Adam Waiser פורסם ינואר 12, 2009 דיווח פורסם ינואר 12, 2009 בעמוד זה יפורסמו סקרי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה של ירחון ואטיל כל קול קובע אנא הצביעו והשפיעו. *פרסום תגובה בשרשור לא יחשב כהצבעה! *נשמח אם עמוד הסקרים ישאר עמוד לסקרים בלבד ולא יתנהלו בשרשור דיונים ברומו של עולם על הנושאים השונים המוצגים בסקר. ה"לשכה המרכזית" שומרת לעצמה הזכות למחוק את כל התגובות שיפורסמו בעמוד זה על מנת שלא להפוך לשרשור באורך לא הגיוני עקב דיון סוער על כל סקר. תודה מראש, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה... והסקר להפעם: מהי הטייסת המועדפת עליך בחיל האויר הוירטואלי
Shachar Hzkelevich פורסם מאי 6, 2009 דיווח פורסם מאי 6, 2009 אני דורש שיהיה עוד סעיף שאומר: "מי צריך מחוונים יש אופק!"
Adam Waiser פורסם מאי 7, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 7, 2009 אני דורש שיהיה עוד סעיף שאומר: "מי צריך מחוונים יש אופק!" שחר חשבתי על זה שוב וזה יותר קשור לסקר הקודם (VFR או IFR) אבל תודה בכל מקרה
Ben Zwebner פורסם מאי 7, 2009 דיווח פורסם מאי 7, 2009 "מי צריך מחוונים יש אופק!" אני אזכיר לך את זה בקורס. :wink:
Shachar Hzkelevich פורסם מאי 7, 2009 דיווח פורסם מאי 7, 2009 "מי צריך מחוונים יש אופק!" אני אזכיר לך את זה בקורס. :wink: :mrgreen:
Opher Ben Peretz פורסם מאי 8, 2009 דיווח פורסם מאי 8, 2009 הסקר מנוסח באופן מצמצם ובכך מגביל אנשים בהבעת דיעה ולכן גם בעצם יכולת ההשתתפות.
Adam Waiser פורסם מאי 8, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2009 הסקר מנוסח באופן מצמצם ובכך מגביל אנשים בהבעת דיעה ולכן גם בעצם יכולת ההשתתפות. זו שאלת הסקר עליה חשבנו הפעם, אנו שמחים לקבל כל ביקורת ואף נשמח יותר לקבל הצעות לשיפור ויעול, אשמח לדעת אילו עוד אפשרויות היה רצוי שנכניס לסקר על מנת לא להגביל אנשים בהבעת דעתם. אם אקבל ממך תשובה אני מתחייב להרחיב את הסקר ולהעלותו מחדש. כמו כן אתה יותר ממוזמן להציע סקרים יותר מגוונים עבור ירחון ואטיל, אשמח לשמוע המסנג'ר שלי adam_waiser@hotmail.co.il תודה רבה על האכפתיות
Opher Ben Peretz פורסם מאי 8, 2009 דיווח פורסם מאי 8, 2009 א. נתחיל מכך שיש להוסיף בכל סקר אפשרות "אחרת". זו תתן אפשרות ליותר אנשים להביע דעה. לקוראי התוצאות ומחברו זו תספק משוב לגבי כמות ולכן גם תקפות יתר האפשרויות המפורטות לבחירה בסקר. אנשים יוכלו בהודעות מלל לפרט למשל איזו אפשרות אחרת בחרו ומדוע. ב. לגבי עצם סקר העוסק בניווט, לדעתי כדאי לחלק אותו לשני סוגי כללי טיסה, מכיוון שדרישות ושיטות הניווט שונות מהותית. ג. לגבי ניווט לפי כללי טיסת ראיה, האפשרויות הרלבנטיות הנפוצות הן: שעון, מפה שטח. NDB VOR INS GPS אחר. לגבי ניווט לפי כללי טיסת מכשירים האפשרויות הרלבנטיות הנפוצות הן: ניווט חישובי VOR NDB GPS FMS INS אחר. אם העניין הינו באמת הצג בו נעזרים אנשים בניווט, האפשרויות הנפוצות תהיינה: מצפן מחוון ADF מחוון VOR RMI BDHI HSI EHSI ND INS GPS FMS אחר.
Adam Waiser פורסם מאי 8, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2009 יתכן ששאלת הסקר באמת לא נוסחה כראוי חשבתי על שני עזרי הניווט הנפוצים ביותר לטיסת בתנאי מכשירים במטוסים הקלים שהם HSI ומחוון VOR רגיל אני מסכים שיש לנסח את השאלה אחרת הסקר יערך ויעלה מחדש בצורה מובנת יותר בקשר לאפשרות להגיב ולדון כאן בשרשור על כל נושא: למרות שאנו ממש בעד הפריה הדדית ושיתוף של רעיונות ראינו שכשאנשים מתחילים להגיב ולדון על כל נושא שיש בסקר העמוד תופח לממדי ענק וזו לא מטרתו של עמוד הסקרים. המטרה היחידה והמוצהרת שלו - לתת אינדיקציה כללית לגבי העדפותיהם השונות של חברי החטיבה בנושאים שונים על מנת להביא את הנתונים לעיון הקוראים בירחון, חלק מהסקרים הם על נושאים מהותיים יותר שיכולה להיות להם השפעה לטווח הארוך שתסייע בתכנון ופיתוח עתידיים של החטיבה - סקרים שכאלו מנוסחים ביתר כובד ראש ובהרבה מחשבה, ויש סקרים בעלי חשיבות פחותה יותר שהם יותר כלליים. גודל הסקר רצינותו והיקפו תלויה ומשתנה לפי הזמן העומד לרשות מחברי הסקרים וכך יוצא שכשיש יותר זמן מושקעת מחשבה רבה יותר וכך הסקר יצא איכותי יותר. בכל מקרה תודה על ההערות.
Adam Waiser פורסם מאי 8, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 8, 2009 חברים יקרים הסקר עודכן ונוספו לו אפשרויות מה שאומר שההצבעות הקודמות נמחקו אנא מכם הצביעו שנית תודה
Adam Waiser פורסם יולי 13, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2009 :multi: הקפצה :multi: הסקר הראשון לחודש יולי הועלה אנא שלחו קולכם
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 הופה, עכשיו אתם מדברים (טייסת תובלה כאילו!!)