Gal פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 תהרגו אותי תחנקו אותי אבל רק תסבירו לפני מה הרעיון בלטוס 4.5 שעות לכיוון הלא נכון? :? . לא חבל טוס לבנקוק ומשם לסינגפור. או שט=תטוס לניו יורק ואז כבר תטוס על הסינגפרו לשם(משהו חשוב אלירן זוכר מה שאמרת לאיתי בקשר לדיילת בזמן הטיסה? בסינגפור הן גם עושות מסאז' וכל מני שטויות כאלה אז בלי שטויות :!: )
Eliran-VFS1 פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 גל ידידי לא הבנת על מה אנחנו מדברים.. הטיסה הכי ארוכה כעט היא מסנגפור... לכן כשהוא אמר לי לעשות טיסה מסנגפור אז אמרתי לו דבר ראשון תחושב איך להביא אותי לשם כדי שאני יוכל לטוס 17 שעות ...
Gal פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אני הבנתי טוב מאוד אולי אתה לא ממש הבנת אותי. אוקי יכול להיות שטעיתי בקשר לניו יורק-סינגפור (כנראה בגלל הרוחות) אבל עדין הנקודה הראשנוה שהעלתי הייתה נכונה לא? שווה לטוס 4.5 שעות ללונדון כיד לחזור 11 לסינגפור ??? או לטוס אפילו לירדן או לטורקיה ומשם לסינגפור.
Or Netzer פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אלעל שברו גם שיא מהירות בקו ניויורק ת"א.. 9 שעות ו20 דקות :shock: קיבלו רוח גב חזקה... לדעתי הם יקנו 1 או 2.. למשל אם יש להם קו שהם לא ממלאים בו 777 או 747 והוא טיסה של יותר מ10 שעות אז זה לא ישתלם להם.. המטרה בכל טיסה למלא את כל המטוס.. כמו פעם שטסתי בדלתא אירלינס.. בDC10 מטוס דיי גדול.. היו סה"כ 10 נוסעים על הטיסה... אני והמשפחה שלי 4... :shock: טיסת בזבוז לחלוטין... זה היה בלילה אני ניצלתי את זה לשינה קצרה על שורת מושבים של 4 באמצע הרמתי ידיות וחרפתי.... (אחרי 18 שעות שלא ישנתי דקה והייתי רק במטוסים) קיצר הם צריכים כזה מטוס... (אני גם רוצה לעשות LA ישראל כבר!!!! בלי עצירה!!)
Itai Ganor פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 תעשה את זה עם גאלקסי או קונקרורד לא נראה לי שתיהיה בעיה. ואור טוב שלא לפני איזה 15 שנה הפיסקו דלתא לטוס איתם טסת בטח שהיית תינוק איתם
Eliran-VFS1 פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אור דבר ראשון נראה לי ש4 כיסאות זה לא ארוך מידי בשבילך? יכלת לקחת גם את ה3... סתם צוחק גל שאלו מי רוצה לטוס 18 שעות שזה מסנגפור... אז אני אמרתי אני . והדרך להגיע לסנגפור לפחות ממה שנאמר זה לטוס ללונדון ומשם יש טיסה לסנגפור ואז אפשר לעשות את הטיסה הארוכה והכיפית של 18 שעות. זה כול הספור... להשמע.
e_dor פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אלעל שברו גם שיא מהירות בקו ניויורק ת"א.. 9 שעות ו20 דקות :shock: קיבלו רוח גב חזקה...לדעתי הם יקנו 1 או 2.. למשל אם יש להם קו שהם לא ממלאים בו 777 או 747 והוא טיסה של יותר מ10 שעות אז זה לא ישתלם להם.. המטרה בכל טיסה למלא את כל המטוס.. כמו פעם שטסתי בדלתא אירלינס.. בDC10 מטוס דיי גדול.. היו סה"כ 10 נוסעים על הטיסה... אני והמשפחה שלי 4... :shock: טיסת בזבוז לחלוטין... זה היה בלילה אני ניצלתי את זה לשינה קצרה על שורת מושבים של 4 באמצע הרמתי ידיות וחרפתי.... (אחרי 18 שעות שלא ישנתי דקה והייתי רק במטוסים) קיצר הם צריכים כזה מטוס... (אני גם רוצה לעשות LA ישראל כבר!!!! בלי עצירה!!) תחשוב עסקי לשנייה וחצי ותבין את הרעיון, בדרך חזרה של אותו מטוס ספציפי המטוס היה מלא כנראה, לכן שלחו כזה גדול. באפריל 03' טסתי עם 762 (LHB) של מאלב. המטוס היה מלא לדעתי בכמות של נוסעים בערך שוות ערך ל734. (שאיתו טסתי בדרך לשם). אבל מה הרעיון היה ? שבטיסה חזרה לבירת הונגריה המהממת המטוס היה מלא ! אגב, המידע הנ"ל אושר גם ע"י איש בכיר מאלעל שמבין בדיוק בתחום הזה ....
Rubee פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 כשיהיו תמנות אמיתות נראה עד כמה הוא יפה.אני לא מסתמך על הדמיות מחשב .... !!!
Barak פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 חברים מצאתי את המסמך המיוחד שהוציאה ארה"ב לסאן ד'ור לפני כשנה כמו שסיפרתי והרי הוא לפניכם : http://dmses.dot.gov/docimages/pdf87/251061_web.pdf ברק
YochaiM פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 הסיבה היחידה שאל על לא טסים לסידני היא בגלל ששלטונות אוסטרליה לא מאפשרים לאל על לעלות מאבטחים חמושים למטוס כל עוד הם מעל שמי אוסטרליה.