Ben Zwebner פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 כמיטב המסורת, 1 באפריל שמח :mrgreen: :!: יופי. כל הכבוד אביב. אתה פותח שירשור ללא שום תוכן או כיוון. שוב הפרה של תקנון הפורום. כמה אפשר להעיר לכם? כמה אפשר להתחנן? כמה אפשר לאיים? למה אתם פשוט לא מצליחים לקלוט שיש חוקים?! סתם! 1 באפריל לא? :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 בואנה, עם כאלה אנשים וכאלה תגובות נראה לי שאני עוזב ת'צוות :x
Amir Paz פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 קרבלללללללללל לרגע זרקתי מבט לכרטיס האשראי שמונח על השולחן....... בלב אמרתי לעצמי "גם אם זה 100 יורו אני קונה" אכלתי את זה!
David Bendavid פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 קרבל אתה רשע =\ חחח אבל מילא היית רושם על ה777
Gilad Brutman פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 קרבל הלוואי יפול עליך טיל אינאל אמק.. :-) אחד באפריל שמח!!
AaronDagan פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 בואנה, עם כאלה אנשים וכאלה תגובות נראה לי שאני עוזב ת'צוות :x מוישה, לא אישי אליך , אני סתם משתמש בפרזה שלך, ברשותך כמובן.... נו, אז מה הפלא שעם תגובות כאלה וברמה אינטליגנטית כזו, אמיר פז צריך ללעוס חצץ גס מכל מה שכתבתם בתגובה לנושא יישום התמקצעות של חברי VATIL .... מתי תתבגרו קצת?:mrgreen: וזה בכלל לא "1 באפריל"....גם אני מת לראות את הבייבי החדש של LVLD....יעלה כמה יעלה.... :cry:
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 1, 2009 דיווח פורסם אפריל 1, 2009 בואנה, עם כאלה אנשים וכאלה תגובות נראה לי שאני עוזב ת'צוות :x מוישה, לא אישי אליך , אני סתם משתמש בפרזה שלך, ברשותך כמובן.... נו, אז מה הפלא שעם תגובות כאלה וברמה אינטליגנטית כזו, אמיר פז צריך ללעוס חצץ גס מכל מה שכתבתם בתגובה לנושא יישום התמקצעות של חברי VATIL .... מתי תתבגרו קצת?:mrgreen: וזה בכלל לא "1 באפריל"....גם אני מת לראות את הבייבי החדש של LVLD....יעלה כמה יעלה.... :cry: דווקא הפרזה שלי היתה 1 באפריל :mrgreen: נראה לך שאני אזוז בלי שיעיפו אותי?
matan פורסם אפריל 2, 2009 דיווח פורסם אפריל 2, 2009 האמת שאני לא מבין כ"כ מה הסיפור של הLDS האלה,הם עובדים על ה75 כבר לפי דעתי 3 שנים..זה נראלי מאוד מוגזם.
Amir Paz פורסם אפריל 2, 2009 דיווח פורסם אפריל 2, 2009 האמת שאני לא מבין כ"כ מה הסיפור של הLDS האלה,הם עובדים על ה75 כבר לפי דעתי 3 שנים..זה נראלי מאוד מוגזם. הסיפור הוא שלטוס עם LEVEL D וססנה 172 דיפולטיבי בסימולטור זה כמעט אותו הדבר מבחינת יציבות וביצועים. המטוס מתנהג כאילו הגיע יחד עם חבילת הסימולטור - פשוט יציב. שלא נדבר עם איכות הדימוי שלו ויציבות הטיסה שלו..
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 2, 2009 דיווח פורסם אפריל 2, 2009 קרבל אתה רשע =\חחח אבל מילא היית רושם על ה777 בתכלס אתה צודק 777 זה מטוס יותר מגניב אבל זה ידוע ש-LDS עובדים על 757 וכבר דיברו על זה פה אז בגלל זה 757 ולא מטוס אחר.
David Bendavid פורסם אפריל 2, 2009 דיווח פורסם אפריל 2, 2009 קרבל אתה רשע =\חחח אבל מילא היית רושם על ה777 בתכלס אתה צודק 777 זה מטוס יותר מגניב אבל זה ידוע ש-LDS עובדים על 757 וכבר דיברו על זה פה אז בגלל זה 757 ולא מטוס אחר. בפורומי הלקוחות רשום שיש גם 777 בעבודה אצל LDS
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 2, 2009 דיווח פורסם אפריל 2, 2009 נראה אותם מוציאים 777 אני מבחינתי קונה את שניהם ב150$