אורח פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 אם לא יהיו בלת"מים מגדל ב"ג בראשות מר ליפ ואנוכי על ת"א נעלה לעשות שמח. כולם מוזמנים.
danb2000 פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 פינקלס שים לב. ELY076 צפוי אצלך לנחיתה ב-21:56 מקומי. אשתי על הטיסה הזאת!!!! אני כבר שמונה ימים "חד הורי" ועומד לאבד גם את שפיותי וגם את כל השערות על הראש. דיר באלאק - בלי הולדים בלי עיקובים, הוא קורא - אתה מנחית אותו וישר אודרוב לגייט. אחרת אני מתאשפז אצלכם מחר בסגורה (ולא מהסיבות הנכונות :wink: ). מאחל לכם שיהיה אקשן והנאה לפחות כמו אתמול....
אורח פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 פינקלס שים לב.ELY076 צפוי אצלך לנחיתה ב-21:56 מקומי. אשתי על הטיסה הזאת!!!! אני כבר שמונה ימים "חד הורי" ועומד לאבד גם את שפיותי וגם את כל השערות על הראש. דיר באלאק - בלי הולדים בלי עיקובים, הוא קורא - אתה מנחית אותו וישר אודרוב לגייט. אחרת אני מתאשפז אצלכם מחר בסגורה (ולא מהסיבות הנכונות :wink: ). מאחל לכם שיהיה אקשן והנאה לפחות כמו אתמול.... בתור חד הורי ראיתי אותך יותר ב VATSIM מאשר כשאשתך היתה איתך :roll: ניראה לי שאני מאבד בכוונה את תוכנית הטיסה :evilbat:
danb2000 פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 פינקלס שים לב.ELY076 צפוי אצלך לנחיתה ב-21:56 מקומי. אשתי על הטיסה הזאת!!!! אני כבר שמונה ימים "חד הורי" ועומד לאבד גם את שפיותי וגם את כל השערות על הראש. דיר באלאק - בלי הולדים בלי עיקובים, הוא קורא - אתה מנחית אותו וישר אודרוב לגייט. אחרת אני מתאשפז אצלכם מחר בסגורה (ולא מהסיבות הנכונות :wink: ). מאחל לכם שיהיה אקשן והנאה לפחות כמו אתמול.... בתור חד הורי ראיתי אותך יותר ב VATSIM מאשר כשאשתך היתה איתך :roll: ניראה לי שאני מאבד בכוונה את תוכנית הטיסה :evilbat: יש בזה משהו...... :oops:
Gilad Brutman פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 אם לא יהיו בלת"מים מגדל ב"ג בראשות מר ליפ ואנוכי על ת"אנעלה לעשות שמח. כולם מוזמנים. נקווה שתוכל להשגיח על הרצליה.
Zeev Bucki פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 אמש היה לילה רטוב וסוער בבן גוריון:הגעתי וביצעתי TOUCH AND GO במסלול 26 מספר פעמים כאשר כמעט עד למינימה לא ראיתי מסלול.אפילו ה"מלכה" הכבדה התנדנדה מהרוחות העזות והייתי צריך לעבוד עם הדוושות על מנת לייצב אותה בציר מסלול לכיוון הנחיתה.היה ממש תענוג הדיילת בקשה שנחזור גם הערב אז להתראות לכולם בואו בהמוניכם. בוקי זאב:4X-MJB
bar levy פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 היה מדהים ניצלתי אותם מהתחלה עד הסוף קרעתי את הארץ מצפון לדרום, אני הייתי ELY459 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
David Bendavid פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 היה מעולה! ממש כיף, חבל שבנגיעה נתקע הסים =\\
Baruch Spiegel פורסם מרץ 1, 2009 דיווח פורסם מרץ 1, 2009 צוות צוות, שימו לב לזה: בהקפה אחת החלפתי 3 תדרים.. כמעט שכחתי בד"ח עם הרוח :shock: . נושא בד"ח עם הרוח הוטמע כמו שצריך במחזור הנוכחי - וטוב שכך. רואים תוצאות. כל הכבוד!
Or Netzer פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 גם אני עליתי עם קצת 9040 וWD40 להסרת חלודה ניתן היה לשמוע את זה . גם התאפקתי לא להגיד עבור בסוף משפט :wink: