Idan Traub פורסם פברואר 9, 2009 דיווח פורסם פברואר 9, 2009 שלום לכולם . טוב העבודה השניה שלי סה"כ בהכנת נקודות לסימ ככה שתגובות יתקבלו בברכה . קישור הורדה : http://rapidshare.com/files/195946905/okef.BGL יש להכניס לתוך : Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\scenery ולהריץ תסימ . תגובות יתקבלו בברכה . בנוסף אני מדגיש : לא כל הנקודות נמצאות בסינרי של האזור אבל חלקן כן ויש לטוס ולנווט גם בעזרת הראיה ולאינדיקציה כללית עם הראש בחוץ כמובן .
dorshay פורסם פברואר 9, 2009 דיווח פורסם פברואר 9, 2009 מצוין! יש לציין שמדובר בנוהל החדש שנועד למנוע בעיות עם גישת ה LDA החדשה בבן גוריון והוכן ע"פ הדפית הרישמית של אגודת ה LSA
danb2000 פורסם פברואר 9, 2009 דיווח פורסם פברואר 9, 2009 עידן - מה בדיוק הקובץ הזה נותן :?: אני שואל כי אני מבין שהוא מיועד ל-FSX ואני עדיין ב-FS9 :!: האם זה מוסיף אובייקטים לסינרי הדיפולטי שמייצגים את הנ.צ. בנתיב:?: או שזה משהו אחר :?: שתף אותי במה אני מפסיד :? בנוסף - אולי מישהו יעלה תמונות בפורום סקרינשוטים שנראה במה מדובר. אני סקרן לאללה :wink: ד"א - טסתי את הנתיב הזה הלוך וחזור בשבוע שעבר - נתיב חרא :!: :!: :!: מנקודת מבט של טייס שמחפש תמיד שדה לנ"א במקרה של קאט מנוע - הנתיב הזה מפחיד:!: :!: :!: רובו ככולו עובר מעל שטח טרשי / הררי - לא סימפטי :cry:
Oran Terner פורסם פברואר 9, 2009 דיווח פורסם פברואר 9, 2009 עידן - מה בדיוק הקובץ הזה נותן :?: אני שואל כי אני מבין שהוא מיועד ל-FSX ואני עדיין ב-FS9 :!: האם זה מוסיף אובייקטים לסינרי הדיפולטי שמייצגים את הנ.צ. בנתיב:?: או שזה משהו אחר :?: שתף אותי במה אני מפסיד :? בנוסף - אולי מישהו יעלה תמונות בפורום סקרינשוטים שנראה במה מדובר. אני סקרן לאללה :wink: ד"א - טסתי את הנתיב הזה הלוך וחזור בשבוע שעבר - נתיב חרא :!: :!: :!: מנקודת מבט של טייס שמחפש תמיד שדה לנ"א במקרה של קאט מנוע - הנתיב הזה מפחיד:!: :!: :!: רובו ככולו עובר מעל שטח טרשי / הררי - לא סימפטי :cry: הקובץ מיועד לGPS שיהיה ניתן לראות בGPS את הנקודות של נתיב עוקף נתב"ג. הוא לא מוסיף כלום שום אובייקט אלא רק נותן התמצאות יותר טובה של הנתיב. הנתיב הזה אכן לא סימפטי לדעתי כולל מחצבות והרים וגם לא נעים לטיסה משום מה.
Idan Traub פורסם פברואר 9, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2009 כמו שאורן אמר ואני יוסיף הקובץ מוסיף את הנקודות לGPS מכיוון שהאוביקטים שמיצגים אותו במציאות אינם קימים כרגע והנתיב הוא נתיב מרכזי במרכז הארץ . בנוסף כרגע אני עובד על נתיבים נוספים ונקודות נוספות .