Adam Waiser פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 אני שמח להודיע באופן חגיגי על חזרת TFW לפעילות עם ציפורים חדשות בראש החץ לאחר תקופת יובש שנכפתה עלינו בעיקבות אילוצים כאלה ואחרים ועם חזרתו של הTS למצב נורמלי (חמסה חמסה מלח מים) אנו מתחילים לחמם מנועים לקראת המטס הבא (כולם לפתוח יומנים ולסמן את ה31.1.09 הודעות על מועדי האימונים יפורסמו בהמשך) את הפעילות מעכשיו יובילו ראובן זולוטרובסקי ויובל שטרק ואני רוצה להודות להם מקרב לב על ההתגייסות והנכונות. כמו כן ברצוני להודות לאמיר אביטן וניב שקולניק על הובלת הגלגול הקודם של TFW וכמובן לכל מי שלקח חלק בפעילות עד כה ואני מקווה שנמשיך להיפגש בהרכב מלא גם בגלגול הנוכחי. לשאלות בקשות וסתם כדי להגיד שאתם רוצים להצטרף ניתן לשלוח מייל לכתובת: flyingwingteam@yahoo.com
rovenroven פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 צפו לעידכונים בקשר לאימון בקרוב אתם יכולים לפנות אלינו דרך: האיימיל שלנו:flyingwingteam@yahoo.com המסנגר שלי:rovenroven1@hotmail.com המסנגר של יובל:yuvistark@hotmail.com
4x-amr פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 לראובן ויובל בהצלחה ומקווים שתייצרו לנו ארועים רבים . אנחנו מוכנים לכל הקפצה
Chen Cohen פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 בהצלחה ראובן ושטרקימן כמו-כן תודה לאמיר,ניב ואדם שהרימו את הפרוייקט הזה! :arrow: עלו והצליחו :!:
אורח פורסם ינואר 14, 2009 דיווח פורסם ינואר 14, 2009 בהצלחה חבר'ה :!: אני מקווה לבוא ולהשתתף באחת הטיסות.