Nevo Dar-Perl פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 כמה אפשרויות בקשר ליעדים שאתם מעדיפים לטוס אליהם... היעדים יכולים להיות לכל יעד בכל יבשת בעולם... הערים בסוגריים הם יעדי אל על... הטיסות הם כמובן מישראל... אם אתם טסים למזרח התיכון כמו לקפריסין או אפילו לאילת יש לצרף תגובה... תודה ומקווה שהסקר יהיה מעניין...
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2004 למה ? כתבתי: אירופה (כל היעדים) שבהם כלולים איסטנבול וכל מה שאמרת... בהודעה שלי כתבתי אילת וקפריסין... לשים לב :wink:
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 7, 2004 דיווח פורסם יוני 7, 2004 - מזרח אירופה + המזרח התיכון ... רחוק מזה עוד לא הגעתי ... וכנראה שלא אגיע בקרוב. מדובר בטיסות של מקסימום 3 שעות ... לא יכול להרשות לעצמי יותר :roll:
Oren Geva פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אני אוהב לטוס לכל מקום! אבל בגלל מגבלות הזמן הפנוי אני לא טס הרבה טיסות ארוכות. לכן היעדים המועדפים עלי הם אילת, חיפה, ראש פינה, לרנקה, איסטנבול, יוון, איטליה ואירופה הקרובה.
Barak פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 זה לא פייר.. המזרח הרחוק זה גם יעדים מאוד ארוכים וגם ללא ספק התוכניות טיסה הכי קשות ומסובכות. בנוסף אין שם כמעט פיקוח, והמטוסים שטסים לשם זה הרוב 777 ופה ושם 742. בקיצור לא שווה !