אורח פורסם מרץ 12, 2009 דיווח פורסם מרץ 12, 2009 תמונה שאח שלי צילם בארה"ב בלי לדעת מה זה, האנטנה הזאת נראת לי כמו VOR, מישהו יכול לאשר זאת
Asaf Brietbard פורסם מרץ 12, 2009 דיווח פורסם מרץ 12, 2009 חידה לכל מי שלא עובד על מערכי השיעור של IFR ב IFS: מה עושים הצ'ופצ'יקים הקטנים מסביב למבנה (סביב לעמוד האנטנה המרכזית)?
Baruch Spiegel פורסם מרץ 12, 2009 דיווח פורסם מרץ 12, 2009 חידה לכל מי שלא עובד על מערכי השיעור של IFR ב IFS:מה עושים הצ'ופצ'יקים הקטנים מסביב למבנה (סביב לעמוד האנטנה המרכזית)? זה כדי שהיונים לא יחרבנו על האנטנה לא? :mrgreen:
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 12, 2009 דיווח פורסם מרץ 12, 2009 חידה לכל מי שלא עובד על מערכי השיעור של IFR ב IFS:מה עושים הצ'ופצ'יקים הקטנים מסביב למבנה (סביב לעמוד האנטנה המרכזית)? אם אני לא טועה זה חלק ממערכת הDME.. זה משדר למטוס מה המרחק שלו מהתחנה...
Yoni פורסם מרץ 13, 2009 דיווח פורסם מרץ 13, 2009 חידה לכל מי שלא עובד על מערכי השיעור של IFR ב IFS:מה עושים הצ'ופצ'יקים הקטנים מסביב למבנה (סביב לעמוד האנטנה המרכזית)? זה כדי שהיונים לא יחרבנו על האנטנה לא? :mrgreen: דווקא אני פחות עוסק בתחביבים כאלו
אורח פורסם מרץ 13, 2009 דיווח פורסם מרץ 13, 2009 הצ'ופצ'יקים הקטנים מעבירים אות עד שהוא מגיע לצפון ואז האנטנה הכלל כיוונית משדרת את האות למטוס (הסבר של ברוכי במסנג'ר )
Asaf Brietbard פורסם מרץ 13, 2009 דיווח פורסם מרץ 13, 2009 הצ'ופצ'יקים הקטנים מעבירים אות עד שהוא מגיע לצפון ואז האנטנה הכלל כיוונית משדרת את האות למטוס (הסבר של ברוכי במסנג'ר ) מתחיל להתחמם.... רמז: למה VOR משמש? אם הייתם מנסים לתכנן מערכת שתעשה אותו דבר, איך היא היתה צריכה להיות בנויה לשם כך? ורמז אחרון: האם אנטנה אומנית (כזו המשדרת לכל הכיוונים בו זמנית) יכולה לעזור לנו בשידור כיווני (אלומה צרה בכיוון "אחד")?
Yarin_l10 פורסם מרץ 13, 2009 דיווח פורסם מרץ 13, 2009 אז זה VOR.. חח וכשאני עשיתי ת'טיסה הראשונה שלי בסימולטור לא הבנתי מה זה הביתן המטומטם הזה באמצע השדה חחח