E.Z פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 CTR אל תוך הלילה הפעם התנצלות מראש אני לא יוכל לתת השגחות כולם מוזמנים...
Itay Zecharia פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 נשמח להעניק לכולכם פיקוח מלא של כל המגדלים בארץ... כולם מוזמנים :wink:
Avi Dudai פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 היי, ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421 תכנסו ל - "זה שוב קרה לי" צלע מתה. (פורום תפוז - תעופה קלה)
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 היי, ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421 תכנסו ל - "זה שוב קרה לי" צלע מתה. (פורום תפוז - תעופה קלה) בממוצע זה לוקח להם 3 או 4 הודעות מתחילת הדיון עד אשר יתחילו לרדת אחד עם השני. כך שמבחינתי, אין סיכוי ללמוד משהו מהשרשור ההוא.
E.Z פורסם יוני 8, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2004 היי, ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421 תכנסו ל - "זה שוב קרה לי" צלע מתה. (פורום תפוז - תעופה קלה) בממוצע זה לוקח להם 3 או 4 הודעות מתחילת הדיון עד אשר יתחילו לרדת אחד עם השני. כך שמבחינתי, אין סיכוי ללמוד משהו מהשרשור ההוא. דווקא עכשיו אני רואה לקח להם טיפה יותר זמן הם משתפרים. פעם יזמתי שם וויכוח על נושא הסימולטורים זה לא ירד מהדף הראשי 3 ימים
אורח פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 היי, ועד הלילה תנסו לסיים את הויכוח באתר במצורף. אני מודה יצאתי מבולבל - ובאמת הרי מדובר בטייסים "על באמת". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=421 תכנסו ל - "זה שוב קרה לי" צלע מתה. (פורום תפוז - תעופה קלה) בממוצע זה לוקח להם 3 או 4 הודעות מתחילת הדיון עד אשר יתחילו לרדת אחד עם השני. כך שמבחינתי, אין סיכוי ללמוד משהו מהשרשור ההוא. יש מה ללמוד ...שאף אחד מהם אין לו צל של מושג לגבי צלע מתה או מה שלא יהיה שמה ואף אחד גם לא מצליח לשכנע (כהרגלם בקודש) את השני ולהביא סימוכין לכך. וגם כל הברדאק הזה הם עוברים מעל הבית של מיקי :shock: פלא שעוד אף אחד מהם לא הגיע למיקי הביתה לקפה :wink: מעניין אם תהיה תשובה מלומדת לנושא זה. רן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 מהפגישה שלי עם מיקי לפני כול הפגישה הארוכה באירוע עם כול החבר'ה הבנתי שמיקי דיי נהנה לגור קרוב להרצליה. ומיקי? מה קורה עם הרכב ?
hagay פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אני חושב שהם צריכים לבדוק אצלינו מה זה צלע מתה כדי שידעו, ובכלל כדאי להם לפני כל טיסה שהם מבצעים לשאול כאן פרטים. :wink:
E.Z פורסם יוני 8, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2004 אני חושב שהם צריכים לבדוק אצלינו מה זה צלע מתה כדי שידעו, ובכלל כדאי להם לפני כל טיסה שהם מבצעים לשאול כאן פרטים. :wink: כל שני וחמישי איזה פוץ מעלה שם שאלה בסגנון " של מה הזווית הרצויה של נטיית הוונטיל של הגלגל אף?" 15 אנשים שאין להם מושג עונים עליו והאיש ה -16 מכניס השמצה ואז כולם מתחילים שם לרדת על כולם. ואם נכנס מישהו שהגיל שלו פחות מ- 38 ואין לו PPL אם הוא יגיד משהו גם אם זה הכי נכון בעולם הם ייקטלו אותו. התסכול שם אוכל אותם בטירוף כל הגבלה שמנהל התעופה מוציא גורם לבכות ולהתלונן שם על אותם דברים ושימו לב שזה חוזר בלופ. אם אתם רוצים מידע תעופתי טכני ומיקצועי חבל לכם לכו לחפש אותו במקומות אחרים ולא שם כי אחרת תצאו יותר מבולבלים ממה שנכנסתם. תתחילו מהספרות המקצועית ותמשיכו הלאה משם למקומות אחרים באינטרנט אפילו מרכז ההדרכה ב- FS יעיל יותר מפורום תעופה קלה.
mickey lip פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אכן כן קפה יש אצלי תמיד וכולם מוזמנים רק בלי מטוסים אמיתיים בתוך הבית :wink: אישתי לא כל כך אוהבת את הרעיון אלירן לגבי הרכב הוא כבר ביקר אצל הרופא ועד כמה ימים הוא יהיה כמו חדש
e_dor פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 הפורום שם באמת ברמה נמוכה מלבד כמה אנשים שמחזיקים באמת את הפורום ... רק אמרתי שלום, שאני חדש ופרטים על עצמי. ושהייתי שמח לטוס שם עם אנשים ולצלם וישר הם התחיל להתגרות כאילו לפחות הכרחתי מישהו להטיס אותי ... עם כאלה אנשים אני מעדיף לטוס על הקורקינט שלי !
Kobi David פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 אם אתם רוצים מידע תעופתי טכני ומיקצועי חבל לכם לכו לחפש אותו במקומות אחרים ולא שם כי אחרת תצאו יותר מבולבלים ממה שנכנסתם. תתחילו מהספרות המקצועית ותמשיכו הלאה משם למקומות אחרים באינטרנט אפילו מרכז ההדרכה ב- FS יעיל יותר מפורום תעופה קלה אלעד! איך אתה מעז לשים את מרכז ההדרכה של FS באותה שורה עם פורום תעופה קלה! תתבייש לך! מרכז ההדרכה של FS (זה שנמצא בגירסת הקומודור) יותר יעיל ממה שפורום תעופה קלה אי פעם עתיד להיות. :wink:
Oren Geva פורסם יוני 8, 2004 דיווח פורסם יוני 8, 2004 איתי הם לא התעסקו אף פעם, ויצא לי לכתוב שם כמה פעמים. אבל זה פורום שנטשתי מזמן - פשוט אי אפשר לסבול את הרמה של ההודעות האלה.
אורח פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 הדבר היחידי שממש טוב שם זה שני טייסי אירליינרים בחול שנותנים מידי פעם הסברים המתוך הקוקפיט שלהם. אבל הסיבה האמיתית לביקור שלי שם, זה לסיפורים של יזהר נוי, כל פעם הוא מצליח להשאיר אותי עם פה פתוח ואכול מקנאה. חותמזה, מצחיק אותי לקרא כל פעם מחדש איך הם יורדים אחד על השני בלי סוף. לפי דעתי הם צריכים לשנות את שם הפורום לפורום סרקסטיות קלה :wink: