Itay Zecharia פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 היי חבר'ה... הפעם אני 'ברחתי' מהארץ... :wink: הלכתי להביא נגלה שנייה מהאש האולימפית. מי שראה הייתי ELY543, וטסתי לאתונה. הייתה טיסה ממש מדהימה, ראות מעולה. היוונים עמדו בלחץ יפה, היו כל כך סולבניים והגישו אותי לנחיתה פשוט מדהים. אז מי שחשב שפיקחתי עליו בבן גוריון או בהרצליה או החיפה או בראש-פינה טעה... תודה לכל הפקחים שהוציאו אותי בצורה מדהימה מהשדה...
Ben Bogin פורסם יוני 5, 2004 דיווח פורסם יוני 5, 2004 אפילו שיש לי בגרות מחר בהיסטוריה, לא עמדתי בפיתוי ופתחתי בטיסה חיפה-שדה דב. למרות שלא עברתי לרוב 8 FPS והדבר הקשה מאוד, יותר מפיצו על כך הפקחים הנפלאים בארץ, תודה רבה לכולם
yossid פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 גם לי, לצערי, לא הלך מי יודע מה. יצאתי מבן גוריון לכיוון אילת. בשלב מסויים, אחרי שעברתי מגישה לפיקוח ת"א ה-avc הפסיק לתפקד . יכולתי לשמוע אבל לא להשיב (בקול). באיזור אילת העדפתי להתנתק מהרשת - העומס היה גדול מדי והיה לי די לא נוח לעבוד בטקסט :? . אני רק מקווה שההסרה והתקנה שלו מחדש פתרו לי את הבעיה. בכל מקרה- אירוע מדהים. כן ירבו אירועים כאלה!!! יוסי
Ohad Shalev פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 היום הגעתי לבן גוריון כדי לקחת את הלפיד לירושלים ביקשתי מירשה ונאמר לי מקרקע בן גוריון שאין אישור לטוס לירושלים :roll: פניתי לפקח הבכיר ביותר שהיה בישראל[איציק].והוא נתן את האישור המיוחד לטיסה לירושלים. יצאתי לדרך אחרי המתנה ארוכה בדרך נישרף לי הכיסא ליד אבל הצלחתי לבסוף להגיע לירושלים עיר בירתנו. אז אני מודה כאן לכל הפקחים הטייסים והעוזרים היה נחמד מאוד מקווה שימשיך ככה תמיד. להתראות בארוע הבא. OLFO172 אילן. אילן אני מצטער שהמתנת הרבה על הקרקע.. פשוט אני עבדתי בתיאום על אלעד (גישה) על המרשים... עכשיו היו המון מטוסים ביציאה לאילת, אז שאלתי את אלעד אם יש אישור להוציא מטוס לירושלים... אז הוא אמר לי שכגע ירושלים סגור... אחרי איזה 15 דקות הוא הודיע לי שיש אישור לטיסה לירושלים (בזמן הזה כל המטוסים סה"כ התפנו מהאיזור והיה הרבה פחות עמוס)... אז קראתי לך ונתתי לך קלירנס.... בכל מקרה שוב אני מתנצל אם חיכית הרבה.. אבל זה לא איזה דווקא שעשיתי לך אני מקווה שאתה מבין.... סה"כ היה לחוץ ולכולם היה הרבה תנועה באיזורים שלהם... והאמת שאם לא היית מחכה בקלירנס היית מחכה בנק' המתנה אחרי אור :] ככה שבכל מקרה הייתי יוצא מתי שיצאת מקווה שזה שינה קצת את הנקודת מבט בכל מקרה היה ממש מדהים... מחכה לאירוע הבא
×�פיק פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 לא הייתה בעיה משהו מיוחד. חוץ מזה שחיכתי מלא זמן מיושר על 30, זה נראה לי בגלל נועות שהמריאו מ 26. אבל היה מושלם, השאדי שמר על קור רוח למרות העומס שהיה בצפון. וזהו.
אורח פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 חיכיתי שלושים דקות בעמדת המתנה להמראה.. בנחיתה רצו אלי כיבוי אש שרן הזמין.. ולצערם לא נדלק המטוס... אבל הסיגריה שנפלה לי על המושב היא כמעט כן הדליקה :wink: ליצן, הכבאיות המתינו לא למקרה של שריפה אלה למתז כבוד ופעם הבאה שאתה מגיע ללא דפיות אני שולח אותך לעובדה כעונש :twisted: יוסי, חבל ממש רציתי לקבל אותך אצלי לקפה ועוגה. נקווה שתפתור את בעיית הקול. היה ממש נחמד, לא היה לחץ אבל היתה תנועה יפה לכיוון אילת וממנה. להית' בארוע הבא, רן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 רן שאלה... אם עוד מעט יהיה פקח בעובדה, אז לאן הוא יעניש את אור? ליוטבתה?
אורח פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 השאלה היותר חשובה היא מי יושב במגדל עובדה. והתשובה היא ...... . . . הביג בוס
Or Netzer פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 :cry: היה לי דפיות! מהאתר של החטיבה והם לא מעודכנות :? חוץ מזה נחתתי לא? ולא הפרעתי לך כל כך אילן לא יעשה את זה.. אילן אחלה גבר.. אני מקווה היה כיף... לא לקחתי תמונות מהנחיתה כי המשחק נתקע
Ilan Cohen פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 היום הגעתי לבן גוריון כדי לקחת את הלפיד לירושלים ביקשתי מירשה ונאמר לי מקרקע בן גוריון שאין אישור לטוס לירושלים :roll: פניתי לפקח הבכיר ביותר שהיה בישראל[איציק].והוא נתן את האישור המיוחד לטיסה לירושלים. יצאתי לדרך אחרי המתנה ארוכה בדרך נישרף לי הכיסא ליד אבל הצלחתי לבסוף להגיע לירושלים עיר בירתנו. אז אני מודה כאן לכל הפקחים הטייסים והעוזרים היה נחמד מאוד מקווה שימשיך ככה תמיד. להתראות בארוע הבא. OLFO172 אילן. אילן אני מצטער שהמתנת הרבה על הקרקע.. פשוט אני עבדתי בתיאום על אלעד (גישה) על המרשים... עכשיו היו המון מטוסים ביציאה לאילת, אז שאלתי את אלעד אם יש אישור להוציא מטוס לירושלים... אז הוא אמר לי שכגע ירושלים סגור... אחרי איזה 15 דקות הוא הודיע לי שיש אישור לטיסה לירושלים (בזמן הזה כל המטוסים סה"כ התפנו מהאיזור והיה הרבה פחות עמוס)... אז קראתי לך ונתתי לך קלירנס.... בכל מקרה שוב אני מתנצל אם חיכית הרבה.. אבל זה לא איזה דווקא שעשיתי לך אני מקווה שאתה מבין.... סה"כ היה לחוץ ולכולם היה הרבה תנועה באיזורים שלהם... והאמת שאם לא היית מחכה בקלירנס היית מחכה בנק' המתנה אחרי אור :] ככה שבכל מקרה הייתי יוצא מתי שיצאת מקווה שזה שינה קצת את הנקודת מבט בכל מקרה היה ממש מדהים... מחכה לאירוע הבא קודם כל תודה על הפיקוח דבר שני היה נחמד לחכות בשדה העמוס מטוסים אני לבסוף יצאתי עם הלפיד ישר לירושלים. מקוה להמשך ארועים כאלה. תודה.
Elad Zeierman פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 מצטער על התגובה המאוחרת אבל היה אדיר.. יצאתי עם כאב ראש ממשמרת של שעתיים (כמו שצריך). והיה נחמד כולם טסו אחלה ושמרו על ההוראות בדיוק כמו שאני אוהב. מצטער אם הייתי לחוץ לפעמיםאבל מה לעשות ה- APP יושב במרכז והתנועה באה מכל הכיוונים. למרות שאת האש האולמיפית הדלקנו בארץ עם מצית ZIPPO וירטואלית במקום עם ההוא מיוון היה נחמד. אני יפעיל את ה- CTR בשבוע הקרוב כנראה אני יפרסם בפורום מתי.. יום טוב לכולם
shir פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 באמת היה אירוע אדיר אני נורא נהנתי ואני בטוח שגם כל הפקחים האחרים, הטייסים היו מאוד מקצועיים ולמרות הלחץ עמדו בסבלנות וחיכו יפה מאוד :twisted: היה ממש לחוץ בבן גוריון אבל בכל מקרה היה כיף במיוחד עם הלחץ של אלעד :wink: מקווה לעוד אירועים דומים, שיר
Or Netzer פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 מקווה לעוד אירועים דומים, שיר ואני יפקח בהם ואוהד יטוס הפעם ככה זה איתנו החלפות
Ohad Shalev פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 המממ מי אמר?! :twisted: אני לא שמעתי על הסכם כזה