Waheb פורסם פברואר 16, 2009 דיווח פורסם פברואר 16, 2009 תוך כדי גלישה נתקלתי בחובב תעופה מושבע כמו רובנו כאן ובו הוא פונה לחברת מייקרוסופט שלא לסגור את חטיבת פיתוח הסימולטורים שלהם ... אני חושב שהוא צריך את עזרתנו ועזרת כל קהילת חובבי הז'אנר ואני רואה זאת הזדמנות טובה להביע את מחאתנו , כדי שגם הדורות הבאים שלנו ייהנו מסימולטור שיהיה מתאים לתקופה שלהם . הנה האתר : http://www.supportflightsim.com/
sagiv-et פורסם פברואר 17, 2009 דיווח פורסם פברואר 17, 2009 זוכרים שאמרתי בואו נעשה כזה דבר לפני חודש יפה עשה הבחור אני חתמתי תחתמו כולכם
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 17, 2009 דיווח פורסם פברואר 17, 2009 בואו נחשוב כמו גדולים. תחום הדמיית הטיסה במיקרוסופט, וכל תחומי ההדמייה שלה ביחד לא כדאיים עסקית. השיקול של מקים מיקרוסופט ביל גייטס היה אישי, אהבת משחקי המחשב והטיסה, וכן קשר עם קהילות מעבר ללקוחות העסקיים. את סטיב באלמר זה מעניין כמו השלג בסהרה, ולכן כשהתעורר צורך עסקי הוא קם וחתך בהינף יד בלי כל סנטימנטים, כמו שמנהל חברה צריך לפעול בטווח הבינוני. מה שלדעתי יקרה הוא כזה: מפתחי הסימולטורים של מיקרוסופט שפוטרו יתארגנו בחיים חדשים, חלק מהם יישאר בתחום, יתארגן ביחד ויפעלו להמשיך את המסורת. גם אם לא, יש מספיק מפתחים וטכנולוגיה, וכאשר יימצא מימון מתאים, העסק ימשיך להפתח. במקרה ואלה תחזיות אופטימיות, גם בלעדיהן יש לנו שני סימולטורים שיחזיקו עוד עשרות שנים.
ha5mvo פורסם פברואר 17, 2009 דיווח פורסם פברואר 17, 2009 opherben כתב: בואו נחשוב כמו גדולים. תחום הדמיית הטיסה במיקרוסופט, וכל תחומי ההדמייה שלה ביחד לא כדאיים עסקית. השיקול של מקים מיקרוסופט ביל גייטס היה אישי, אהבת משחקי המחשב והטיסה, וכן קשר עם קהילות מעבר ללקוחות העסקיים. את סטיב באלמר זה מעניין כמו השלג בסהרה, ולכן כשהתעורר צורך עסקי הוא קם וחתך בהינף יד בלי כל סנטימנטים, כמו שמנהל חברה צריך לפעול בטווח הבינוני.מה שלדעתי יקרה הוא כזה: מפתחי הסימולטורים של מיקרוסופט שפוטרו יתארגנו בחיים חדשים, חלק מהם יישאר בתחום, יתארגן ביחד ויפעלו להמשיך את המסורת. גם אם לא, יש מספיק מפתחים וטכנולוגיה, וכאשר יימצא מימון מתאים, העסק ימשיך להפתח. במקרה ואלה תחזיות אופטימיות, גם בלעדיהן יש לנו שני סימולטורים שיחזיקו עוד עשרות שנים. זו יכולה להיות דוקא הזדמנות לקפיצת מגרגה עבור סים הקוד הפתוח - פלייטגיר. אם לקחת את אופן אופיס כדוגמא, הרי שמוצר קוד פתוח חינמי לא נופל בהכרח באיכותו ממתחרהו המסחרי (למרות שברור שבמיקרה זה אופיו וגודלו של קהל הצרכנים שונה מהותית מזה של קהל חובבי סימולטור הטיסה). כך או אחרת, מדובר בעיכוב של ממש ובמכת מוות למפתחי צד שלישי עבור MSFS