עבור לתוכן
dolev_ravid

טורים של CVFR

Recommended Posts

פורסם

היי חבר'ה

חשבתי מה דעתכם אם נפתח כאן מערכת טורים של CVFR.

ז"א שיהיו מספר מסויים של טיסות , כל טייס שרוצה יוכל להרשם לטור וכאשר הוא מסיים את כל טיסות הטור הוא מקבל לחתימה שלו סיכת בוגר טור CVFR ..

מה דעתכם ? אני חושב שזה ידרבן את החבר'ה כאן לעשות יותר טיסות ראיה..

פורסם
היי חבר'ה

חשבתי מה דעתכם אם נפתח כאן מערכת טורים של CVFR.

ז"א שיהיו מספר מסויים של טיסות , כל טייס שרוצה יוכל להרשם לטור וכאשר הוא מסיים את כל טיסות הטור הוא מקבל לחתימה שלו סיכת בוגר טור CVFR ..

מה דעתכם ? אני חושב שזה ידרבן את החבר'ה כאן לעשות יותר טיסות ראיה..

אתה טס ב VATSIM בשביל הכיף שלך או בשביל חותמת?

פורסם

ברור שבשביל הכייף אך אני ח ושב שאם נבנה מערכת של "משימות" שכזאת שכל אחד יוכל להרשם אליה אז זה יוסיף קצת פלפל לחוויית הטיסה :-)

אבל כנראה שזאת רק תחושה שלי

פורסם

בשביל זה יש חברות וירטואליות למי שרוצה לטוס במסגרת, מעבר לזה אם אתה כאן ואתה עדיין מחפש משהו שיוסיף פילפל , אולי לא מצאת סוג של טיסות שמעניינות אותך לדוגמא טיסה במטוסים כבדים לא עושה את זה וקלים כן, אבל אם הפילפל זה עוד חותמת או קישוט "שיעשו לך " את זה אולי אתה לא בתחביב הנכון.

פורסם
בשביל זה יש חברות וירטואליות למי שרוצה לטוס במסגרת, מעבר לזה אם אתה כאן ואתה עדיין מחפש משהו שיוסיף פילפל , אולי לא מצאת סוג של טיסות שמעניינות אותך לדוגמא טיסה במטוסים כבדים לא עושה את זה וקלים כן, אבל אם הפילפל זה עוד חותמת או קישוט "שיעשו לך " את זה אולי אתה לא בתחביב הנכון.

דבר ראשון,לדעתי הרעיון הוא מעולה,ומביא מין עניין כזה[אולי קצת כמו TFC].

ודבר כזה יוסיף פילפל בדיוק כמו חברת תעופה וירטואלית,אז למה חברת תעופה וירטואלית כן וזה לא?

גם המאכל שאתה הכי אוהב יהיה אפילו יותר טעים עם קצת תבלינים.

פורסם

ודבר כזה יוסיף פילפל בדיוק כמו חברת תעופה וירטואלית,אז למה חברת תעופה וירטואלית כן וזה לא?

חברות תעופה וירטואליות מוסיפות לך פלפל בזה שהם מארגנות אחלה ארועים, יש להם תוכנות מגניבות שעושות דברים יפים עם הסימולטורים ACARES למיניהם, יש להם מסלוליי הסמכה שעל הדרך אתה צובר ידע , זה אכן הוספת פלפל, כאן מה שהבחור מציע זה שיהיה מסלול טיסה מסויים שמה ידרבן אותך לעשות אותו זה שתקבל חותמת...לא הבנתי למה זה טוב.

פורסם
רעיון טוב, יש דבר דומה מאוד בעיט תעופה, אני לא יודע אם אתה מכיר אבל ממה שראיתי זה נחמד מאוד!

אין אצלנו שום דבר כזה...

בקשר לרעיון של דולב,

אם אתה רוצה לעשות סיור ברחבי הארץ אף אחד לא מונע מבעדך, לא ברור לי מה הבקשה פה? אתה רוצה בעצם איזה חתיכת תמונה לחתימה כדי להשוויץ?

פורסם

בקשר לרעיון של דולב,

אם אתה רוצה לעשות סיור ברחבי הארץ אף אחד לא מונע מבעדך, לא ברור לי מה הבקשה פה? אתה רוצה בעצם איזה חתיכת תמונה לחתימה כדי להשוויץ?

חברה מה התנפלתם הבן אדם הציע רעיון שלדעתו יכול להביא יותר חבר'ה לטוס בשמי הארץ

כל רעיון שעולה ויוסיף עוד אתגר ועניין לדעתי צריך להתקבל בברכה

פורסם

חברות תעופה וירטואליות מוסיפות לך פלפל בזה שהם מארגנות אחלה ארועים, יש להם תוכנות מגניבות שעושות דברים יפים עם הסימולטורים ACARES למיניהם, יש להם מסלוליי הסמכה שעל הדרך אתה צובר ידע , זה אכן הוספת פלפל, כאן מה שהבחור מציע זה שיהיה מסלול טיסה מסויים שמה ידרבן אותך לעשות אותו זה שתקבל חותמת...לא הבנתי למה זה טוב.

מי אמר שמה שידרבן אנשים זה איזשהי חותמת?זה פשוט כיף ומוסיף עניין שהרבה חברה יטוסו באותו מסלול טיסה.

זה כמו שתגיד שאנשים טסים ב"עיט הוירטואלית" טסים רק כדי להרוויח "כסף וירטואלי"

טסים בשביל להנות.

פורסם

בקשר לרעיון של דולב,

איפה אתה רואה שהתנפלתי עליו?

כל רעיון צריך להתקבל בברכה? ז"א שאסור לי לחשוב שהרעיון הזה דבילי לחלוטין? לא מבין.

אולי כדי להוסיףאתגר נעשה מה שברוכי אמר, כל מי שרוצה לטוס בVATSIM חייב לעבור מבחני תאוריה מקיפים של הרש"ת ואח"כ לעשות סולו מעשי? גם יתקבל בברכה?

פורסם

מענה לרעיון ניתן כבר לקבל היום ב-Eurbook. אין צורך להיות חבר בחברת תעופה וירטואלית. פשוט רושמים מראש את הטיסה, ההגדר ותוכנית טיסה, וממריאים ברשת.

פורסם

בקשר לרעיון של דולב,

אדם זאת לא התנפלות אני בסך הכל מנסה להבין, מה התועלת בפיתוח מערכת להמליץ על מסלולי סיור VFR יש כאן מספיק מומחיים בנושא שאם נבקש מהם יפה תוך שעה יהיה לך כאן בדביק בפורום מסלול מומלץ כולל נתיב, מפות ונוטאמים, העניין כאן הוא הטיסה או הטיול לשם קבלת משהו, במקרה משהו חסר ערך, אני לא מבין למה זה יהיה הדרייב שיעודד אנשים לטוס.

לא יודע אולי זה רק אני אבל בסופ"ש האחרון לא הייתי צריך שום דבר שידרבן אותי להמריא מפריז לנחות ב2 בלילה בקנדי וב 5 בבוקר לצאת שוב לכיוון הארץ פרט לרצון להשתתף ולקחת חלק בארוע של החברה הוירטואלית שבה אני חבר, אבל זה רק אני יכול שיש לי דפיקה עצבנית :roll:

ראובן- אני מתקשה להבין איפה האתגר שיבוא איזה שהו "מוח חושב" יתכנן תור כדי שאחרים יעשו למה שאתה בתור האינידווידואל שאתה יוצא לטיול VFR לא תעשה את התכנון ותחווה את האתגר האמיתי של גם לתכנן וגם לעשות אותו בעצמך? אולי ייצא לך משהו יותר מעניין מאשר אותו "מוח חושב" עשה וכפה עלייך כדי שבסוף תקבל את אותו פרס סימלי ?

דולב אל תפגע לא משהו אישי חלילה אבל אני יודע טוב מאוד מאיפה אתה לוקח את הרעיונות האלה וזה מהרשת המתחרה וזה משהו שנוגד בצורה מסויימת איזה עיקרון מוסרי לא רישמי של הרבה אנשים כאן, שאתה טס כאן בשביל הכיף ולא בשביל לקבל איזה תמונת פוטושופ יפה בחותמת, כי שם משרישים לטוס,לפקח בשביל משהו מוחשי שקר כל שהו, אם אתה רוצה איזה מסלול טיול מומלץ פוסט אחד בפורום גם יגרור אחריו דיון מאוד מעניין והרבה רעיונות ויישמחו לאזור ולייעץ, תסתכל על TFC אף לא חיכה לנו על מסלול 12 עם המשאית של המדליות אחריי 4 וחצי שנים ובכל זאת עשינו את זה, בגלל איזה קול פנימי מטומטם שאמר לנו להיות כל יום השעה 21:00 ביום חמישי בליין ולהכין קוקפיט. :mrgreen:

פורסם

בקשר לרעיון של דולב,

אדם זאת לא התנפלות אני בסך הכל מנסה להבין, מה התועלת בפיתוח מערכת להמליץ על מסלולי סיור VFR יש כאן מספיק מומחיים בנושא שאם נבקש מהם יפה תוך שעה יהיה לך כאן בדביק בפורום מסלול מומלץ כולל נתיב, מפות ונוטאמים, העניין כאן הוא הטיסה או הטיול לשם קבלת משהו, במקרה משהו חסר ערך, אני לא מבין למה זה יהיה הדרייב שיעודד אנשים לטוס.

לא יודע אולי זה רק אני אבל בסופ"ש האחרון לא הייתי צריך שום דבר שידרבן אותי להמריא מפריז לנחות ב2 בלילה בקנדי וב 5 בבוקר לצאת שוב לכיוון הארץ פרט לרצון להשתתף ולקחת חלק בארוע של החברה הוירטואלית שבה אני חבר, אבל זה רק אני יכול שיש לי דפיקה עצבנית :roll:

ראובן- אני מתקשה להבין איפה האתגר שיבוא איזה שהו "מוח חושב" יתכנן תור כדי שאחרים יעשו למה שאתה בתור האינידווידואל שאתה יוצא לטיול VFR לא תעשה את התכנון ותחווה את האתגר האמיתי של גם לתכנן וגם לעשות אותו בעצמך? אולי ייצא לך משהו יותר מעניין מאשר אותו "מוח חושב" עשה וכפה עלייך כדי שבסוף תקבל את אותו פרס סימלי ?

דולב אל תפגע לא משהו אישי חלילה אבל אני יודע טוב מאוד מאיפה אתה לוקח את הרעיונות האלה וזה מהרשת המתחרה וזה משהו שנוגד בצורה מסויימת איזה עיקרון מוסרי לא רישמי של הרבה אנשים כאן, שאתה טס כאן בשביל הכיף ולא בשביל לקבל איזה תמונת פוטושופ יפה בחותמת, כי שם משרישים לטוס,לפקח בשביל משהו מוחשי שקר כל שהו, אם אתה רוצה איזה מסלול טיול מומלץ פוסט אחד בפורום גם יגרור אחריו דיון מאוד מעניין והרבה רעיונות ויישמחו לאזור ולייעץ, תסתכל על TFC אף לא חיכה לנו על מסלול 12 עם המשאית של המדליות אחריי 4 וחצי שנים ובכל זאת עשינו את זה, בגלל איזה קול פנימי מטומטם שאמר לנו להיות כל יום השעה 21:00 ביום חמישי בליין ולהכין קוקפיט. :mrgreen:

אלעד,אתה מפספס את הנקודה,הסמל הוא כל שטות אחרת כזא זה לר העיקר,העיקר הוא נתיב משותף שהרבה חברה עושים[מין TFC כזה] ועושים אותו כדי להנות ולא בשביל שום "פרס"

אני חושב שכל הצעה שיכולה להגידל את כמות התתנועה והעניין ברשת צריכה להתקבל בברכה.

פורסם
הכתה המעופפת שלכם זה לא בדיוק זה?

לי יש הרושם שעיקר הרעיון פה הוא להוסיף שטויות לחתימה...

אני לא חושב שזה עיקר הרעיון שדולב הציע.

פורסם
הכתה המעופפת שלכם זה לא בדיוק זה?

לי יש הרושם שעיקר הרעיון פה הוא להוסיף שטויות לחתימה...

אני לא חושב שזה עיקר הרעיון שדולב הציע.

אז מה כן העיקר?(ברצינות אני לא מבין)

אם זה עניין הטורים זה קיים בצורה הרבה יותר מגוונת ממה שזה נראה אם זה TFC, חברות וירוטאליות, הכיתה המעופפת עידו הזכיר, עמידה בגרף הסמכות כל שהו ע"ע IFS או מסלולי הכשרה של חברות וירטואליות אם מה שחסר זה איזה ייצר מאזוכיזם שמישהו יגיד לך מה לעשות ולאן לטוס...אפילו את זה יש בעיקר בחברות וירטואליות, מה אנחנו מפספסים?

פורסם

דולב,

יש לך את הBB של עיט שנותנת לך נתיבים,

אתה מעונין לבצע נתיב עם עוד כמה חבר'ה ביחד? אין בעיה תפרסם בפורום תנתיב שאתה עושה תארגן פיקוח ואני בטוח שיקפצו על המציאה.

בנוסף אחת לכמה זמן מפורסם פה סוג של "מטס חטיבתי" שאחד מהגופים פה מארגן, אם זה הסולואים של IFS, מטס של עיט, מטס של אלעל, TFC , TFW והרשימה עוד ארוכה..

פורסם

אם אפשר לסכם חברים:

יוזמות חדשות הם תמיד דבר רצוי אבל...

לפני זה רצוי לבדוק מה כבר קיים במסגרת החטיבה.

דולב כמו אחרים ממליץ לך בחום לבדוק את עיט תעופה. לפי מה שאתה מציע, נראה תפור עליך.

בנוסף, אם המסגרת החברתית חשובה לך. ממליץ להצטרף לקורס בIFS שם באופן טבעי נבנית מסגרת. ראה לדוגמא מחזור 13 שהתארגנו ביחד לקראת מבחן תיאוריה. וגם TFW שמורכב בעיקר מבוגרי קרוס 12 של IFS שלא הצליחו להיגמל מזה... :mrgreen:

בהצלחה!

פורסם

חבר'ה

הנקודה המרכזית פה היא בדיוק מה שראובן אמר.

אני סיימתי כבר את לימודי ה- CVFR שלי מלפני שנה ומאז כמו כל אדם שרוצה להתקדם גם אני התקדמתי למטוסים כבדים וכל זה, אתמול כשעליתי לטוס CVFR אחרי הרבה זמן הרגשתי פשוט רע

הרגשתי "שזנחתי" את הדבר הזה ואת הטיסות הפנים ארציות.

חשבתי שאולי זה יהיה נחמד אם יהיו מספר מסלולים מסויימים שכל מי שרוצה יטוס אותם (וכן, זה בדיוק כמו הרעיון של הרשת המתחרה, מה רע עם זה?!) ואולי כך נשמור יותר על הנתיבים הפנים ארציים.

אין בזה שום דבר פסול ואני חושב שזה יוכל לגרום לכמה חבר'ה מכאן לרדת קצת מענף הכבדים ולשוב ולהתחבר לססנות החמודות :-)

אבל שוב, איך שאתם רוצים, לי בסך הכל החטיבה חשובה מאוד (לצערי כבר ראיתי חטיבה אחת נופלת בחיים ואני יודע מה זה ...) ורק רציתי לשתף אתכם בדעה כל שהיא

אבל , אני יכול להתערב אתכם, אם יהיה פה דבר כזה יהיה לזה ביקוש אדיר.

פורסם

אומנם קשה לי לתת את דעתי מהצד של הטיסה כי אני די חדש בתחום אבל כמפקח על מגדלים בצפון כואב הלב לראות את המרחב של מדינת ישראל "נטוש" כמעט לגמרי מטייסים שמבצעים טיסות CVFR.

אני מאמין שהוספת אירועים של טיסות CVFR בתדירות גבוהה יותר יכולה להכניס טיפה חיים לרשת.

שיהיה לכולם שבוע נפלא

פורסם

שני מחזורים של IFS בקנה, מחזור 13 בסיום פרק הקפות ומתחיל בקרוב פרק טיסות מרחב מחזור 14 בתחילת דרכו.

אלון כנס ל"כוננות גוזלים".

פורסם

לדעתי מצב הCVFR בארץ השתפר בשנה האחרונה בצורה מדהימה. היום הרבה יותר טייסים וירטואלים נהנים להטיס צסנות בארץ מאשר לפני שנתיים. רואים את זה יפה מאוד גם בעיט שהפעילות בה זינקה ממשהו כמו 10-15 טיסות בחודש ל80-100 טיסות בחודש.

אני לא חושב שכשטסים 80-100 טיסות פנים ארציות בחודש (ועוד רק בעיט) אפשר להגיד שחברי החטיבה מעדיפים כבדים...

בכל מקרה הרעיון שלך, אם אני מבין אותו נכון, קיים בTFW שעושים טיסות משותפות פעם בכמה זמן

פורסם
היום הרבה יותר טייסים וירטואלים נהנים להטיס צסנות בארץ מאשר לפני שנתיים.

רק רציתי להעיר: התרגלנו לחשוב שCVFR = צסנות וזהו.

כאן מתחיל הפיספוס הגדול של VFR (או CVFR, נו טוב שיהיה :roll: ) אצל חלק מאיתנו :!:

פורסם

מצטרף להערתו של ברוכי!

למי ש"משתעמם" לטוס CVFR עם ססנה, קחו דאש7/ATR/קרנף ותבצעו תובלה בין בסיסי חיל האויר. ככה בטיסה אחת אתם מבצעים כמה לגים בכמה בסיסים, ונחשפים לנתיבים רבים.

בברכת "ראש בחוץ" 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...