Or Netzer פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 יום שישי 6.3.09 בחינה מעשית שד"ת הרצליה שעה 1700 מקומי תגיעו בהמוניכם (ובחייאת תהיו קצת יותר יצירתיים מהקפות!). בהצלחה לקראבלט
mickey lip פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בהצלחה. רק ציון עובר בהצלחה יתקבל על שולחני דיר באלק לעשות לי בושות .....
uvdude פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בהצלחה ילד! אני לא אוכל להגיע (אגב, שכחת כנראה איפה אני נמצא כרגע שאתה מתקשר אליי ומצפה שאני אענה)...
אורח פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בהצלחה ילד!אני לא אוכל להגיע (אגב, שכחת כנראה איפה אני נמצא כרגע שאתה מתקשר אליי ומצפה שאני אענה)... חלאס עם הבחורות והבירות, תשקיע בלימודים :!:
Adam Waiser פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 קרבל בהצלחה (תפיל אותם אחד אחד בדרך לגישה ולתל אביב) אני מאד אשתדל להגיע לרחף לך קצת במרחב ולעשות לך חמרמורת SEE U
Izik Bakshi פורסם מרץ 2, 2009 דיווח פורסם מרץ 2, 2009 בהצלחה ילד!אני לא אוכל להגיע (אגב, שכחת כנראה איפה אני נמצא כרגע שאתה מתקשר אליי ומצפה שאני אענה)... בית הסטודנט קומה מינוס 1
uvdude פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 בהצלחה ילד!אני לא אוכל להגיע (אגב, שכחת כנראה איפה אני נמצא כרגע שאתה מתקשר אליי ומצפה שאני אענה)... בית הסטודנט קומה מינוס 1 בשבוע רגיל זה נכון. השבוע אני בשבירת שגרה (רמז: אני קצת רחוק מהארץ...)
Adam Waiser פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 איפה מחזור 12 ?? שיבוא לעשות קצת רעש .. בוא נראה... אחד בקורס טייס... אחד בלימודים... אחד בהכנות לקראת קורס IFR 20 התאדו עוד לפני סולו ניווט זה משאיר בערך אותי ואותך אם לא יהיו יותר מדי שיעורי בית אני מקווה לעלות עם המסוק לחרוש את האיזורי אימון ואולי קצת הקפות מה איתך אתה בא עם ה767? אומרים שיש סיכוי שהוא מצליח לעצור לפני המסילת רכבת אבל לא בדקתי את זה בעצמי :mrgreen:
Waheb פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 איפה מחזור 12 ?? שיבוא לעשות קצת רעש .. בוא נראה... אחד בקורס טייס... אחד בלימודים... אחד בהכנות לקראת קורס IFR 20 התאדו עוד לפני סולו ניווט זה משאיר בערך אותי ואותך אם לא יהיו יותר מדי שיעורי בית אני מקווה לעלות עם המסוק לחרוש את האיזורי אימון ואולי קצת הקפות מה איתך אתה בא עם ה767? אומרים שיש סיכוי שהוא מצליח לעצור לפני המסילת רכבת אבל לא בדקתי את זה בעצמי :mrgreen: אתה רוצה שאני ארים את כל ההאנגרים והססנות עם הדף מנועי ה RR ? חחחחחח ואז לא יהיה על מי לפקח :mrgreen:
Idan Traub פורסם מרץ 3, 2009 דיווח פורסם מרץ 3, 2009 אני דווקא בכיון של איזה תרגול בז נמוך מעל המגדל וגילגול .
Or Netzer פורסם מרץ 4, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 4, 2009 לכל המתגלגלים היעפים והבזים למיניהם לטוס ע"פ מגבלות השדה , סוג מטוס , אורך מסלול , גודל מרחב אווירי. בלישטויות טיסה ע"פ נהלים. נכנסות יוצאות אזורי אימון מקיפים ומסוקים.
Or Netzer פורסם מרץ 6, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2009 חבר'ס תעלו לטוס! קדימה! השמיים ריקים! זה סתם יגרור בחינה נוספת!
Asaf Brietbard פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 תוצאות בהמשך , אה? .... כל מי שטס הערב יודע מראש את התוצאה. קרבל, פקח כריש. סחטיין עליך עבודה מצויינת, כל הכבוד.
E.Z פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 ואין כמו תזמון מושלם בדיוק שנצר אומר להרביץ חירום - אביב מתנתק...לפחות אנחנו יודעים שהבוחן בסדר.. אחלה של עבודה כל הכבוד !
Asaf Brietbard פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 ואין כמו תזמון מושלם בדיוק שנצר אומר להרביץ חירום - אביב מתנתק...לפחות אנחנו יודעים שהבוחן בסדר.. אחלה של עבודה כל הכבוד ! גם אתה זיירמן - עבודה יפה. :mrgreen:
Or Netzer פורסם מרץ 7, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2009 ואין כמו תזמון מושלם בדיוק שנצר אומר להרביץ חירום - אביב מתנתק...לפחות אנחנו יודעים שהבוחן בסדר.. אחלה של עבודה כל הכבוד ! גם אתה זיירמן - עבודה יפה. :mrgreen: אפשר להתווכח על זה ^^ כן אחלה תזמון זה היה.. שמע קאט מנוע והתנתק :mrgreen: אבל אחר כך החזרנו לו וגם הבוחן לא ממש בסדר כשהוא צועק על CAU "האם קיבלת אותי.. עבור"
Baruch Spiegel פורסם מרץ 8, 2009 דיווח פורסם מרץ 8, 2009 מזל טוב קרבלון. כמו יהושע בן נון כובש את כל המגדלים והמבצרים בארץ הקודש. סחטיין.