עבור לתוכן
Eyal Seminar

**LLBG-LROP-LLBG/24.1.2009-17:00-21:00 UTC**

Recommended Posts

פורסם

לא ברור לי מה המקור לביקורת על מייק. כפי ששמוליק ציין, מייק ביצע הפרדה כפי שצריך, ואף ביקש ממני להוריד מהירות ע"מ לשמור מרחק ביטחון מטארום 1512 אשר היה לפני וגבוה ממני, וביקש להנמיך תוך חציית המסלול שלי.

הוא דיבר ברור ובקול, אולם לתערי היו מספר טייסים, אשר ענו לו בקול חלש, ובחלקי משפט.

נהניתי מהאירוע, מאחר והיתה בקרה לאורך כל הדרך, תנועה לא רעה (ולעיתים אף צפופה - נאלצתי להיכנס לריתוק ברימון), כמו שצריך. אומנם יש מקום לשיפור, אולם בסה"כ היה מהנה.

תודה על היוזמה למארגנים, ולמשתתפים (פקחים וטייסים).

כן ירבו אירועים מעין אלו.

בברכה,

פורסם
לא ברור לי מה המקור לביקורת על מייק. כפי ששמוליק ציין, מייק ביצע הפרדה כפי שצריך, ואף ביקש ממני להוריד מהירות ע"מ לשמור מרחק ביטחון מטארום 1512 אשר היה לפני וגבוה ממני, וביקש להנמיך תוך חציית המסלול שלי.

הוא דיבר ברור ובקול, אולם לתערי היו מספר טייסים, אשר ענו לו בקול חלש, ובחלקי משפט.

נהניתי מהאירוע, מאחר והיתה בקרה לאורך כל הדרך, תנועה לא רעה (ולעיתים אף צפופה - נאלצתי להיכנס לריתוק ברימון), כמו שצריך. אומנם יש מקום לשיפור, אולם בסה"כ היה מהנה.

תודה על היוזמה למארגנים, ולמשתתפים (פקחים וטייסים).

כן ירבו אירועים מעין אלו.

בברכה,

הביקורת לא כלפי מייק אלא ההפך, הביקורת היא כלפי הטייסים שטסו וכלפי עצמנו...

פורסם

שבת , יש משחק של בית"ר ואני אומר לעצמי, האירוע הזה אני טס.

מתארגן לטיסה, בודקים מז"א, נוטאמים ,תוכנית טיסה.

הכל תקין.

סבב למטוס, ועולים לתא.

מתחילים בהכנות, מקבלים מירשה, אישור לדחוף ולהניע, דוחפים, מניעים, ובדיקות לפני הסעה, ואז...אז הFSP החליט להכניס לי על כך שלא הכנסתי את האוירון לטיפול לאחר הנחיתה האחרונה .

לחץ שמן במנוע שמאל בריצפה :cry: מכבים מנוע ומבקשים חזרה לגייט.

הודעה לנוסעים שהטיסה תתעכב, אומרים יפה שלום לקרקע, וחוזרים למשרדים.

בינתיים הנוסעים מקבלים קפה ועוגה בקינג דיויד וממתינים לאוירון הבא שיקח אותם לרומניה.

כל הכבוד ל FSP , הצליח לו הפעם, ומזלו שזה היה על הקרקע, למי שתהה לגבי התוסף הזה...אני מת עליו, גם כשהוא בועט לך בתחת.

AS REAL AS IT GETS

עלה לי 43 אלף דולר , אבל לפחות ראיתי את מסי , אטו והנרי בעוד קונצרט

:lol::lol:

שבוע טוב ושיהיו לנו עוד הרבה אירועים כאלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...