עבור לתוכן
GILG

757-300 ארקיע לצובעים שבינכם

Recommended Posts

פורסם

בזמן האחרון חשבתי על משהו חדש...כל כך הרבה אוהבים את ה757-200 בצביעות הישראליות של ירדן וחשבתי על זה שיש מודל מעולה של 757-300 של POSKY שאפשר ואפילו רצוי לצבוע בצבעי ארקיע! :P זה יכול להיות ממש יפה ומגניב!

אז לצובעי המטוסים שביננו ובמיוחד ירדן אם אתם יכולים לקחת כפרוייקט את ה4X-BAW ו/או את

4X-BAU אני ועוד הרבה אנשים(אני כמעט בטוח) ישמחו לצביעה כזאת :P

מוגש כחומר למחשבה!!!LOL :lol:

http://www.airliners.net/open.file/547312/M/

http://www.airliners.net/open.file/595316/M/

תודה רבה רבה מראש לכל הצובעים

פורסם

מה חשבתם שאני יגיד? טווווווווווווווווווווווווווווווווב נו אני צובע אותו... זה טיפה קשה כי צריך לעשות טיפה מניפולציות כדי להאריך את הגוף כמו שצריך. אני מקווה לסיים את זה בקרוב.. ובבקשה לא להציק לי בקשר לתאריך השחרור, כי אני חבל"ז נמצא כרגע בוך לחץ אטומי של הבגרויות האחרונות (והקשות) שיהיו לי אי פעם, אחרי זה יאללה סיימתי בצפר ואני יהיה חופשי כמעט 9 חודשים כאן חחח

פורסם
ובבקשה לא להציק לי בקשר לתאריך השחרור,

נוו אז מתי זה יהיה מוכן :lol::lol: חחחחחח....

סתם...תודה רבה ירדן!

פורסם

הרשה לי להגיב לך בבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול

פורסם

חבר'ה...

ישנה צביעה שמתבשלת לה בתנור... היא בקרוב תצא לאור... תחכו...

ויש לנו בקרוב "צובע" חדש...

ואני חייב להגיד לכם שזה ממש מדהים!

(ראיתי תמונות ראשונות :wink: )

פורסם

דוגרי איתי, תחשוף פרטים ...

וירדן, בהצלחה בכל המבחנים ובפרוייקטים של הטקסטורות שלך :)

אגב, חשבתי בעבר לצבוע אותו אבל לא ידעתי עם המודל טוב ולא ידעתי כל כך לעשות צורות וקווים כמו של ארקיע, לא יודעים הכל מלידה :P

בכל אופן, בהצלחה למי שכן יעשה את זה.

פורסם

אני יסיים את כל ה753 כנראה מחר... הBAW והBAU מוכנים בצביעה בסיסית, אני עכשיו רוצה לחפש את הלוגויים של מוביל האולימפיאדה כדי לשים עליהם.

יהיה בחירה של צביעה רגילה ושל אולימפית לכל מטוס

פורסם

באותה הזדמנות אני מבקש אם מישהו שיש לו תמנת תקריב של הלוגו של ATHENS 2004 שישים אותה פה... רק תמונת תקריב בבקשה, ורק של איזור הATHENS 2004 ודגל האולימפיאדה הישראלי. שאר חלקי הלוגו לא נחוצים לי. תודה רבה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...