Or Netzer פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 שמתי לב שיש הרבה חדשים שמגיעים ... וחדשים שמגיעים פעם 1 לפינל.. רציתי לדעת איך מגיעים (כן אני ביניהם!) אני מגיע מגבעתיים
Arie Halperin פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 חברה למה לפתוח שישרשור חדש יש כבר הודעה קודמת תיקראו
Or Netzer פורסם יוני 3, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2004 כי שם לא כתוב איך להגיע.. או שאני טועה :oops:
אורח פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 אתה יכול לשאול שם ויענו לך, או לעשות חיפוש קטן ולמצא את השרשור הקודם עפ הוראות ההגעה לפיינל. רן.
Itai Ganor פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 הינה ציטוט שמצאתי של הודעות ממפגש : מציע לך לנסוע מבית דגן לכוון יהוד אתה מגיע לצומת צפריה ונוסע בצד ימין ומתקרב לצומת המרומזר של אור יהודה . לפני שאתה מגיע לרמזור יש פניה ימינה לכביש שירות שנבנה עבור נתבג 2000 אתה נוסע בכביש המפותל עד שאתה רואה בוטקה קטן בצד שמאל אתה עובר קצת את הבוטקה ותראה מצד שמאל שביל עפר השביל הזה מוביל ל ILS12 או עוד אחד ממשיכים דרומה ובמחלף מסובים פונים שמאלה, לאחר מכן ימינה ברמזור הרביעי לכיוון רשל"צ ברמזור השני עושים פרסה, וימינה (יש תמרור המורה שהכניסה רק לרכב מורשה), הכביש מתעגל ימינה חזק (פרסה) ואח"כ מתעגל שמאלה ואח"כ שוב ימינה, וכאן צריך לשים לב יש פניה שמאלה לכורכר לאחר בערך 70מטר(לפני כן יש עוד פניה שמאלה לכורכר אבל השיחים שם גבוהים כך שתבין שזה לא הפניה), לאחר שירדנו לכורכר יש להמשיך רק ישר נראה את השביל מתעכל שמאלה עד שנגיע לערוץ קטן נחנה את הרכב ונתקדם רגלית עוד כמה מטרים עד למפגש. מקווה שעזרתי. (חגאי) או שפשוט תבקש מאיציק את הפלאפון שלו והוא יסביר לך :wink:
Itai Ganor פורסם יוני 3, 2004 דיווח פורסם יוני 3, 2004 עוד אחד של מושיקו שכתב :shock: כביש גהה אתה יוצא בצומת מסובים פונה שמאלה ברמזור , לאחר שפנית אתה פונה שמאלה בפנייה ה3 של אור יהודה פנייה שמאלה ולאחר מכן רמזור 2 שמאלה וליד הרמזור יש לך סופר זיל וזול משהו כזה...... ואחרי שאתה מגיע לסוף אתה לוקח שמאלה ומיד עוד הפעם שמאלה וצריך להיות מרוכז בקטע הזה לא לפספס ואתה נכנס כמו לכביש של מירוצי קרטינג כזה חח עד שיש לך בוטקה של שומר שאין שומר שמה..... ואתה נכנס בשביל עד הסוף שמאלה שמה נמצאים כולם....
Or Netzer פורסם יוני 4, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 4, 2004 בקצרה למי שלא יודע .. אני למדתי בערך מחלף שפירים לכיוון יהוד לפני צומת אור יהודה להצמד ימינה לפני הצומת כביש עפר צדדי להמשיך איתו להגיע לבוטקה פניה שניה לפינל (לא פינל פור פינל 12!)
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 4, 2004 דיווח פורסם יוני 4, 2004 ככה אני נוסע (תקנו אותי אם אני טועה): אני בא מראשל"צ מרחוב הרצל שהופל לכביש 412, ממשיך בו ישר ישר ישר ישר עד בערך הכניסה לאור יהודה, באיזור מצד שמאל רואים תחנת סונול ומימין יש כניסה לאיזור פרוייקט נתב"ג 2000 (יענו אתר הבנייה) ושם תמרור שאוסר פנייה ימינה פרט לרכב מורשה, אז פווווווווווונים ימינה בכל זאת ונוסעים טיפה על כביש סלול עד שרואים איזה בוטקה לבן מצד שמאל. פונים שמאלה לבוטקה, אבל מייייייייייייד פונים ימינה על מהבוטקה ולא ממשיכים ישר! זה כביש כמעט בלתי עביר למכוניות רגילות ואני פעם טעיתי ונסעתי שם פעם.. (לא יודע איך עברתי את זה בכלל ), קיצור ממשיכים ישר באותו כביש עפר שפנינו אליו ימינה מהבוטקה, ומגיעים לאיזור הגדר שם יש אפשרות פנייה ימינה או שמאלה ומצד שמאל מכוניות חונות (אנחנו ) וטיפה אחרי זה תעלה, בד"כ עוצרים לפני התעלה אבל היא ניתנת לעבירה, אנחנו עומדים בד"כ איזב 30 מטר אחרי התעלה... פשוט!!!!!!