Itay Zecharia פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 חשבתי להעלות לכאן רעיון נחמד, ולראות מה דעתכם. בעקבות ההתפרסות החדשה על המגדלים בארץ, חשבתי להתחיל ליישם את "המגדל הוירטואלי", שבו הפקח בעצם יכול לראות ויזואלית את המטוס, ואת פעולותיו בזמן אמת. יהיה נחמד מאוד לקחת תמונות מנחיתות והמראות של חברים בתחום השדה, בעיקר כשיש עומס, ואז לפרסם את זה בפורום. בצמוד לתמונות אפשר להעלות סיפור לטיסה (רשות), ואז במידה ויש צורך גם לפתוח תחקירים על בעיות שנתגלו בזמן הטיסה. מי שירצה לראות תמונה שלו בזמן נחיתה או המראה, מוזמן לבקש.
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 לדעתי זה חשוב וטוב מאוד שיהיה כך ואני לא מבין למה עד היום זה לא כך. בסה"כ צריך להכנס למשחק כobserver ... לא ?
Itay Zecharia פורסם יוני 9, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 9, 2004 לדעתי זה חשוב וטוב מאוד שיהיה כך ואני לא מבין למה עד היום זה לא כך.בסה"כ צריך להכנס למשחק כobserver ... לא ? אני חושב שכן...
e_dor פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 מצד שני, זה לא יכול להסיח את דעתו של הפקח ? שלא יסתכל על מטוסים תוך כדי מבט ודעתו תוסח, וכך יווצרו טעויות ... לדעתי כדאי לבדוק את הרעיון, לעשות ניסיונות.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 מצד שני, זה לא יכול להסיח את דעתו של הפקח ?שלא יסתכל על מטוסים תוך כדי מבט ודעתו תוסח, וכך יווצרו טעויות ... לדעתי כדאי לבדוק את הרעיון, לעשות ניסיונות. דור באמיתי אין לפקחים רדאר אלא הם מפקחים רק באמצעות ראיה.. ככה אולי יכול להיות יותר אמיתי מבחינת פיקוח. ושוב אני מבקש מישהו יכול להסביר לי איך אני משתמש בתוכנה של מגדל וירטואלי. אני ידוע שאפשר להשתמש בזה בתור OBS אבל איך אני מתקין את הכול שיעבוד ביחד?
Or Netzer פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 מצד שני, זה לא יכול להסיח את דעתו של הפקח ?שלא יסתכל על מטוסים תוך כדי מבט ודעתו תוסח, וכך יווצרו טעויות ... לדעתי כדאי לבדוק את הרעיון, לעשות ניסיונות. דור באמיתי אין לפקחים רדאר אלא הם מפקחים רק באמצעות ראיה.. ככה אולי יכול להיות יותר אמיתי מבחינת פיקוח. ושוב אני מבקש מישהו יכול להסביר לי איך אני משתמש בתוכנה של מגדל וירטואלי. אני ידוע שאפשר להשתמש בזה בתור OBS אבל איך אני מתקין את הכול שיעבוד ביחד? בבן גוריון יש ועוד איך מכ"ם!!!
the pilot פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 מצד שני, זה לא יכול להסיח את דעתו של הפקח ?שלא יסתכל על מטוסים תוך כדי מבט ודעתו תוסח, וכך יווצרו טעויות ... לדעתי כדאי לבדוק את הרעיון, לעשות ניסיונות. דור באמיתי אין לפקחים רדאר אלא הם מפקחים רק באמצעות ראיה.. ככה אולי יכול להיות יותר אמיתי מבחינת פיקוח. ושוב אני מבקש מישהו יכול להסביר לי איך אני משתמש בתוכנה של מגדל וירטואלי. אני ידוע שאפשר להשתמש בזה בתור OBS אבל איך אני מתקין את הכול שיעבוד ביחד? מה פתאום!?!?! בטח שיש להם מכמים!!!!!!!!!!!! יש להם גם רדאר וגם שדה ראייה..... כותב,
David Misha פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 לדעתי זה כבר נעשה ע"י איציק...והוא יתקן אותי אם אני טועה. פשוט הוא הפעיל את הסימולטור לחץ על Y ושם את עצמו על המגדל בבין גוריון וראה את כולם :-)
Or Netzer פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 לדעתי זה כבר נעשה ע"י איציק...והוא יתקן אותי אם אני טועה. פשוט הוא הפעיל את הסימולטור לחץ על Y ושם את עצמו על המגדל בבין גוריון וראה את כולם :-) ככה עושים את זה? מתחברים למשחק ומציבים את עצמך על המגדל או משהו?
David Misha פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 ככה עושים את זה? מתחברים למשחק ומציבים את עצמך על המגדל או משהו? נראה לי שזו הדרך היחידה..אבל אני לא סגור על זה
Eliran-VFS1 פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 יש איזה תוכנה מיוחדת שמעתי... ולא רצו להסביר לי איך להתקין אותה. ואני הבנתי שאמרו שנגיד ברצליה אין מכ"ם והוא סומך על הטיסים על פי ראיה וחשבתי להגיד שככה זה יהיה יותר אמיתי כשהפקח יסתכל מהמגדל הוירטואלי
Noam פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 אסור ע"פ רשת ואטסים להתחבר לרשת לכל מטרה שהיא לא פיקוח ולא טיסה זה כולל רכבי FOLLOW ME וזה כולל אנשים שמתחברים בתור צופים כמו מגדל.
Aviv Giladi פורסם יוני 11, 2004 דיווח פורסם יוני 11, 2004 יש דרך להיתחבר לתוכנה שהיא נותנת להיות מחובר גם לסקואק בוקס וגם לASRC, זה אחלה נסיתי את זה, רק זה תוקע את המחשב טיפה כל התוכנות ביחד, ושתדעו, לפקחי מגדל א-י-ן מכ"ם, רק לפקחי גישה ופיקוח מרחבי.. למגדל בן גוריון גם אין מכ"ם. בגלל זה גישה וTMA וסנטר, נקראים שירותי מכ"ם RADAR SERVICES, ומגדלים לא. בגלל זה פקח מגדל לא יכול לתת וקטורים, כי חוץ מהמוצא DF שלו אין לו שום דבר חוץ מהראיה שלו שמראה לו במדיוק איפה המטוס...... ואגב חיפשתי את התוכנה VIRTUAL TOWER בנרות, היא פשוט נעלמה, מישהו יודע מאיפה להוריד??
אורח פורסם יוני 11, 2004 דיווח פורסם יוני 11, 2004 אביב ובכלל כולם, ראיתם את הסרט על הפיקוח של JFK ? ראיתם את המגדל ? מה היה לו שם ? מכ"מ קרקעי ואוירי. ניראה לכם שעל שדה בגודל של JFK עם מז"א של ערפל כל בוקר הם יכולים להסתדר ללא מכ"מ ??? עם כמות המראות ונחיתות שיש להם ? לא יודע מה קורה במגדלים הקטנים אבל בשדות הגדולים בוודאות יש מכ"מ אחרת היה להם ערמות של מטוסים ולחלקי נוסעים בכל מקום ברחבי השדה. רן.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 11, 2004 דיווח פורסם יוני 11, 2004 מישהו פעם סיפר לי שבמגדל הרצליה יש מכ"מ שיכול לכסות את כל אזור ה TMA ובקלות אפשר להשתמש בו כמכ"מ גיבוי במקרה הצורך. אגב, בשדות תעופה גדולים, תמצאו גם מכ"מ שמכסה את אזור השדה עצמו (מסלולי הסעה וחניות) ומשמש לבקרה על תנועת המטוסים על הקרקע למקרה הצורך.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 11, 2004 דיווח פורסם יוני 11, 2004 שאדי אם אני לא טועה זה LGAV ? אכן זה אתונה . התמונה נלקחה על ידי חברי החטיבה שם בזמן ביקור שלהם במרכז הפיקוח של אתונה, למען הדיק נגיד שזאת תמונת מסך ראדאר של פקח גישה כדי שיהיה לו ידוע על כל ההמראות הקרובות , דבר שיעזור לו בבקרה על תנועה המטוסים המתקרבים לגישה. נדמה לי שיש כזה דבר גם במגדלים.
Itay Zecharia פורסם יוני 11, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2004 זה ממש מדהים התמונה מאתונה... ואני חושב שאני אתחיל להפעיל את התוכנה... רק אם אני אמצא אותה בקרוב.
Izik Bakshi פורסם יוני 17, 2004 דיווח פורסם יוני 17, 2004 היי דויד נכון שעשיתי את הדבר אבל זה היה באירוע ברשת IVAO וגם באירוע האחרון בחנוכה, אמר נכון נועם שהדבר בוצע באמצעות חיבור כפול או חיבור מטוס סתם שלא טס וזה אסור, והתוכנה הזו פשוט חוסכת את הקטע הזה ומציגה לרשת שאתה מחובר פעם אחת.
Ben Bogin פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 זה המכ"ם הקרקעי בנתב"ג וזה המכ"ם האווירי וזה חלק משדה הראייה שלהם... יש גם עוד מסך של מכ"מ קרקעי - הפעם בתלת מימד, נראה קצת כמו ב-FS.
Almog Atar פורסם יוני 18, 2004 דיווח פורסם יוני 18, 2004 אני צריך מישהו שיעזור לי להפעיל את המגדל הוירטואלי תודה מראש המסנג'ר בפרופיל