eddie פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אני חדש ב-VATIL ויש לי כמה שאלות. 1.איך מתחברים? - בעזרת איזה תוכנות - איפו מורידים אותן - איך מתקינים אותן 2.איך לומדים לטוס בצןרה מסודרת? אני לא חדש ב - FS. טודה מראש. אדי
Danm פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אני חדש ב-VATIL ויש לי כמה שאלות.1.איך מתחברים? - בעזרת איזה תוכנות - איפו מורידים אותן - איך מתקינים אותן 2.איך לומדים לטוס בצןרה מסודרת? אני לא חדש ב - FS. טודה מראש. אדי הורדות והרשמה ב VATSIM.NET מדריכים VATIL.ORG והתחברות לרשת ולימוד מטעויות לומדים לטוס בצורה מסודרת אחרי הרבה הרבה ניסיון של כניסה ולמידה מטעויות וקריאת מדריכים אתה גם יכול לכתוב שאלות או עזרה כאן בפורום ונשמח לעזור
Omer k פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אדי שלום, ברוך הבאה לחטיבה התשובות לשאלות 1. מתחברים בעזרת כמה תוכנות פשוטות אם תגיד את הגירסת FS שיש לך אפשר היה להביא לך מדריך התחברות קל 2. ללמוד לטוס בצורה מסודרת אתה מוזמן לפנות אלי - קוראים לי עומר ואשמח לעזור לך - עכשיו יש לי זמן אני יוצא לחופש עוד שבועים בדיוק! ICQ: 1000757 MSN: om_ka@hotmail.com
רפאל פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 שלום אדי ושלום לכולם! ראשית ברוך הבא לחטיבה הישראלית של רשת VATSIM.NET. אני מקווה שתהנה כאן ומאחל לך הנאה מרובה הן מהקהילה והן מהמשחק. עכשיו יש לי שאלה לנוכחים: למה כאשר התקנתי את המישחק אין לי את נמל התעופה בן גוריון,ואת כל מדינת ישראל? אשמח אם תענו לי על שאלה זו.
Izik Bakshi פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אדי שלום רב כל התשובות לשאלות שלך נמצאות בכתובת הבאה www.vatsim.net/prc הכתובת היא מרכז המידע של ואטסים לטייסים, כדי להיכנס עליך לעשות תהליך הרשמה שכולל את קוד הואטסים שלך (אותו אתה מקבל ברישום לואטסים) ואת הסיסמא אתה בוחר. לגבי הרשמה לואטסים עליך להיכנס לאתר www.vatsim.net ומשם האנגלית מאוד פשוטה בדרך להרשמה, אני מזכיר לבחור אזור אפריקה והמזרח התיכון ושם תהיה לך האפשרות לבחור חטיבת VATIL. הצעה שלי פשוט לקרוא בכל תהליך הרישום את ההוראות הם באנגלית פשוטה מאוד ואם תעבוד לפי הם אין שום סיבה שלא תצליח אתה מוזמן לפנות במהלך סוף השבוע לבעיות ושאלות
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 שימו לב שכתובת האתר שלנו היא www.vatil.org ולא כפי שצויין מקודם (NET.) :!:
Itay Zecharia פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 ברוך הבא! אשמח לעזור לך ולהדריך אותך בצעדיך הראשונים. צור עימי קשר בפרטים למטה.