ramimz פורסם פברואר 27, 2009 דיווח פורסם פברואר 27, 2009 חברים, אני צריך את עזרתכם. באילו אתרים ניתן לעקוב אחרי טיסה ספציפית בארה"ב, אבל ברמת רישום מטוס, ולא ע"פ מס' טיסה. תודה מראש.
ramimz פורסם פברואר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2009 71 כניסות, ולאף אחד אין תשובה ? אני ממש מופתע :shock: חשבתי שתוך שניה אקבל תשובה, אבל כנראה שהמידע הזה לא הכי נפוץ.
maor פורסם פברואר 27, 2009 דיווח פורסם פברואר 27, 2009 יש לך את האתר FLIGHTAWARE.COM אבל הוא מציג לך את המספר טיסה לא רישום
ramimz פורסם פברואר 27, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2009 ידוע מאור. יש עוד המון כאלה, אבל זאת ממש בעיה למצוא אחד עם חיפוש ע"פ רישום.
David Bendavid פורסם פברואר 27, 2009 דיווח פורסם פברואר 27, 2009 אם כבר הועלה הנושא, יש אתר שאפשר לעקוב דרכו אחרי טיסות אל על ?
אורח פורסם פברואר 27, 2009 דיווח פורסם פברואר 27, 2009 בFlightAware אפשר לעקוב ברישום אחרי טיסות פרטיות
Liav Nefesh פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 יש מספר תוכנות לIPHONE או ל IPOD Touch אם יש לך...
AaronDagan פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 אז זהו, שאני מחפש טיסה מסחרית של SW. תחפש בגוגל את תוכנת AIRNAV, רכוש את רשיון ההפעלה, תתקין ותגלה עולם חדש.
ramimz פורסם מרץ 3, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אז זהו, שאני מחפש טיסה מסחרית של SW. תחפש בגוגל את תוכנת AIRNAV, רכוש את רשיון ההפעלה, תתקין ותגלה עולם חדש. היי אהרון. תוכנה מעולה, אבל לא יקר מעט לשלם 60$ ל-6 חודשים ? זה 10$ לכל חודש. קצת יקר עבורי הייתי אומר. תודה רבה בכל אופן.
AaronDagan פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אז זהו, שאני מחפש טיסה מסחרית של SW. תחפש בגוגל את תוכנת AIRNAV, רכוש את רשיון ההפעלה, תתקין ותגלה עולם חדש. היי אהרון. תוכנה מעולה, אבל לא יקר מעט לשלם 60$ ל-6 חודשים ? זה 10$ לכל חודש. קצת יקר עבורי הייתי אומר. תודה רבה בכל אופן. כמו תמיד, חישוב של "עלות לעומת תועלת".........
ramimz פורסם מרץ 3, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אמת. אבל הם בין החברות הבודדות שדורשות תשלום על תוכנה לזמן מוגבל. בדר"כ רוכשים תוכנה, אז היא שלך לתמיד, לפעמים כולל עידכונים, ופעמים לא. כאן התוכנה לא שווה שקל בלי תשלום שוטף עבור השימוש. אם זה היה תשלום חד פעמי, אז הגיוני, וגם פאייר. (עבורי בכל אופן) בגדול אם אתה מסתכל על זה, זה עלות של 10$ לחודש, לעידכונים שוטפים. כי התוכנה הזאת לא שווה כלום ללא החיבור אליהם.
אורח פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אמת.אבל הם בין החברות הבודדות שדורשות תשלום על תוכנה לזמן מוגבל. בדר"כ רוכשים תוכנה, אז היא שלך לתמיד, לפעמים כולל עידכונים, ופעמים לא. כאן התוכנה לא שווה שקל בלי תשלום שוטף עבור השימוש. אם זה היה תשלום חד פעמי, אז הגיוני, וגם פאייר. (עבורי בכל אופן) בגדול אם אתה מסתכל על זה, זה עלות של 10$ לחודש, לעידכונים שוטפים. כי התוכנה הזאת לא שווה כלום ללא החיבור אליהם. לדעתי התשלום הוא פחות על התוכנה, יותר על שירות העברת המידע.