Noy Farhi פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 רשמתי את את המספר טיסה שלי להיום באתר וראיתי שיש כבר משהו אם מספר כמו שלי אם משהו מהמנהלים יכול לשנות לי את המספר מי ELY452 ל מספר ELY312 http://ifschool.net/vatil/prs/contant/m ... ent_id=112
Yuval Fishler פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 רשמתי את את המספר טיסה שלי להיום באתר וראיתי שיש כבר משהו אם מספר כמו שלי אם משהו מהמנהלים יכול לשנות לי את המספר מי ELY452 ל מספר ELY312 http://ifschool.net/vatil/prs/contant/m ... ent_id=112 הוחלף, בבקשה אשר את הסלוט שלך במייל!
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 יש בעיות עם התוכנית טיסה פעם הבאה שמביאים תוכניות לפחות תבדקו אותם לפני...
Ben Bezalel פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 יש בעיות עם התוכנית טיסה פעם הבאה שמביאים תוכניות לפחות תבדקו אותם לפני... התוכנית נכנסה באופן חלק על AIRAC0903
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 יש בעיות עם התוכנית טיסה פעם הבאה שמביאים תוכניות לפחות תבדקו אותם לפני... התוכנית נכנסה באופן חלק על AIRAC0903 לי יש 0903 והיא לא נכנסה חלק...
bar levy פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 יש בעיות עם התוכנית טיסה פעם הבאה שמביאים תוכניות לפחות תבדקו אותם לפני... התוכנית נכנסה באופן חלק על AIRAC0903 לי יש 0903 והיא לא נכנסה חלק... כנ"ל גם לי
David Bendavid פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 אוקיי סופסוף יש לי קצת זמן לכתוב. אז ככה. על הקרקע, אני אישית - לא כ"כ מרוצה מהפיקוח שהיה שם, פקח ישן, חולם, לאחר מכן עלה GROUND, היינו צריכים להזכיר לו שאנחנו צריכים לעבור לשם - ניחא. פקח הקרקע התחיל להתווכח איתי מה קיבלתי בקלירנס (קיבלתי 18L, הוא טען שקיבלתי 18R), עד שבסוף אחרי בערך 4 פעמים שאני מסביר לו הוא נתן לי הסעה ל18L. לאחר מכן, נתן לי לעצור לפני צומת לצורך תנועה על אותו מסלול, לאחר שהתנועה עברה המתנתי, והבנתי שהוא שכח אותי :shock: הזכרתי לו קיבלתי אישור להמשיך הסעה. במעבר למגדל, היה בסדר, חוץ מהעובדה שהוא שחרר אותנו בצרורות בלי הפרדות, ולכן היתה המון עבודה לי ולפקח הFSS שלהם לצורך הפרדה - הפקח ראדר מעולה, הפריד אותנו מ3 ק"מ ל26 ק"מ מרווח ע"י שימוש במדרגות טיפוס. מתנחם בזה שהפיקוח בארץ שלנו מעולה כרגיל
אורח פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 לי היה מעולה, הפקחים היו טובים, אני לא הספקתי להיות עם הקרקע אבל המגדל היה דיי טוב חוץ מהמבטא שקשה מאוד להבין. בVNAV לא הנמיך לי מדויק לסולין ואז הצלחתי בסוף להגיע לסירון בגובה 5 אבל אמיר נתן לי וקטורים לצאת מהILS כי היה עוד 2 מאחורי ולי היו בעיות קשר בהתחלה, בסוף נחתתי כמו שצריך והיה סבבה הפיקוח היה מעולה!
Shachar Hzkelevich פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 עכשיו נחתתי הפיקוח היה מעולה! לשמחתי לא הייתי אצל הקרקע בקייב שמעתי שהוא היה על הפנים... אחלה אירוע חברה!
Yuval Fishler פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 האירוע עוד לא נגמר אבל בכל זאתף לדעתי היה אירוע מצויין, הרבה תנועה ותודה רבה לפקחים: לניסים, רואבן,אמיר וקרבל שעלו לפקח! בקשר לסלוטים: המערכת הייתה נסיונית ועוד לא מוכנה, בסה"כ היא עבדה בסדר. אני עכשיו ישב וסיים אותה- וחברה אם נתקלתם בבעיה פנו אליי במייל בפרטי או במסנג'ר - וזה רק יעזור לי. לסיכום: כל הכבוד!!
Amir Paz פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 כל הכבוד למחלקת אירועים שממשיכה לעבוד כל הזמן תודה לכל מי שבא לטוס - ואפילו לא מעט זרים היו לנו הערב