עבור לתוכן
Xyples

שאלה בנושא כניסה לקוקפיט בטיסות אל-על

Recommended Posts

פורסם

שלום רב,

לפני זמן רב, אם זכרוני איננו מטעני היה סידור שבו חברי החטיבה יכלו להיכנס לתא הטייס בטיסות אל-על לאחר מילוי טופס קצר ואישור.

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי.

האם ההסדר עוד קיים?

היכן אפשר למצוא את המסמכים?

אני טס לארה"ב בסופש והייתי רוצה לראות איך זה שם בפנים

תודה רבה

פורסם
פשוט תכתוב מכתב משכנע לטייסים, ואין סיבה שלא יכניסו אותך...

באל על הם בד"כ מכניסים

זה מה שאני עשיתי.

אני ממליץ לך בכניסה לתת לדיילת פנויה (לא זו שמקבלת פנים) ולקוות שהיא תתן לו ישר כמו שהיה אצלי... לצערי בהלוך הבאתי למקבלת פנים, ניג'סתי לה ורק באמצע הטיסה היא סופסוף הלכה והטייס שלח אותה לקרוא לי.

בחזור לא יצא...

אגב, נאמר לי בחזור שהחוק אומר שרק מתחת לגיל 14 כניסה לקוקפיט מאושרת, מישהו יודע משהו על זה? או שזה בגלל שהיו באותו הזמן התראות עם החמאס?

פורסם

באל על הם בד"כ מכניסים

זה מה שאני עשיתי.

אני ממליץ לך בכניסה לתת לדיילת פנויה (לא זו שמקבלת פנים) ולקוות שהיא תתן לו ישר כמו שהיה אצלי... לצערי בהלוך הבאתי למקבלת פנים, ניג'סתי לה ורק באמצע הטיסה היא סופסוף הלכה והטייס שלח אותה לקרוא לי.

בחזור לא יצא...

אגב, נאמר לי בחזור שהחוק אומר שרק מתחת לגיל 14 כניסה לקוקפיט מאושרת, מישהו יודע משהו על זה? או שזה בגלל שהיו באותו הזמן התראות עם החמאס?

סתם עבדו עליך :lol:

כנראה שהדיילת רצתה לספק לך תשובה שאולי תגרום לך להרגיש סבבה :wink:

כניסה לקוקפיט תתבצע על סמך היכרות אישית של הקברניט או טייס המשנה עם המבקר או על סמך תאום מוקדם שגם הוא מבוסס היכרות אישית ,והמתאם נחשב ל"אמין", או על סמך נוהל קיים ובאישור קב"ט אל-על (דוגמאת חברי שת"פ המבקרים).

יש עוד כמה אפשרויות כמו:

א.אם אתה מאמן מכבי ת"א

ב.ראש הממשלה

ג.אשת קברניט - שבמקרה הזה לא מסתדר :wink:

פורסם

באל על הם בד"כ מכניסים

זה מה שאני עשיתי.

בחזור לא יצא...

סתם עבדו עליך :lol:

כנראה שהדיילת רצתה לספק לך תשובה שאולי תגרום לך להרגיש סבבה :wink:

כניסה לקוקפיט תתבצע על סמך היכרות אישית של הקברניט או טייס המשנה עם המבקר או על סמך תאום מוקדם שגם הוא מבוסס היכרות אישית ,והמתאם נחשב ל"אמין", או על סמך נוהל קיים ובאישור קב"ט אל-על (דוגמאת חברי שת"פ המבקרים).

יש עוד כמה אפשרויות כמו:

א.אם אתה מאמן מכבי ת"א

ב.ראש הממשלה

ג.אשת קברניט - שבמקרה הזה לא מסתדר :wink:

חחח הקפטן יצא אלי אמר שהוא מצטער שאני לא אוכל להכנס... הביא לי כרטיס ביקור...

טוב חפיף לא קרה כלום 8), היה ונגמר.

פורסם
אם אתה מכיר את הדילת בקשר משפחתי קרוב זה נחשב אמין ?

חח בטח.

בחברות זרות מאוד מאוד מאוד קשה להיכנס לקוקפפיט אפילו ל5 דק',ב4 טיסות שונות עם סוויס כולם ב320 לא נתנו להיכנס,אבל עם אל על עוד לא ניסיתי..

טורקיש גם כן קשה,למרות שאם יודעים טורקית אז הם בערך נותנים להיכנס לדקה והחוצה..

פורסם
אם אתה מכיר את הדילת בקשר משפחתי קרוב זה נחשב אמין ?

חח בטח.

בחברות זרות מאוד מאוד מאוד קשה להיכנס לקוקפפיט אפילו ל5 דק',ב4 טיסות שונות עם סוויס כולם ב320 לא נתנו להיכנס,אבל עם אל על עוד לא ניסיתי..

טורקיש גם כן קשה,למרות שאם יודעים טורקית אז הם בערך נותנים להיכנס לדקה והחוצה..

אתה משווה טורקים לישראלים?

טורקים לא רוצים לדבר איתך אנגלית אם אתה לא יודע טורקית(מנסיון :x ),אז לתת לך להכנס לתא טייס בלי שתדע טורקית(לא מנסיון :? )

פורסם
וגם אם אתה יודע טורקית זה קשה להיכנס,מניסיון :P

היית אומר לו בעברית צחה "ענני נמוכ" :lol: (ולא להרוג אותי אם טעיתי בהגיה).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...