×�פיק פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 תסתכלו בכתבה המצורפת בקישור: http://news.walla.co.il/?w=//554444 מישהו מהאיזור יכול להעיד על בעיות שינה בזמן האחרון?'>http://news.walla.co.il/?w=//554444 מישהו מהאיזור יכול להעיד על בעיות שינה בזמן האחרון?
Noam פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 יהוד מככבת ! ולא, אני ישן מצויין לצלילי פתיחות המנועים.
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אם תשים לב כתוב שזה מתחיל משבוע הבא. והליברמן הזה ... הוא לא גר באיזור אז לא אכפת לו בכלל. ומה הרעיון פה ? הוא פוטר אז למה ממשים תוכניות שהוא הסכים להם ?
David Misha פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 עכשיו הבנתי איפה ידידנו צביקה המכונה ג'מבו נעלם....!!! הוא ישן !!!!
Ido Rosenthal פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 כבר שנים שמטוסים לא מנמיכים מעל ראשון, אני זוכר מזמן שתמיד היה בערב רעשים בגלל מטוסים שעוברים מעל ראשון אבל זה היה לתקופה של איזה כמה חודשים והתושבים כאן עשו קצת רעש וזה הפסיק. ודור בקשר לליברמן לא נראה לי שהרעש מפריע לו בבוקר, אומנם בנוקדים לא עוברים מטוסים אבל עם אור ראשון אתה מקבל את תזמורת המואזינים מכל הכפרים ליד... זה ממש בסראונד שם :)
OmriSoudry פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 דוד, עשית קמבק ל-VATIL? כי נעלמת בזמן האחרון מהפורומים... :roll:
adar פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 שיעברו לגור איפה שאני גר (ליד בסיס ח"א תל נוף) ליום ויגידו לי מה עדיף להם מטוסי קרב עושים המון רעש, לי אישית זה לא מפריע אני נהנה מזה
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אדר - מטוסי קרב הם בעלי רעש שונה לגמרי ... וכל אחד יגיד אם הוא אוהב או לא אוהב, אנשים שפויים לא אוהבים ואנחנו כן עידו - אני מקווה שיום אחד הוא יפסיק לשמוע את הרעש אם אתה מבין למה אני מתכוון ... ואני יודע שיש איסור לטוס מעל ראשון עצמה, אני מקווה שזה לא ישנה את העניין, כי בסה"כ פה כשישנים טוב זה לא מפריע, בחולון כן ...
OmriSoudry פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 אמממ דור... :roll: תסתכל שוב על ההודעה שלי...תסתכל טוב למי היא מיעדת...
GILG פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 ROFL!!! פעם שנייה שלא הבנת דור ההודע הייתה לדוד או דיוויד ולא לךLOL!
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 ROFL!!! פעם שנייה שלא הבנת דור ההודע הייתה לדוד או דיוויד ולא לךLOL! על זה דיברתי .... שכחו מזה .... אני עורך שלא תגידו שזה בכוונה .....
רפאל פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 בסיס חיל האויר תל נוף,ניסגר ממזמן. אם אתה אומר שהוא לא ניסגר אז איך בעלה של דודה שלי עבר לבסיס חיל האויר במיצפה רמון ? הוא היה גר בראש העין והלך כל יום לבסיס חיל האויר ברחובות.
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 בסיס חיל האויר תל נוף,ניסגר ממזמן.אם אתה אומר שהוא לא ניסגר אז איך בעלה של דודה שלי עבר לבסיס חיל האויר במיצפה רמון ? הוא היה גר בראש העין והלך כל יום לבסיס חיל האויר ברחובות. LOL אחד הדברים המצחיקים ביותר ששמעתי בחיים שלי ! הייתי שם לפני שלושה ימים וראיתי תנועה אז אל תזבל לי בשכל. ואני בעד שלא נתעכב על זה כדי שלא יאמרו פה דבריםש לא צריכים להאמר.
David Misha פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 דוד, עשית קמבק ל-VATIL? כי נעלמת בזמן האחרון מהפורומים זה לא קמבק,,זה פשוט הפסקה קצרה מהפרוייקט לאסוף כוחות (וכסף) ואז לשקוע שוב אך תוך עולם הדימדומים (קוקפיט)....
Izik Bakshi פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 בהקשר לכתבה אצלי זה הגיע למצב שאם אני לא שומע את אל על 001 מטפס על הדינה ב 00:00 אז אני לא נרדם
Itai Ganor פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי איציק בהחלט טוב לישון אחרי שהמטוס שלך עובר תדינה ואתה מאושר
×�פיק פורסם יוני 18, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 18, 2004 אני לא יכול להעיד על כלום :cry: אוף! אני גר ברמה"ג (כמו שידוע לכם מקום נידח אבל הכי יפה בארץ ) מידי פעם טסה איזה ססנה מסכנה לפיק, או איזה מטוס במרשה חריג מעלינו ומידי פעם יש איזה אירוע לשם, והם עוברים מעל היישוב שלי, ואז אני רץ לסקאנר ומקשיב מה קורה שם. אם זה שווה אני נוסע לשם. בכל מקרה, הייתי מת להיות יכול להעיד על "בעיות שינה" בגלל מטוסים. :cry: