Oren Geva פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 מי שעוד לא... אז הנה לשם השוואה - הנה הדבר האמיתי כל הכבוד חנן! אני אהבתי
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 בתור אחד שעובד על F16 אני חייב להגיד שזה מאוד יפה רק הערה קטנה אם אני לא טועה המטוס שהוא צבע שייך לטייסת עוף החול וזה רק על פי סמל הטייסת שאני מזהה על הזנב, אז זה כן תדע שהסמל האמיתי הוא רקע בצבע צהוב והציפור בצבע אדום... ועוד הערה קטנה היא שבנץ אין את הקימור שיש בשפת הזרימה של ההגה גובה זה קיים רק בברק ניתן לראות זאת על ידי השוואה בתמונות...
Oren Geva פורסם אוקטובר 1, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 טוב, אתה יודע, המודל הוא מודל אמריקאי של קירק אולסון בכל זאת חייבים להתפשר איפשהו... זה מטוס מעולה - יש לו פאנל תואם וגם וירצ'ואל פאנל והוא פשוט יפהפה (גם בצבעים האמריקאיים שלו). חבל רק שאין מה לעשותא יתו חוץ מסיבוב דאווין בפלייט סימולטור...
che פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 איציק, זה לא טייסת עוף החול. זאת טייסת נשר הזהב. תשווה לפה: http://members.lycos.co.uk/yonire/sdfsfdf/PICT0040.JPG
iroth פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 ניסיתי למצוא באתרים הידועים AVSIM ו-FLIGHTSIM אך מצאתי רק חבילות צביעה מחדש...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 1, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2003 צודק... מרחוק זה היה נראה כמו של עוף החול...
e717 פורסם אוקטובר 2, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2003 מישהו יכול להביא לינק לקובץ שצריך להוריד בנוסף כדי להפעיל את המטוס?כי לא מצאתי אותו...
iroth פורסם אוקטובר 2, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2003 באיזור ההורדות של www.simviation.com אתר שאני פחות מכיר אבל הגעתי אליו בעיקבות הפנייה של לבון בפורום הזה (וזו הזדמנות להגיד תודה לכל העושים במלאכה - ממש כיף איתכם)