בהקפות) היו כאלה שלא ידעו גם את הדרך לבצרה וחתכו לשם ישר אחרי ההמראה, מה שהקשה על המטוסים בהקפה או שניכנסים לעם הרוח... אז תחשוב מה זה פקח אחד שאחראי על כל אזור המרכז! עידו, % מהפעמים שאתה טס במרכז ובכלל בארץ זה לא מגדל שולט עליך, אלא בקרה רחבה יותר עד לתל אביב קונטרול השולט על כל הארץ. כמעט כל הפעמים האלו הולכות חלק.
Ben Bezalel פורסם מאי 31, 2009 דיווח פורסם מאי 31, 2009 לאחר האירוע המוצלח אתמול, אנחנו חוזרים למסלול עם האירוע השבועי... פקחים נא להשתבץ כרגיל במערכת. לצפייה בשיבוצים לכלל חברי החטיבה.: http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=93 שבוע טוב.
Ben Bezalel פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 להזכירכם מחר מתנהל OnlineDay כרגיל.. פקחים נא להשתבץ! שבת שלום!
Idan Traub פורסם יוני 5, 2009 דיווח פורסם יוני 5, 2009 כתבתי את ההודעה הזאת לפני שעליתי לטוס בהרצליה, היה פקח אתמול ברצליה ועוד איזה 8 מטוסים כולל אני, והיה מאוד מאוד קשה להשטלט עליהם (הרוב היו בהקפות) היו כאלה שלא ידעו גם את הדרך לבצרה וחתכו לשם ישר אחרי ההמראה, מה שהקשה על המטוסים בהקפה או שניכנסים לעם הרוח... אז תחשוב מה זה פקח אחד שאחראי על כל אזור המרכז! זה שיש טייסים שלא יודעים לטוס ולטוס לפי דפית זה לא משהו נורמאלי . אם כולם נמשעים לפקח והפקח שומר על כמות המקיפים בשדה למתחת למקסימום האפשרי (4 אם אינני טועה ) ומשתלט על העומס כמו שצריך לא אומרה להיות בעיה .
Eyal Seminar פורסם יוני 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2009 חברים, אירוע שבועי כרגיל מחר. שעות 19-23 מקומי. פקחים כרגע ישנה בעיה עם אתר של מערכת הפקחים ולכן אתם תעלו בכוחות עצמכם ללא רישום במערכת. אני שוב מזכיר שבלי פיקוח לא יגיעו טייסים. אירוע נעים, מחלקת אירועים.
Eyal Seminar פורסם יוני 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2009 נ.ב חברים בבקשה תתחילו לחזור על נהלי פיקוח באוקיינוס האטלנטי לקראת שבוע הבא. 4.7.2009
Ben Bezalel פורסם יולי 2, 2009 דיווח פורסם יולי 2, 2009 השבוע לא יתקיים המטס לארה''ב,הוא כנראה ידחה בשבוע+- אך למרות זה אנחנו ממשיכים באירוע השבועי שלנו,בגלל שמערכת הפקחים לא פעילה באופן זמני, פקחים שמעוניינים לפקח נא לפנות אליי במייל vatil9@vatil.org.il. סופ''ש נעים!עם הרבה פיקוח ותנועה.!