עבור לתוכן
אורח

בוקי, זה יותר שווה מהדיילת שלך

Recommended Posts

פורסם

חבר'ה , את האמירות והדעות הלא הולמות שלכם על בר רפאלי עדיף שתשמרו לעצמכם..

פורסם
חבר'ה , את האמירות והדעות שלכם על בר רפאלי עדיף שתשמרו לעצמכם..

איך אתה שומר עליה.... הילד מאוהב....

לפי דעתי זה שטות לעשות כזה דבר ומחברה כמו ומחברה בסדר גודל של SW הייתי מצפה לקצת יותר מחשבה בנוסף שישנם אנשים שלא מרגישים בנוח עם זה והפקח עלול לטעות

ובלי שום קשר למה שאמרתי מקודם זה רק אני שחושב שיש יותר יפות? או שיש לי טעם ממש מוזר בנושא (כבר אמרו לי את זה)

פורסם

אני חושב שיש פה אנשים שצודקים חוצמיזה אני בכלל לא אוהב את בר הזאתי...

סתם עוד אחת... ועוד מישראל, מצאו להם מישהי...

שיקחו את אנג'לינה ג'ולי

כריסטינה אגילרה

למה דווקא בר רפאלי?

אבל זה לא הנושא,

המטוס עצמו יפה, אבל הצביעה סתם הרסה הרבה מהמוניטין של החברה...

ההודעה נערכה.

חברים, תשקלו מילים בבקשה כי הדברים שנכתבו פה לא הוסיפו לא לכבודכם ולא לכבוד הפורום הזה והחברים בו.

פורסם
אני חושב שיש פה אנשים שצודקים חוצמיזה אני בכלל לא אוהב את בר הזאתי...

סתם עוד אחת... ועוד מישראל, מצאו להם מישהי...

שיקחו את אנג'לינה ג'ולי

כריסטינה אגילרה

למה דווקא בר רפאלי?

אבל זה לא הנושא,

המטוס עצמו יפה, אבל הצביעה סתם הרסה הרבה מהמוניטין של החברה...

וגם מארק שלא יודע למה לא הצלחתי לצוטט

חציתם את הגבול, לא? בואו נשמור את הדיון הזה לפורום אחר לא בתור מנהל בתור אחד שחושב שזה לא המקום יש את FXP ודומיו בשביל זה, אנחנו כאן בשביל לטוס!

פורסם
אז זה מה שעושים באוניברסיטה אחרי מבחן בכלכלה הא ווהיב משחדים את פקולטת צילום להגניב

תמונות.

תן להתנחם קצת בתמונות לפחות .. למה יש לי תחושה שנכשלתי :cry:

פורסם

הבחורה הזאת משתמטת, יפה ככל שתהיה וכשרונית ככל שתהיה, עדיין משתמטת.

לא מגיע לה שום פרגון מעם ישראל שנטשה אותו לטובת חופן דולרים, יופי יש בה אבל ככל שהיא יפה מבחוץ ככה היא מכוערת מבפנים.

אם תשאלו אותי הייתי פשוט מחרים את המטוס מלהיכנס לשטח ישראל. זה פוגע בכבוד האנשים ששירתו ומשרתים את המדינה שלהם בצבא.

איך אמר מפקד הבסיס לשמש? "אתם לא מבינים?!, כשה*** עומד, השכל בתחת!"

פורסם

לא מגיע לה שום פרגון מעם ישראל שנטשה אותו לטובת חופן דולרים, יופי יש בה אבל ככל שהיא יפה מבחוץ ככה היא מכוערת מבפנים.

אם תשאלו אותי הייתי פשוט מחרים את המטוס מלהיכנס לשטח ישראל. זה פוגע בכבוד האנשים ששירתו ומשרתים את המדינה שלהם בצבא.

מה יש ל737 של SOUTHWEST לחפש בארץ ? 8)

פורסם

המדינה הזאת מגבילה יכולות של הרבה מאוד אנשים.

גם אם היתה לך קריירה ענקית בחו'ל שהיא למעשה חלום חייך אתה עדיין תיהיה כל כך להוט להישאר בישראל ולבזבז את החיים שלך?

חוץ מזה אני דווקא חושב שהיא מביאה כבוד לישראל, חוץ מזה שבדיוק זה שהמטוס הלא קשור הזה בא לפה זה סוג של כבוד.

פורסם

אני מבקש להשאיר את הפוליטיקה מיחוץ לדיון הזה הבא שנותן תגובה לא במקום יוצא לחופש גם ככה בדיון הזה נחצו קצת גבולות הטעם הטוב.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...