עבור לתוכן
Mark163

LLBG-FSX.

Recommended Posts

פורסם

מישהו מתכנן או יודע מתי יהיה סינרי נורמאלי עם נקודות שחרור ל-FSX והתאמה במסלולי הסעה ובמסלולים עצמם? כי יוצא מצב שמטוס בגישה 30 נוחת כמעט על ה-K והגייטים עצמם לא מתאימים למה שרואה הפקח או ב-FS2004 ואין אפשרות לעבוד עם נקודות שחרור וזה לא נוח.........

פורסם

מסכים איתך.

לא רוצה חלילה לבוא בביקורת לבוני הסינרים, אתם עושים עבודת קודש ועושים את זה בצורה הכי טובה שיש.

אבל, לדעתי כדאי לשים את ב"ג בראש סדר העדיפויות ולסיים את זה כמה שיותר מהר.

בנוסף , בכנס החטיבה איציק אמר שחברת PAYWARE עובדת על הנושא, יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

פורסם

הבעיה היא מה לעשות,לעשות את המיקום שלך FSX כמו המיקום של FS9 שבמקרה הזה בעצם אנחנו מסכימים שזה תמיד ישאר עקום[הרי גם לסימולטור הבא יהיה צריך סינרים],או להסתדר ככה.

לא נראה הגיוני לשנות עכשיו את כל הסינרים של FS9,לדעתי עדיף שזה ישאר ככה ולאט לאט גם ככה FSX יכנס יותר וFS9 יצא משימוש וככה הבעיה תיפתר אחרי כמה זמן.

פורסם

לא צריך לשנות את הFSX .

לדעתי נכון יותר לגמור את הפלונטר הזה כל עוד אפשר וזהו ביצור הסינרי לFSX .

FSX מגיע מדויק כמו העולם האמיתי בכל מה שקשור לנ"צ .

בכל מקרה היה על זה דיון ליפני כמה זמן וחלק מהמסקנות הן לרשום FSX ברימרקס .

לראות את המטוס על החול לא יהרוג אף אחד בטח שלא כאשר יש פקח וגם כשאין במקרה שיש הפרדה בטיחותית בין המטוסים .

ניתן ליצר אולי FIX לVRC שהפקח יריץ אולי על מטוס שהוא בFSX וישנה את הנ"צ שלו על המסך לנ"צ של הFS9 .

בכל מקרה ההבדל הוא של מטר או שניים לכל כיוון ולא ק"מ ככה שזה לא משמעותי .

פורסם

תאמין לי שאם זה היה מטר אחד או שניים לא הייית מעיר. הבעיה זה שכשמטוס מסיע מה-K2 ל-M ב-FSX הוא חותך על חניה EH1 כנ"ל שאין נקודות שחרור וכשהוא מסיע על ה-M הוא גם נכנס לחניות ה-J שזה בכלל וגם ברגע ש-26 פעיל להמראות ונחיתות מטוס שבנקודת המתנה 26 עם FS2004 ומטוס ב-FSX בגישת פיינל יכנסו אחד בשני בגלל ש-26 דרומי יותר מ-FS2004. ולדעתי במקום לשנות עכשיו סינרי וסקטור ל-VRC עדיף לשדרג את הסינרי של FSX להוסיף נקודות שחרור להתאים מסלולי הסעה ואת המסולולים עצמם אפילו שזה לא "תואם" מטר במטר במציאות אני יודע.....

פורסם
תאמין לי שאם זה היה מטר אחד או שניים לא הייית מעיר. הבעיה זה שכשמטוס מסיע מה-K2 ל-M ב-FSX הוא חותך על חניה EH1 כנ"ל שאין נקודות שחרור וכשהוא מסיע על ה-M הוא גם נכנס לחניות ה-J שזה בכלל וגם ברגע ש-26 פעיל להמראות ונחיתות מטוס שבנקודת המתנה 26 עם FS2004 ומטוס ב-FSX בגישת פיינל יכנסו אחד בשני בגלל ש-26 דרומי יותר מ-FS2004. ולדעתי במקום לשנות עכשיו סינרי וסקטור ל-VRC עדיף לשדרג את הסינרי של FSX להוסיף נקודות שחרור להתאים מסלולי הסעה ואת המסולולים עצמם אפילו שזה לא "תואם" מטר במטר במציאות אני יודע.....

עדיף להתחיל בהתאמה למציאות, מאשר להשאר בלי התאמה לנצח.

פורסם

תומר עשה AFCAD משופר לFSX, לכן מיקומי החניות הן לא הבעיה שלך, מי שמשתמש באפקד הזה ממוקם פיקס לפי איך שהשדה אמור להראות. כשיבנה סינרי הוא יבנה על בסיס האפקד הזה ולכן אתה לא תראה שום הבדלים במיקומים של המטוסים.

מה לעשות השדה בFS9 ממוקם לא נכון

מה לעשות 2 הסקטור בVRC מתאים לFS9

פורסם
תומר עשה AFCAD משופר לFSX, לכן מיקומי החניות הן לא הבעיה שלך, מי שמשתמש באפקד הזה ממוקם פיקס לפי איך שהשדה אמור להראות. כשיבנה סינרי הוא יבנה על בסיס האפקד הזה ולכן אתה לא תראה שום הבדלים במיקומים של המטוסים.

מה לעשות השדה בFS9 ממוקם לא נכון

מה לעשות 2 הסקטור בVRC מתאים לFS9

ומה לעשות שאנשים ב-FSX ולא ב- FS9?(אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לעבור.)

חברים באמת שאלה יהיו הצרות של כולנו.

תעלו לטוס יהיה טוב יותר :lol:

פורסם

שלום לכולם, בנושא FSX והשילוב ברשת, דעתי היא שצריך להתקדם קדימה ולא אחורה, והכוונה שלי היא לפתח את הסינרים של FSX בשאיפה שכולנו ננטוש את ה-FS9 ונעבור אליו, במוקדם או במאוחר זה יקרה.

כמובן שאם היה אפשרי לתקן את FS9 שיתאים ל FSX אז אני בעד, אבל זו עבודה רצינית וגדולה ואי אפשר לצפות מהמפתחים לעשות אותה.

בהקשר לשאלה של דוד בן דוד, אז אכן יש סינרי של ב"ג בפיתוח, הסינרי יהיה בתשלום והוא מפותח ע"י חברה מסחרית, אני מנוע מלציין עוד פרטים על מי זו החברה ומי המפתח כי פשוט ככה ביקשו ממני ואני מכבד זאת.

ובכל זאת קצת תמונות בשביל הטעם הטוב

ps1.jpg

temech.jpg

terminal3.jpg

tr3a.jpg

פורסם
איזה כבוד.

הסינרי הראשון שחברה מסחרית מפתחת לישראל..

כמה יעלה הסינרי?

אין לי מושג, אני סך הכל "צינור" העברת מידע, ומוצג לפניכם המידע שקיבלתי 8)

סביר להניח שהחברה המפתחת תכריז על הנושא באופן רשמי מתי שהוא ואז כולנו נוכל לדעת מחירים, תאריך שחרור וכו'.

פורסם
איזה כבוד.

הסינרי הראשון שחברה מסחרית מפתחת לישראל..

כמה יעלה הסינרי?

אין לי מושג, אני סך הכל "צינור" העברת מידע, ומוצג לפניכם המידע שקיבלתי 8)

סביר להניח שהחברה המפתחת תכריז על הנושא באופן רשמי מתי שהוא ואז כולנו נוכל לדעת מחירים, תאריך שחרור וכו'.

נשמח אםת וכל להעביר לנו בעתיד מידע שתקבל =]

פורסם

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, חשוב לי שתקלטו שיש כאן הזדמנות ראשונה במעלה להביע איזושהי תודה חומרית לכל אותם חברים יקרים שנותנים לנו להנות מפיתוחים כאלה ואחרים שאנחנו מקבלים כמובן מאליו, כבר היום, ובחינם. אני לא רוצה שזה יתפתח לדיון על דברים שאסור לדבר עליהם אז בבקשה אל תפתחו פה דיון (איך זכריה כתב? לקרוא ולהפנים) אבל צריכה להיות פה אמירת תודה והערכה ברורה (שאולי התפספסה בעבר) מצד חברי החטיבה. אז כל מי שחושב שירצה להשתמש בסינרי הזה שיתחיל כבר היום לשים בצד מעות בודדות ולחסוך כל יום קצת, שלא תגידו אחר כך אין לי ולא אמרו לי. בואו ניתן פה ביחד אמירת תודה מאד חד משמעית לכל מי שעובד קשה בשבילנו. (אני לא קשור לסינרי :) )

תודה

פורסם
בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, חשוב לי שתקלטו שיש כאן הזדמנות ראשונה במעלה להביע איזושהי תודה חומרית לכל אותם חברים יקרים שנותנים לנו להנות מפיתוחים כאלה ואחרים שאנחנו מקבלים כמובן מאליו, כבר היום, ובחינם. אני לא רוצה שזה יתפתח לדיון על דברים שאסור לדבר עליהם אז בבקשה אל תפתחו פה דיון (איך זכריה כתב? לקרוא ולהפנים) אבל צריכה להיות פה אמירת תודה והערכה ברורה (שאולי התפספסה בעבר) מצד חברי החטיבה. אז כל מי שחושב שירצה להשתמש בסינרי הזה שיתחיל כבר היום לשים בצד מעות בודדות ולחסוך כל יום קצת, שלא תגידו אחר כך אין לי ולא אמרו לי. בואו ניתן פה ביחד אמירת תודה מאד חד משמעית לכל מי שעובד קשה בשבילנו. (אני לא קשור לסינרי :) )

תודה

משה - כל מילה זהב.

המון תודה לכם!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...