עבור לתוכן
E.Z

היום בשעה 22:00- יום שלישי

Recommended Posts

פורסם
היי,

ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת".

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421

תכנסו ל - "זה שוב קרה לי" צלע מתה. (פורום תפוז - תעופה קלה)

בממוצע זה לוקח להם 3 או 4 הודעות מתחילת הדיון עד אשר יתחילו לרדת אחד עם השני. כך שמבחינתי, אין סיכוי ללמוד משהו מהשרשור ההוא.

פורסם
היי,

ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת".

בממוצע זה לוקח להם 3 או 4 הודעות מתחילת הדיון עד אשר יתחילו לרדת אחד עם השני. כך שמבחינתי, אין סיכוי ללמוד משהו מהשרשור ההוא.

דווקא עכשיו אני רואה לקח להם טיפה יותר זמן הם משתפרים.

פעם יזמתי שם וויכוח על נושא הסימולטורים זה לא ירד מהדף הראשי 3 ימים

פורסם
היי,

יש מה ללמוד ...שאף אחד מהם אין לו צל של מושג לגבי צלע מתה או מה שלא יהיה שמה ואף אחד גם לא מצליח לשכנע (כהרגלם בקודש) את השני ולהביא סימוכין לכך.

וגם כל הברדאק הזה הם עוברים מעל הבית של מיקי :shock:

פלא שעוד אף אחד מהם לא הגיע למיקי הביתה לקפה :wink:

מעניין אם תהיה תשובה מלומדת לנושא זה.

רן.

פורסם
אני חושב שהם צריכים לבדוק אצלינו מה זה צלע מתה כדי שידעו,

ובכלל כדאי להם לפני כל טיסה שהם מבצעים לשאול כאן פרטים. :lol: :wink: 8)

כל שני וחמישי איזה פוץ מעלה שם שאלה בסגנון " של מה הזווית הרצויה של נטיית הוונטיל של הגלגל אף?" 15 אנשים שאין להם מושג עונים עליו והאיש ה -16 מכניס השמצה ואז כולם מתחילים שם לרדת על כולם. ואם נכנס מישהו שהגיל שלו פחות מ- 38 ואין לו PPL אם הוא יגיד משהו גם אם זה הכי נכון בעולם הם ייקטלו אותו.

התסכול שם אוכל אותם בטירוף כל הגבלה שמנהל התעופה מוציא גורם לבכות ולהתלונן שם על אותם דברים ושימו לב שזה חוזר בלופ.

אם אתם רוצים מידע תעופתי טכני ומיקצועי חבל לכם לכו לחפש אותו במקומות אחרים ולא שם כי אחרת תצאו יותר מבולבלים ממה שנכנסתם. תתחילו מהספרות המקצועית ותמשיכו הלאה משם למקומות אחרים באינטרנט אפילו מרכז ההדרכה ב- FS יעיל יותר מפורום תעופה קלה.

פורסם

אכן כן קפה יש אצלי תמיד וכולם מוזמנים

רק בלי מטוסים אמיתיים בתוך הבית :wink: אישתי לא כל כך אוהבת את הרעיון

אלירן לגבי הרכב הוא כבר ביקר אצל הרופא ועד כמה ימים הוא יהיה כמו חדש

פורסם

הפורום שם באמת ברמה נמוכה מלבד כמה אנשים שמחזיקים באמת את הפורום ...

רק אמרתי שלום, שאני חדש ופרטים על עצמי.

ושהייתי שמח לטוס שם עם אנשים ולצלם וישר הם התחיל להתגרות כאילו לפחות הכרחתי מישהו להטיס אותי ...

עם כאלה אנשים אני מעדיף לטוס על הקורקינט שלי ! 8)

פורסם
אם אתם רוצים מידע תעופתי טכני ומיקצועי חבל לכם לכו לחפש אותו במקומות אחרים ולא שם כי אחרת תצאו יותר מבולבלים ממה שנכנסתם. תתחילו מהספרות המקצועית ותמשיכו הלאה משם למקומות אחרים באינטרנט אפילו מרכז ההדרכה ב- FS יעיל יותר מפורום תעופה קלה

אלעד!

איך אתה מעז לשים את מרכז ההדרכה של FS באותה שורה עם פורום תעופה קלה! תתבייש לך!

מרכז ההדרכה של FS (זה שנמצא בגירסת הקומודור) יותר יעיל ממה שפורום תעופה קלה אי פעם עתיד להיות. :P:D :wink:

פורסם

הדבר היחידי שממש טוב שם זה שני טייסי אירליינרים בחול שנותנים מידי פעם הסברים המתוך הקוקפיט שלהם.

אבל הסיבה האמיתית לביקור שלי שם, זה לסיפורים של יזהר נוי, כל פעם הוא מצליח להשאיר אותי עם פה פתוח ואכול מקנאה.

חותמזה, מצחיק אותי לקרא כל פעם מחדש איך הם יורדים אחד על השני בלי סוף.

לפי דעתי הם צריכים לשנות את שם הפורום לפורום סרקסטיות קלה :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...