Eyal Seminar פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 ערב טוב חברי ואטיל, עם בואו הקרב של פורים מחלקת אירועים החליטה לערוך אירוע ענק ומיוחד, אירוע שאיתו מעולם לא חגגתם את פורים! האירוע נקרא "הכל מכל 2009", כלומר כל עמדות הפיקוח מכל סוגי השדות בארץ יעמדו לרשותכם, מבסיסי חיל האויר ומנחתים ועד ב"ג. (כולל עמדות הבקרה בישראל- ת"א,פלוטו ודרום). האירוע יערך ביום שלישי בתאריך 10.03.2009 בשעות 20:00-24:00 מקומי שעון ישראל (18:00-22:00 UTC). הצלחת האירוע תלויה בכם, טייסים ופקחים! בואו לטוס ברחבי ישראל עם פיקוח מלא מהנעה ועד לכיבוי המנוע, באירוע כזה יד הדימיון היא חופשית. אתם מוזמנים לטוס מכל מקום לכל מקום בארץ, הדגש באירוע הזה הוא טיסה בשמי ארץ ישראל בין אם זו טיסה בCVFR או IFR. תוכניות טיסה תוכלו למצוא באתר של מחלקת אירועים: http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/on ... index.html חברים נא להצטייד במפות ובכל הדברים הנדרשים על מנת לבצע טיסה נכונה, זכרו באירועים כאלה יש הרבה עומס ולכן אתם צריכים לדעת בדיוק מה אתם עושים ואיך, בנוסף לכך חברים תיהיו סבלניים על הקשר. אל תשכחו הפקחים שלנו ימתינו לכם בכיליון עיניים גם אם זה במנחת בצפון או בבסיס חיל האויר שבדרום! מחלקת אירועים מקווה ומצפה לראות את כלל חברי וטייסי החטיבה באירוע חגיגת פורים. שיהיה אירוע פורה ומוצלח, מחלקת אירועים.
Yuval Fishler פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 לינק לצפיית בשיבוץ הפקחים לאירוע (שכל הזמן מתעדכן): http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=78
WalKMaN` פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 תעלו פלוטו, חיפה והרצליה.. אני רוצה לעשות CVFR מלא מהרצליה לחיפה...!
lior oren פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 איזה טוב עד אז כבר יהיה הסולו אולי אני יוכל לטוס חופשי
Nisim Shoval פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 חברה אני תורם היום 4 שעות מקווה שתעשו לי "הרבה צרות"
Izik Bakshi פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 תל נוף יתחבר כרגיל... למען הסדר הטוב, תירשם בבקשה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 תל נוף יתחבר כרגיל... למען הסדר הטוב, תירשם בבקשה. תודה סודרי, שיבצתי אותך
Ben Bezalel פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 חברים להזכירכם האירוע היום!! בואו לעשות תנועה...ולעשות את האירוע הזה לבלתי נשכח!!! פיקוח מלא בכל רחבי הארץ יחכה לכם!
Idan Traub פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 34 דקות של הכנה לטיסה פלוס תקלה ברשת ועד שמגיעים להמראה תקלה בגלגלים .
Tomer Haim פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 גאה בכם כל כך טוב לראות ריבוי של ענדות, מחמם את הלב
Yoni פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 גם אצלי YON המראה בגבוה מחיפה לשדה דב, מיד בגלים לדרום גובה 2 תקלה בAVIONICS ובמסטר. התחלתי מחדש את הטיסה כמובן!
Yoni פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 כפי שכתבתי מקודם, לאחר מכן שהמראתי שוב, שניות לאחר הגעה לVOR NAT רעידות ופניות חדות של המטוס. נכנסנו לאזור אמונים 8 ומשם לנחיתה בהרצליה שכן לא הייתה פשוטה. תודה רבה לאלון אבלסון, אסף בריטברד וניסים שובל המלכים שהטיסו והנחיתו אותי בשלום!
lior oren פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 תודה לאלון שירטו וניסים התותחים שפיקחו עלי בשלום יש לנו מטובי הפקחים בעולם יאאלה בואו לטוס
Adam Waiser פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 הפצוע שחולץ מנחל עורבים על ידי חילוץ1 מעוניין למסור תודה רבה לכל מי שסייע בחילוץ: ליחידת חילוץ גולן, לאביב קרבל על מגדל ראש פינה ולאסף ברייטברד (פלוטו) הגדול שלמרות העומס הפנה אותנו לנתיב הקצר ביותר... ואפילו הזמין אמבולנס לשדה בחיפה (וגרם לי להרגיש לרגע כאילו אני באמת מחיש פצוע לבי"ח) היה אדיר! תודה רבה על הפיקוח.
almoghilel פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 כיף נורא, תודה לאביב קרבל על שהוציא אותי להקפות בר"פ ותודה ל ------------- (אינלי מושג מה השם שלו !! :shock: ) שפיקח את פלוטו והנחה אותי לנחיתות בטוחות בחיפה
Itay Zecharia פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 חשבתי שהאירוע עד חצות... לאן כולם נעלמו? היין השפיע חזק אני רואה :drinking:
Ben Bezalel פורסם מרץ 10, 2009 דיווח פורסם מרץ 10, 2009 סיכום קצר שלי... ובכן היה אירוע מאוד מוצלח שהתאפיין בפיקוח מלא והרבה תנועה פנים ארצית. וזאת בעצם הייתה המטרה של האירוע.!ושמח שהשגנו אותה. אני רוצה להודות לפקחים המעולים ולטייסים שבאו ועשו תנועה בכל הארץ, ולא השאירו פקח אחד ללא עבודה.! תודה רבה! כן ירבו ערבים כאלה!!! נתראה בשבת ב-ONLINE DAY.
אורח פורסם מרץ 11, 2009 דיווח פורסם מרץ 11, 2009 מבנה MRD מודה למגדל ראש פינה ובעיקר לפלוטו שלאחר שקיבל עצם, אישר לנו מרשה "חריג" מבלי לפרט כל נקודה ונקודה בתוכנית. שוב תודה אסף :mrgreen: נ.ב. ניסים, תבדוק בבקשה את המיקרופון שלך ואת החיבור שלך לרשת. נשמעת (או יותר נכון לא נשמעת) כמו סלקום ביום מאוד רע :roll: תודה למוביל MRD שניראה כמו אחד שחיסל כמה בקבוקים של רום