asaf742 פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 שלום חבר'ה. קודם כל מה שהביא אותי לכתוב כאן את מה שאני עומד לכתוב היא היכולת המדהימה של כמה אנשים כאן לצבוע מטוסים לפלייט סימולטור- וקודם כל תודה לכם על השקעתכם בנושא ועוד בלי שגביתם אגורה אחת ((כל הכבוד )) וכולם מוזמנים להצטרף אל דברים אלה. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ולדבר השני: מה דעתכם על דברים אלו (וזה לא מופנה רק לצובעים.) '>http://www.cardatabase.net/modifiedairlinerphotos/search/photo_search.php?id=00001684 http://www.cardatabase.net/modifiedairlinerphotos/search/photo_search.php?id=00002082
Danm פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 חחחחחחחחחחחחחחח תותח אבל הדמיון שלחך מפותח יותר מדי אני לא רואה תדברים האלה אפילו בחלומות הכי פרועים שלי ואני יקדים תרופה למכה לא לאלעל לא היה אף פעם איירבאס וישראייר לא חולמת על 747 כי פשוט אין לה יכולת אגב מי שחושב שיכול להוציא ציון נמוך יותר ממני בבגרות בלשון שיצור קשר אני אלמד אותו איך להוציא 1 בבגרות ושאני אומר 1 אני מתכוון 1
asaf742 פורסם יוני 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2004 אתה צודק, גם לדעתי הוא נחמד רק שרובו טיפשי. כל המטוסים הדמיוניים. אבל חלקו גם ממש יפה כמו ה320 של אלעל. לדעתי זה שווה איזו צביעה טובה ככה לפלייט ...אורן,ירדן,דור....
hagay פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll:
Eliran-VFS1 פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 לא תאמינו...... יש לי קונקורד.. והצביעה היחידה שעובדת לי אצלו זה של אל על.. ממש מדהים.
e_dor פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 א. אני מבקש לא לשכוח מי הביא לפה את האתר הזה ב. אני לא יודע אם אהיה מסוגל אבל אם זה באמת כזה חשוב אולי אשב בקיץ ואעבוד על זה, בלי נדר.
asaf742 פורסם יוני 8, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2004 מעולה!@!@ אני עוד זוכר לך את הEBY הנפלא שצבעת...
e_dor פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 מעולה!@!@אני עוד זוכר לך את הEBY הנפלא שצבעת... לא מבטיח .... שמח שאתה זוכר לי דברים טובים ושאתה אהבת אותו :wink:
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגרת אותי כאן אחי!!!!