עבור לתוכן
Gilad Brutman

מפגש ILS פורים 2009 **בקשה נוספת, כל מי שהצביע להסתכל שוב**

Recommended Posts

פורסם

היי חברים,

הועלה רעיון לעשות מפגש ILS נוסף, כמו שהיה בחנוכה.

תחילה נבחר תאריך, ישנם שלושה ימים אפשריים:

יום שני 9.3.09

יום שלישי 10.3.09

יום רביעי 11.3.09

כל אחד שירשום איזה יום הוא מעדיף.

ובנוסף איזה מקום הוא מעדיף להיות, ILS או תמך.

פורסם

נלך על רביעי

גם בגלל שיש אירוע לפני זה וגם בגלל שבשלישי אין תנועה כמעט...

רביעי ושני הם האפשרויות עם הכי הרבה תנועה אבל בשני יש אירוע

לדעתי,חכו עם זה קצת,אין לי מושג מה מתוכנן אצלי לפורים ואני בטוח שרוב החבר'ה עוד לא יודעים מה איתם בפורים

פורסם

אני אומר בואו נעשה מפגר שונה לשם שינוי, מפגש בתמך המערבי של ב"ג, לא יודע הרבה יותר נחמד לראות משמה מטוסים, וגם הקירבה לטרמינל, ולתחנת רכבת ואין צורך לקחת ולהיסתבך עם אוטובוסים,

מה דעתכם?

פורסם
לדעתי,חכו עם זה קצת,אין לי מושג מה מתוכנן אצלי לפורים ואני בטוח שרוב החבר'ה עוד לא יודעים מה איתם בפורים

אני מבין, בגלל זה פרסמתי עכשיו בשביל שתוכלו לשריין את התאריך.

אני אומר בואו נעשה מפגר שונה לשם שינוי, מפגש בתמך המערבי של ב"ג, לא יודע הרבה יותר נחמד לראות משמה מטוסים, וגם הקירבה לטרמינל, ולתחנת רכבת ואין צורך לקחת ולהיסתבך עם אוטובוסים,

מה דעתכם?

אני אקח את זה לתשומת ליבי, נראה מה הרוב מעדיפים.

פורסם

מקווה הפעם להגיע.. (ושלא תפרוץ מלחמה יום לפני המפגש כמו בחנוכה ;) )

מתאים לי כל יום בפורים.

מגיע ברכבת אז לפי מה שאתם אומרים תמך יותר קרוב אז אני בעד תמך.

פורסם

יותר נחמד ללכת לתמך ... יותר מסודר שם וקרוב לטרמינל ..

וזיו ... אם זה יסתדר שנלך בשלישי תוכל לתפוס איתי טרמפ :D

פורסם
תיראו גם אם יותר נחמד ללכת לתמך, תחשבו על זה שיכול להיות שינחתו על 30...

נחיתות 30 בתמך לא נותן כלום וגפ ב ILS אין מה לדבר בכלל .. המטוס נוחת באזור ה יאנקיי שמהתמך אין סיכוי שתראה משהו ... והוא מפנה בזולו במקרה הכי גרוע ..

הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי

פורסם

נחיתות 30 בתמך לא נותן כלום וגפ ב ILS אין מה לדבר בכלל .. המטוס נוחת באזור ה יאנקיי שמהתמך אין סיכוי שתראה משהו ... והוא מפנה בזולו במקרה הכי גרוע ..

הכי טוב זה לקבוע איפה נפגשים בהסתמך על נתוני ה ATIS , ואז אם משתנה משהו יהיה אפשר להתנייד ממקום כזה לאחר .. בתקופה האחרונה רוב הנחיתות הם על 12 .. אבל הכל נתון לשינוי

אז זהו שאני יודע את מה שכתבת, פשוט רציתי להגיד שלא תקבעו כמה זמן לפני איפה להיפגש..

פורסם
אני אשמח לתמך ואני מעדיף ביום שני או שלישי כי רביעי אחי צריך את המצלמה :x

בר כמו פעם שעברה תביא סקאנר! סתם חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בר איזה מנחוס פתחו עליך :lol:

פורסם

בעייתי מאוד. אני, ואני בטוח שעוד הרבה אחרים, מתכוונים להגיע ברכבת. אם נקבע שנפגש בתמך אני ירד בנתב"ג ואם פתאום יתברר שנפגשים בILS נצטרך ליסוע עם 3 החלפות אוטובוסים (לא חוויה נעימה בכלל...)

מה גם שאני לא מכיר את המקום כ"כ טוב, אז אישית אני מעדיף שנקבע מקום ושעה ושלא יהיו תזוזות של הרגע האחרון.

פורסם

למה שלוש ????????

פשוט תרד בתחנת ת"א מרכז ותשלם חמש שקל לאוטובוס שיוצא מהרחוב מול התחנה לבערך מאתיים מטר הליכה מהILS .

אבל חיבים לדעת איפה נפגשים ליפני שבוחרים רכבת ...

פורסם

חבר'ה המטרה הכללית של המפגש זה לא לראות מטוסים אלה להיפגש, גם אם יהיה נחיתות על 30 אתם תראו והמראות על שני המסלולים אתם תראו ככה שאין מה לדאוג,

המטרה היא להיפגש, ככה שזה לא משנה איפה..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...