yuvalshtark פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 קודם כל אני רוצה להגיד מזל טוב לחטיבה על הלוגו החדש דבר שני יש לי שאלה: הלוגו החדש צריך להיות גם באתר הרשמי של ואטיל או רק בפורום? בגלל שאין אותו עכשיו באתר תודה מראש
yuvalshtark פורסם פברואר 25, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 25, 2009 מזל טוב מי הכין את הלוגו? אבי מרקוביץ'
4x-amr פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 מזל טוב, בחירה מצוינת! כל הכבוד ליוצרים. :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:
Shachar Hzkelevich פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תמחק עוגיות... (ד"א לא אמרתי לך לא להדליק את המחשב?!?! :x )
David Bendavid פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תמחק עוגיות... (ד"א לא אמרתי לך לא להדליק את המחשב?!?! :x ) עמית... לא מקשיב לאבא? :roll: לנושא - לוגו נחמד מאוד ומשרת את הצרכים. כל הכבוד! עמיתוש-תמחק מטמון.
Amit Doron פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 תמחק עוגיות... (ד"א לא אמרתי לך לא להדליק את המחשב?!?! :x ) לא אמרתי לך לא להדליק את המחשב?
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 הלוגו החדש צריך להיות גם באתר הרשמי של ואטיל או רק בפורום? אכן כן, רן בן שמואל אמור לסים אותו בזמן הקרוב. אני אשמח לקבל פידבקים על הלוגו של הפורום ועל הלוגו החדש של האתר הראשי שיופיע בהמשך.
Michael R פורסם פברואר 25, 2009 דיווח פורסם פברואר 25, 2009 הלוגו החדש צריך להיות גם באתר הרשמי של ואטיל או רק בפורום? אכן כן, רן בן שמואל אמור לסים אותו בזמן הקרוב. אני אשמח לקבל פידבקים על הלוגו של הפורום ועל הלוגו החדש של האתר הראשי שיופיע בהמשך. אחלה לוגו, רק דבר אחד קטן: לדעתי צריך להחליף את הצבע של "Virtual is the new reality" לדעתי זה קצת לא ברור כי האותיות לדעתי די "נבלעות" בצבע של הרקע :wink:
danb2000 פורסם פברואר 27, 2009 דיווח פורסם פברואר 27, 2009 הסיסמה אכן בלתי קריאה בעליל. צריך לפתור את זה. בנוסף, הטיפוגרפיה לא ממורכזת ונראית "לחוצה" לפינה הימנית למעלה. זה לא חייב להיות ממורכז בדיוק פרמטרי אבל כן צריכה להיות תחושה של שיווי משקל. וכן, למי שתוהה, יש חוקים בעיצוב גרפי ובמיוחד בעיצוב לוגו - זה לא (רק) עיניין של טעם אישי. נכון שפה זה פורום תעופה ולא פורום עיצוב אבל בכ"ז - אם כבר עושים משהו חדש אז לפחות לעשות את זה טוב. ולמרות כל הנ"ל, ברכות לחטיבה על הלוגו החדש וברכות למעצב על זכיתו