Itay Zecharia פורסם יוני 9, 2004 דיווח פורסם יוני 9, 2004 בקשר למטוסי M, ועד ל-H. אני מכיר את המטוסים האלה PMDG ו-RFP ל-FS9. אם כבר מטוסים אמיתיים, ועוד ב-97%.... אז למה לא לנצל את כל האחוזים האלה עד הסוף? אני מכיר את PMDG דיי הרבה זמן. קראת את המדריך של עומרי, והוא עזר לי קצת. (דרך אגב, הוא נאבד לי בפורום, אני אשמח אם מישהו יוכל לפרסם כאן לינק שלא המדריך להתנעה של הPMDG). אני מכיר את מחשב הטיסה בעל-פה ויודע לתפעל אותו בצורה מעולה. יש לי כבר שעות טיסה רבות עם PMDG, ואני מכיר את המטוס. אך יש לי כמה השגות בעניין... אני רוצה ללמוד את כל המטוס, ממש מ-0! שזה כולל התנעה מלאה, מילויי דלק, CHECKLIST, מטען, חישובי משקל, הכנות (להמראה/לנחיתה), וכדומה. עד עכשיו אני ישבתי והדרכתי ילדים רבים שכיום משמשים טייסים מעולים בחטיבה שלנו. ועכשיו אני מחפש, מישהו סבלני, שאוכל לקבוע איתו, ושיעזור לי ממש בהתנעה, ובכל מה שציינתי בנ"ל. אותו הדבר כלפי הRFP, אם מישהו מכיר את המטוס ויש לו זמן, אשמח אם יעזור לי. MSN: eitiz@walla.co.il ICQ: 124693810 תודה מראש לכולם, איתי.
OmriSoudry פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 איתי, בקשר ל-RFP - תקרא את המדריך שלו!! ( :wink: אורן זה בשבילך..) זה לא ממש קשה להתניע (אפילו אני למדתי..)
Oren Geva פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 אגב RFP - באתר שלהם יש גם סרטי פלאש שמדגימים כיצד להניע וכו'. אבל באמת, איתי - תקרא את המדריך של כל המטוסים האלה. צריך הרבה סבלנות, אבל זו הדרך.
yuval_el פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 איתי, בקשר לPMDG יש משהו שנמצא כרגע בבניה....דבר איתי במסנג'ר
Itay Zecharia פורסם יוני 10, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 10, 2004 פשוט המדריכים שמגיעים עם הPMDG כולם ערוכים כמו CHECKLIST. וזה לא מה שאני מחפש. סבלנות אני צריך לחפש...
Danm פורסם יוני 10, 2004 דיווח פורסם יוני 10, 2004 אז תחפש את סבלנות אצלך למה לא נראה לי שיש לך תור אחד שיודע לתפעם ב100% את הRFP והPMDG אני אומר לך שצריך בסך הכל להשקיע מספר שעות מעטות ויותר נסיון כדי להכנס לעניין בקשר ל RFP אני מציע לך קודם כל לפני ההתנעה המילוי דלק תלמד להפעיל את הAP את ה ADF ואת ה INS אח"כ תתחיל ללמוד איך מחשבים עוצמת מהירות ואיך מנעים וכ'ו צריך סבלנות אני מאמין שאתה יכול להגיע להשגים גבוהים מאוד לאחר שבוע של נסיון ב RFP
Itay Zecharia פורסם יוני 11, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2004 בעבר חגי פרסם את הסרט של PMDG. מישהו יכול לומר לי מה שמו של הסרט?
Danm פורסם יוני 11, 2004 דיווח פורסם יוני 11, 2004 זה לא של PMDG זה סרט של VIDEO FLY RECORDS סרט על ה DREAMFLEET 737-400 האמת סרט מצויין למדתי ממנו המון שהוא רק יצא לפני שהחרה פה שחררו אותו הרבההההה לפני תוכל למצוא אותו באימיול