bar levy פורסם מרץ 8, 2009 דיווח פורסם מרץ 8, 2009 אללה אני בא עם שחר תחנת רכבת להבים - אחד הדבריםם !! איזה כיף סופסוף נראה את קרבובלבלל עוד פעם אתה?!!? סתאאאאאאאאאאאאם יאלה מחכה לראות אותך :mrgreen:
Zemer Itshak פורסם מרץ 8, 2009 דיווח פורסם מרץ 8, 2009 אללה אני בא עם שחר תחנת רכבת להבים - אחד הדבריםם !! איזה כיף סופסוף נראה את קרבובלבלל להבים-רהט....<<<
lior oren פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש?
Avshalom פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש? מצטרף לבקשה.. הבעיה היחידה שלי זה בתוך ב"ג עצמו, אני בונה על השילוט שיכוון אותי לשם.. אם יש לשם שילוט
David Bendavid פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש? מצטרף לבקשה.. הבעיה היחידה שלי זה בתוך ב"ג עצמו, אני בונה על השילוט שיכוון אותי לשם.. אם יש לשם שילוט לא נראה לי שיש לשם שילוט. אני כעיקרון גם לא יודע איך להגיע לשם. אפשר לקבוע כולם בכניסה לטרמינל ב10 ככה ואז ללכת כולם ביחד.
Avshalom פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש? מצטרף לבקשה.. הבעיה היחידה שלי זה בתוך ב"ג עצמו, אני בונה על השילוט שיכוון אותי לשם.. אם יש לשם שילוט לא נראה לי שיש לשם שילוט. אני כעיקרון גם לא יודע איך להגיע לשם. אפשר לקבוע כולם בכניסה לטרמינל ב10 ככה ואז ללכת כולם ביחד. אני מגיע ברכב כנראה..
David Bendavid פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 יש לך אפשרות להגיע באיזור 10 לכניסה הראשית של הטרמינל עצמו ?
Ofir Lavi פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 נקודת המפגש היא בער 24 שלטיסות יוצאות קומה 3 .נכון?! עכשיו כשאתם יורדים מהרכבת בנתב"ג תעלו המעלית או במדרגות לקומה 3 ומשם לכו לפי הוראות של החברה פה לכו לשער הכי מערבי! (24) ושם מין הסתם תראו את כולם אם תגיעו עד 10 אם אתם לא בטוחים כנסו לפה http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/ כנסו למפות התמצאות והכוונה ושם במרכז התמונה לחצו על נתב"ג ואז תיראו הכל או לפירוט טוב יותר תלחצו על טרמינל שלוש ותבינו טוב יותר
Shireto Shahar פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש? מצטרף לבקשה.. הבעיה היחידה שלי זה בתוך ב"ג עצמו, אני בונה על השילוט שיכוון אותי לשם.. אם יש לשם שילוט לא נראה לי שיש לשם שילוט. אני כעיקרון גם לא יודע איך להגיע לשם. אפשר לקבוע כולם בכניסה לטרמינל ב10 ככה ואז ללכת כולם ביחד. אני מגיע ברכב כנראה.. תנסה למצוא שילוט לשער תמר בב"ג שנמצא ליד הרחבת תפעול מערבית (WH), ליד השער יש חניות תגיע לשם תרים טלפון 0522346746
Almog Atar פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 מישהו(ברוטמן)יכול להסביר לי איך להגיע מתחנת הרכבת ב"ש לתמך ובאוטו פרטי מב"ש? מצטרף לבקשה.. הבעיה היחידה שלי זה בתוך ב"ג עצמו, אני בונה על השילוט שיכוון אותי לשם.. אם יש לשם שילוט לא נראה לי שיש לשם שילוט. אני כעיקרון גם לא יודע איך להגיע לשם. אפשר לקבוע כולם בכניסה לטרמינל ב10 ככה ואז ללכת כולם ביחד. אני מגיע ברכב כנראה.. תנסה למצוא שילוט לשער תמר בב"ג שנמצא ליד הרחבת תפעול מערבית (WH), ליד השער יש חניות תגיע לשם תרים טלפון 0522346746 השילוט שצריך הוא לאיזור תפעול מערבי (במילים האלה), נוסעים רגיל לכיוון טרמינל שלוש, ולקראת העיקול ימינה לכיוון הטרמינל תראו שלט שאומר לשמור ימינה לטרמינל 3 ולשמור שמאלה לאיזור תפעול מערבי, קחו את השמאל ומשם זה כבר לא מסובך. אני אולי אגיע עם אבשלום ככה שזה פחות אחד שצריך הכוונה
אורח פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 טוב חבר'ה בוא נרכז הכל בהודעה אחת, איך להגיע מהתמך בשתי דרכים, הדרך הראשונה היא ברגל, כדי להגיע יש לעלות לקומה התחתונה ומשם ללכת לשער המערבי ביותר בנתב"ג (שער 24) , אם אתם נכנסים מכיוון תחנת הרכבת ומהחניונים אז אתם אמורים לפנות ימינה וללכת ישר ע"מ להגיע לשמה, תוך כדי אתם תעקפו כל מיני בתי קפה. למען הסר הספק , אני ושחר נחכה לכם בשעה 10:00 בשער הנ"ל (24) ומשמה נלך בקבוצה. אם אתם לא בטוחים כנסו לפה : http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/ כנסו למפות התמצאות והכוונה ושם במרכז התמונה לחצו על נתב"ג. אחת הדרכים ללכת לתמך ברגל , היא משער 24 להמשיך ישר מערב (אמורים להיות מתחת לשרוול כזה) תוך כדי הליכה יהיה ניתן לראות שהכביש מתפצל שמאלה , אבל כדי לקצר נשבור ימינה בשדה של תפוזים\אשכוליות או מה שזה לא יהיה ונמשיך ללכת ישר עד שנראה מימינינו סניף של רשות הדואר, נעקוף אותו ונשבור ימינה ונמשיך לפי הכביש, מי שרוצה תמונה: *לעקוב אחרי הקו האדום למגיעים ברכב, מהכניסה לוקחים ישר וממשיכים לכיוון הטרמינל (לא נכנסים אליו!) , עד שרואים שלט "לאזור תפעול מערבי" , לוקחים את הנתיב השמאלי וממשיכים עליו ישר ,ומשמה לעקוב לפי המפה של שפרסמתי למעלה. אם תרצו הליכה של כ20 דקות לטרמינל מהתמך, שמה יש לכם אוכל וכו'. רשימה של מי מגיע: בר רודוי אביב קרבל דור שי דוד בן דוד יואב חכמו ערן גרנולה שחר שירטו משה ארגמן ליאור אורן זמר יצחק אופיר לביא אבשלום סעדון עידן טראוב יוני בירון עמית דורון דניאל קאשי זיו בוק רותם גנץ בן בצלאל מתן ניומרק בר לוי תומר כהן בן כהן שחר חז'קלביץ טום דור כולם מוזמנים להביא משפחה וחברים, וגם השאר מוזמנים לבוא מי שלא נרשם. אני אולי אצטרך ללכת בסביבות 13:00-14:00 , אך אתם מוזמנים להישאר שמה כאוות נפשכם, ה"אתר" לא נסגר בשעה מסוימת חבר'ה מי שיש לו סקאנר\משקפות\לוח טיסות\שתיה\אוכל\בורקסים תפו"א וכל דבר שעולה לראשכם שיביא על מנת שיהיה יותר נחמד להישאר. למי שיש בעיות או שנתקע , יכול להרים טלפון: 0547442422 ניפגש מחר :!:
אורח פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 קבלו עידכון הקומה היא הקומה התחתונה בטרמינל (G) ולא 3.
rovenroven פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 כנראה שאני אבוא,הבעיה היא שאין לי פאלפון כרגע[האווירודינמיקה שלו נבדקה ומסתבר שהוא לא מייצר הרבה עילוי]
Amit Doron פורסם מרץ 9, 2009 דיווח פורסם מרץ 9, 2009 כנראה שאני אבוא,הבעיה היא שאין לי פאלפון כרגע[האווירודינמיקה שלו נבדקה ומסתבר שהוא לא מייצר הרבה עילוי] תפגוש את קאשי
אורח פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 היה מצוין תודה לכל מי שבא, רק חבר'ה תמונות בפורום תמונות ולא בשרשור..
Gilad Brutman פורסם מרץ 10, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 10, 2009 חובה עוד אחד בפסח הפעם במגידו! היית מת!! היה אחלה מפגש, חבל שלא יכלתי להישאר יותר :-(