yossid פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 חבר'ה, בעוד שישה ימים נפתחת אליפות אירופה בכדורגל. מה עם איזה "אירועון" לחגוג את הפתיחה? יוסי
רפאל פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 חבר'ה,בעוד שישה ימים נפתחת אליפות אירופה בכדורגל. מה עם איזה "אירועון" לחגוג את הפתיחה? יוסי מה דעתכם ? הייתי מת להשתתף אבל אני לא יודע לטוס,ויש לי את הפלייט,גו'יסטיק ומיקרופון. אין לי את התוכנות ברשת,ואני מסתבך עם המדריך הרגיל. לא ניראה לי שאני אטוס בקרוב. אני יודע שאתם לא חייבים לי כלום ויכולים להעיף אותי בבעיטה, אבל בבקשה! מישהו יכול ללמד אותי לטוס ? [אני ארשום את זה אפילו על מסמך וגרפי] אבל שאני אלמד......
hagay פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 רפאל אם אתה באיזור המרכז אולי נוכל לארגן משהו צור איתי קשר ב hagay_y@netvision.net.il רק אל תשכח לציין שזה אתה.
GILG פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 טיסה ללסיבון ערב התחרות משם יהיה connection לפארו ,פורטו,מדירה ועוד! חחחח...יהיה ענק!
Itay Zecharia פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 רעיון נפלא... נפתח כאן את המגדלים בארץ... :wink:
Ilan Cohen פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 חבר'ה,בעוד שישה ימים נפתחת אליפות אירופה בכדורגל. מה עם איזה "אירועון" לחגוג את הפתיחה? יוסי קדימה להכין pmdg לתדלק לא לשכוח תכנית טיסה וקדימה לדרך. יוסי בתור מארגן ארועים טובים אל תשכח לתת לנו את כל הפרטים הדרושים כרגיל :shock: להתראות בשדה. :onfire:
GILG פורסם יוני 6, 2004 דיווח פורסם יוני 6, 2004 אני לא חושב שPMDG יהיה מתאים לטווח! זה 5 וחצי שעות טיסה... :wink:
Almog Atar פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 אני בעד לטוס למשחק של הולנד ולחגוג שם יאללה הולנד! בואו נארגן איזה אירועון ויאללה הולנד! :wink:
GILG פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 מה הולנד?!?! :? יורו 2004 בפורטוגל...יאללה לליסבון!!!! ואז למדירה אם הגישה הכי מסוכנת בבעולם !!!!איזה כיף זה יכול להיות!
yossid פורסם יוני 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2004 שימו לב רק שהאליפות נפתחת ביום שבת,הקרוב בשעה 19:00. ד"א - המשחקים כולם ישודרו בשידור ישיר בערוץ 1. אז לאן טסים? כי "הזמן קצר והמלאכה מרובה"!!! יוסי
GILG פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 קיצר טיסה לליסבון לפי דעתי תמצא את הרעיון! זה קו די ארוך...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 הולך להיות חווית כדורגל לא מהעולם הזה.... ונעשה איזה הקפה מעל האצטדיון עם רובניסון...(מסוק)
yossid פורסם יוני 9, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2004 כידוע לכם, המשחק הפותח את האליפות יערך בין יוון לבין המארחת, פורטוגל (שבת 19:00). לכן כדאי שהטיסה הקבוצתית תהיה ביום שישי אחה"צ. טעמי טיסה לפורטוגל היא ארוכה מדי ומשעממת - וודאי כשאין פיקוח לאורך כל הדרך (כל הכיף בטיסה היא ההמראה והנחיתה, לא?). על מנת לאפשר גם לחברינו שומרי השבת להצטרף לטיסה הקבוצתית, אני מציע לטוס דווקא ליוון (קפיצה קטנה ואנחנו שם). אפשר לטוס לאתונה/כרתים/רודוס או לכל שדה אחר, כל אחד כיד הדמיון הטוב עליו (זמן טיסה ממוצע - שעתיים). אז ביום שישי הקרוב, בשעה 16:00, אנחנו ממלאים את השמיים, בתקווה שיהיה לנו פיקוח מלא כאן בארץ. יוסי
Itay Zecharia פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 הולך להיות חווית כדורגל לא מהעולם הזה.... ונעשה איזה הקפה מעל האצטדיון עם רובניסון...(מסוק) קודם כל נלמד עליו... תעזור לנו אילן? :wink:
Ilan Cohen פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 הולך להיות חווית כדורגל לא מהעולם הזה.... ונעשה איזה הקפה מעל האצטדיון עם רובניסון...(מסוק) קודם כל נלמד עליו... תעזור לנו אילן? :wink: בטח שאני אלמד אותכם רק תגידו מתי. :turn-l:
Ilan Cohen פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 כידוע לכם, המשחק הפותח את האליפות יערך בין יוון לבין המארחת, פורטוגל (שבת 19:00). לכן כדאי שהטיסה הקבוצתית תהיה ביום שישי אחה"צ. טעמי טיסה לפורטוגל היא ארוכה מדי ומשעממת - וודאי כשאין פיקוח לאורך כל הדרך (כל הכיף בטיסה היא ההמראה והנחיתה, לא?).על מנת לאפשר גם לחברינו שומרי השבת להצטרף לטיסה הקבוצתית, אני מציע לטוס דווקא ליוון (קפיצה קטנה ואנחנו שם). אפשר לטוס לאתונה/כרתים/רודוס או לכל שדה אחר, כל אחד כיד הדמיון הטוב עליו (זמן טיסה ממוצע - שעתיים). אז ביום שישי הקרוב, בשעה 16:00, אנחנו ממלאים את השמיים, בתקווה שיהיה לנו פיקוח מלא כאן בארץ. יוסי אני מקווה להספיק לחזור בזמן לארוע אחרי הטיסה עם יוסי לוי לחיפה. העיקר שהמשלחת תצא בזמן עם פיקוח לאורך כל הדרך. להתראות בשדה. :onfire: [יוסי באיזה שדה נוחתים?]
רפאל פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 רפאל אם אתה באיזור המרכז אולי נוכל לארגן משהוצור איתי קשר ב hagay_y@netvision.net.il רק אל תשכח לציין שזה אתה. אני גר בפתח-תקווה.