עבור לתוכן
Eyal Seminar

**מחלקת אירועים גאה להציג: אתר האירועים של החטיבה**

Recommended Posts

פורסם
הפקח בב"ג גישה עדיין לא עלה...

כן אני יודע, איזה חסר בושה הוא :evilbat:

לפעמים יש עיקובים ולא הכל הולך כפי שתוכנן.

פורסם

רשמתה בחתימה שאתה פקח בשדה דב מגדל, אתה גם בגישה של ב"ג?

לא משנה... קיצר אני רוצה לטוס ככה בסביבות 10 בשדה דב.. אתה תוכל להיות? (אם אתה לא הולך להיות בב"ג גישה)

*עריכה: סליחה על הדאבל :?

פורסם

אם אני רוצ לעשות הקפות בשדה דב אז אני מדבר עם הגישה? אבל זה לא יהיה כלכך כיף שרק מישהו יהיה בגישה.. יהיו המון מטוסים ואי אפשר יהיה לשלוט על האזור שם...

אורח Yarden Salvi
פורסם

לפקחים שראו אותי רק בתור OBS ושאלו למה אני לא טס, מצטער, יש איזה תקלה עם הסימולטור כרגע ולכן לא יכלתי לטוס. :D:D

בהמשך צפו לתנועה :!: :mrgreen:

בכל מקרה, יופי של תנועה, המון תנועות בשדה אחד!

פורסם
אם אני רוצ לעשות הקפות בשדה דב אז אני מדבר עם הגישה? אבל זה לא יהיה כלכך כיף שרק מישהו יהיה בגישה.. יהיו המון מטוסים ואי אפשר יהיה לשלוט על האזור שם...

תאמין לי שיהיה אפשר. זה רק נותן לך עוד.

פורסם

סמוך על הפקחים שלנו שהם יעמדו בעומס (:

פורסם

כתבתי את ההודעה הזאת לפני שעליתי לטוס בהרצליה, היה פקח אתמול ברצליה ועוד איזה 8 מטוסים כולל אני, והיה מאוד מאוד קשה להשטלט עליהם (הרוב היו בהקפות) היו כאלה שלא ידעו גם את הדרך לבצרה וחתכו לשם ישר אחרי ההמראה, מה שהקשה על המטוסים בהקפה או שניכנסים לעם הרוח... אז תחשוב מה זה פקח אחד שאחראי על כל אזור המרכז!

פורסם
כתבתי את ההודעה הזאת לפני שעליתי לטוס בהרצליה, היה פקח אתמול ברצליה ועוד איזה 8 מטוסים כולל אני, והיה מאוד מאוד קשה להשטלט עליהם (הרוב היו בהקפות) היו כאלה שלא ידעו גם את הדרך לבצרה וחתכו לשם ישר אחרי ההמראה, מה שהקשה על המטוסים בהקפה או שניכנסים לעם הרוח... אז תחשוב מה זה פקח אחד שאחראי על כל אזור המרכז!

עידו, 80% מהפעמים שאתה טס במרכז ובכלל בארץ זה לא מגדל שולט עליך, אלא בקרה רחבה יותר עד לתל אביב קונטרול השולט על כל הארץ. כמעט כל הפעמים האלו הולכות חלק.

פורסם

לאחר האירוע המוצלח אתמול,

אנחנו חוזרים למסלול עם האירוע השבועי...

פקחים נא להשתבץ כרגיל במערכת.

לצפייה בשיבוצים לכלל חברי החטיבה.:

http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=93

שבוע טוב.

פורסם

זה שיש טייסים שלא יודעים לטוס ולטוס לפי דפית זה לא משהו נורמאלי .

אם כולם נמשעים לפקח והפקח שומר על כמות המקיפים בשדה למתחת למקסימום האפשרי (4 אם אינני טועה ) ומשתלט על העומס כמו שצריך לא אומרה להיות בעיה .

פורסם

חברים,

אירוע שבועי כרגיל מחר.

שעות 19-23 מקומי.

פקחים כרגע ישנה בעיה עם אתר של מערכת הפקחים ולכן אתם תעלו בכוחות עצמכם ללא רישום במערכת.

אני שוב מזכיר שבלי פיקוח לא יגיעו טייסים.

אירוע נעים,

מחלקת אירועים.

פורסם

השבוע לא יתקיים המטס לארה''ב,הוא כנראה ידחה בשבוע+-

אך למרות זה אנחנו ממשיכים באירוע השבועי שלנו,בגלל שמערכת הפקחים לא פעילה באופן זמני,

פקחים שמעוניינים לפקח נא לפנות אליי במייל vatil9@vatil.org.il.

סופ''ש נעים!עם הרבה פיקוח ותנועה.!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...